Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 23:10
Mlađahan... Znam da vam ove neće biti napete....ali vidio se potencijal... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 31 lis 2012, 23:15
.. [You must be registered and logged in to see this image.]... očevidnula... puzzle za jednogodišnjake...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 13:50
He , he... adančica očevidnula...
Amrice, nema, kako kažeš, napetosti na mlađahnim slikama, ali evo očigledan dokaz kako vrijeme od dečka napravi muškarca... Zbilja mu vrijeme koje prolazi (fizički) godi...
(... ne adančice... nećemo u detalje... )
Imao je i tada taj neki pogled... ali to nije to... Vremenom je valjda uvježbao ...
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 15:04
Re Alone je napisao/la:
Amrice, nema, kako kažeš, napetosti na mlađahnim slikama, ali evo očigledan dokaz kako vrijeme od dečka napravi muškarca... Zbilja mu vrijeme koje prolazi (fizički) godi...
Imao je i tada taj neki pogled... ali to nije to... Vremenom je valjda uvježbao ...
...moram ...
.. oh... on je jedini , valjda ...koji se transformirao od detalja ... do detaljčićićića....…[You must be registered and logged in to see this image.].. a da se mi žemske ne žalimo...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 18:43
adan je napisao/la:
Re Alone je napisao/la:
...moram ...
.. oh... on je jedini , valjda ...koji se transformirao od detalja ... do detaljčićićića....…[You must be registered and logged in to see this image.].. a da se mi žemske ne žalimo...
Ne mogu vjerovat.... Upravo sam i ja to pomislila... Kako je on izbrusio svoje prednosti koje mu je priroda podarila (a podarila mu je sve)... Iz lijepog dečka, kako kaže Ree (a i taj dečko bi nam dobro legao kad smo imale 18... ) se razvio u takvog....kako smo ono svojevremeno rekle......alfa mužjaka......bez pivskog trbuha....bez ćele (zasad, je li Adančice?)....čak mu je i glas drugačiji....ma sve je on to izvježbao....dotjerao.... (kao Omer da bi postao Ezel)...
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 19:58
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 20:26
Dakle...mladost...a.. a...brkovi, zrela faza (Uh i Karadayi) a..a...njegov izgled je definitivno Ezel. Ovako rasni, crni muškarci ne izgledaju dobro s puno dlaka na licu jer im to daje nenjegovan, zapušten izgled, pregrub. On je dovoljno muškaraca bez tih muških atributa (ima dovoljno bez njih). Jedva čekam da to obrije jer to nije Kenan koji me je zadivio...molim čim prije jer ga sve manje volim ovakvog...preobičan je. U vrijeme Ezela izgledao je predobroooooo...
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 20:59
The Queen je napisao/la:
Dakle...mladost...a.. a...brkovi, zrela faza (Uh i Karadayi) a..a...njegov izgled je definitivno Ezel. Ovako rasni, crni muškarci ne izgledaju dobro s puno dlaka na licu jer im to daje nenjegovan, zapušten izgled, pregrub. On je dovoljno muškaraca bez tih muških atributa (ima dovoljno bez njih). Jedva čekam da to obrije jer to nije Kenan koji me je zadivio...molim čim prije jer ga sve manje volim ovakvog...preobičan je. U vrijeme Ezela izgledao je predobroooooo...
...nešto mi je palo na pamet... ...mogla bi The Queen poslati malu, ali odabranu ekspediciju u Istanbul... ...jer..lociran je...obje baze su poznate... ...mogle bi ga ... i obrijati...
...a onda bi malo zaboravile na svoj posao i bacile se na ... ...i ... ... ...
...The Queen...hoćeš li barem razmisliti o tome?
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Gost Gost
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 21:01
Evo, a se javljam da provjerim jeste li ga dobro obrijale. Svaki dlačicu bih pomno prepipala....
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 21:05
honeybunny je napisao/la:
The Queen je napisao/la:
...nešto mi je palo na pamet... ...mogla bi The Queen poslati malu, ali odabranu ekspediciju u Istanbul... ...jer..lociran je...obje baze su poznate... ...mogle bi ga ... i obrijati...
...a onda bi malo zaboravile na svoj posao i bacile se na ... ...i ... ... ...
...The Queen...hoćeš li barem razmisliti o tome?
Uh prokleto seksi e, Kenan e kako vinoto, kolku e postaro tolku e podobro :ree2:
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 21:17
Dobroooooo...vi ga obrijte prvi put, Didi neka sve pregleda....onda nastupam ja da ga brijem i pregledavam do kraja života....
A mogla bi naša družina pokrenuti kakvu peticiju ili bar anketu na forumu (to je danas lako) s jednim pitanjem: Obrijati Bebea...DA ili NE? Ili...vi nebi ni pitale....odmah bi brijale?
Zadnja promjena: Amra; čet 01 stu 2012, 21:23; ukupno mijenjano 2 put/a.
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 21:19
kikule81 je napisao/la:
Uh prokleto seksi e, Kenan e kako vinoto, kolku e postaro tolku e podobro :ree2:
... zato mi volimo Mušk(at)ića!!!!
I ja glasujem za fazu Ezel ... i očekujem je iza Karadayi ...
Vi ga obrijte..Didi neka kontrolora dlaku po dlaku ..Kiki neka pije vino.. Amričak neka sanja.. a Adančica bi ga njuškala, da joj miriše na Bvlgari..
Zadnja promjena: adan; čet 01 stu 2012, 21:21; ukupno mijenjano 1 put.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 21:20
Amra je napisao/la:
Dobroooooo...vi ga obrijte prvi put, Didi neka sve pregleda....onda nastupam ja da ga brijem i pregledavam do kraja života....
....amričak opet nisi pazila na satu!!!!!
...ovdje sve dijelimo!!!!!!!
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 21:24
Amra je napisao/la:
.. ma nemoj ... evo ti [You must be registered and logged in to see this image.]
.. i bolje pazi na satu ..
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 21:25
honeybunny je napisao/la:
Amra je napisao/la:
....amričak opet nisi pazila na satu!!!!!
...ovdje sve dijelimo!!!!!!!
Pa smijem sanjati....Adančica mi je rekla da mogu....(a to i jest jedino što mogu... )
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 21:29
Pesimistična me podsjetila...
Našoj Kiki dugujem poklončić-bombončić za dobrodošlicu !!!!
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 21:31
Amra je napisao/la:
Pa smijem sanjati....Adančica mi je rekla da mogu....(a to i jest jedino što mogu... )
OK.. ako si samo sanjala.. onda vrati bananka...!!!
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 21:31
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
OK.. ako si samo sanjala.. onda vrati bananka...!!!
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 21:49
adan je napisao/la:
Pesimistična me podsjetila...
Našoj Kiki dugujem poklončić-bombončić za dobrodošlicu !!!!
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 23:16
Kikule ti si svoj dobila, krasan je poklončić. Obećala je i meni Ne bi se žalila na brkove, skroz sam se privikla i prekrasan mi je.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 23:26
Ezel faza definitivno naj-naj.... Nije ni Aci Hayat za odbacit.... [You must be registered and logged in to see this image.]
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 01 stu 2012, 23:35
Pesimisticna je napisao/la:
Kikule ti si svoj dobila, krasan je poklončić. Obećala je i meni Ne bi se žalila na brkove, skroz sam se privikla i prekrasan mi je.
Ha... yesam te!!!
Nisi , jadna znala na kojoj ćeš temi poklončić-bombončić...
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 02 stu 2012, 00:35
Amra je napisao/la:
Jesmo imali ovo? Jesmo. Ali tu smijemo ponavljati. Od mene, družini za laku noć...
Dok ne docekamo Ezel fazu (ako je ikada docekamo ).. Meni su i sve KIP faze savrsene.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Amrice,nista od "A.H",nigde na netu ne moze da se nadje sa prevodom.. A da gledam na turskom ne ide.. Toliku zrtvu zasluzuje samo mr.Kara..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''