Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 23:24
Smo mrvicu da ti približim...a ti zamišljaj dalje....(onu u ogrtaču oko bokova nisam našla...sorry)... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 23:50
A on je s ovom rukom imao problema....ili često...ili dugo...u više navrata ovako s ortozom... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 23:52
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 23:56
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 00:30
Nego, meni se njegov izgled u Karadayi ne dopada iz nekih drugih razloga, osim brkova. Nema onog finog tena iz Ezela. Preduboke su te bore na čelu. Sav mi je nešto zgužvan. To je od velike ili nagle promjene u kilaži.
I... zabilježimo. Na sajmu automobila bio je sam. Inače onučijeimenikadnismopisalepanemoramonisada nije vodao sa sobom, ali nije hodao ni na kakve događaje. Osim na sve pirove, gdje je redovno dolazio sam. Prvi put se pojavio na nekom događanju. Sam. yes
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 08 stu 2012, 02:35; ukupno mijenjano 1 put.
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 00:45
Amričak...uživaj ...
Zadnja promjena: adan; čet 08 stu 2012, 01:05; ukupno mijenjano 2 put/a.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 00:48
adan je napisao/la:
Amričak...uživaj ...
...ma vidi ga...
...crn čovjek...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 01:20
adan je napisao/la:
Amričak...uživaj ...
Jesam...hvala... On je u seriji pre...pre...sve pre... a malo (puno) i preplačljiv...serija bez veze...on u seriji onak totalno tradicionalan tip - bedak, čuva bijelu ružu dok ju drugi troši. Gledala na preskokce....ali on tako zgodan da ga ne možeš prestat gledat...tjera te da i glupost gledaš... Kraj serije na onoj kiši...kad ga Filiz onako bezvoljnog i skršenog primi za ruku, a on ju stisne....jedino što je u seriji dobro (i onaj njegov prilaz Filiz u restoranu...kralj)... Da, da, sve crno...mrčilo totalno....oduvijek je moja boja bila crno (što se tiče odjeće)..... :ree2: Edit: osim frajera...nikad mi baš crni nisu bili in....dok nisam ugledala ovog...
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 01:30
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
Amričak...uživaj ...
Jesam...hvala... On je u seriji pre...pre...sve pre... a malo (puno) i preplačljiv...serija bez veze...on u seriji onak totalno tradicionalan tip - bedak, čuva bijelu ružu dok ju drugi troši. Gledala na preskokce....ali on tako zgodan da ga ne možeš prestat gledat...tjera te da i glupost gledaš... Kraj serije na onoj kiši...kad ga Filiz onako bezvoljnog i skršenog primi za ruku, a on ju stisne....jedino što je u seriji dobro (i onaj njegov prilaz Filiz u restoranu...kralj)... Da, da, sve crno...mrčilo totalno....oduvijek je moja boja bila crno (što se tiče odjeće)..... :ree2: Edit: osim frajera...nikad mi baš crni nisu bili in....dok nisam ugledala ovog...
...zbog njega...onakvog mlađahnog...ni upola dobrog kao sada...ali potencijalno dobrog...gledala sam Deli Yurek seriju(puno bedastija od Aci HAyata!!!!)...i to na mađarskom...(...zar moram reći koliko je lik koji je sinhronizirano prevodio bio iritantan?!?!?!?!...lik je bio i muško i žensko...i dijete i starac...katastrofa!!!!) ...ali to me nije spriječilo da blejim u ekran!!! ...a on sav yakisikli...prije punih 12 godina...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 01:33
A evo curice i za vas od mene...nisam se mogla odlučiti ...pa... [You must be registered and logged in to see this link.]
I malo snimki-starih naravno iz Abu Dabhija.... [You must be registered and logged in to see this link.]
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 01:35
honeybunny je napisao/la:
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
Amričak...uživaj ...
...zbog njega...onakvog mlađahnog...ni upola dobrog kao sada...ali potencijalno dobrog...gledala sam Deli Yurek seriju(puno bedastija od Aci HAyata!!!!)...i to na mađarskom...(...zar moram reći koliko je lik koji je sinhronizirano prevodio bio iritantan?!?!?!?!...lik je bio i muško i žensko...i dijete i starac...katastrofa!!!!) ...ali to me nije spriječilo da blejim u ekran!!! ...a on sav yakisikli...prije punih 12 godina...
Priznam...i ja sam...al ne sjećam se na kom jeziku...samo se sjećam da nisam ništa razumjela.... Točno...onako...paseš oči....
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 01:39
adan je napisao/la:
Nego, meni se njegov izgled u Karadayi ne dopada iz nekih drugih razloga, osim brkova. Nema onog finog tena iz Ezela. Preduboke su te bore na čelu. Sav mi je nešto zgužvan. To je od velike ili nagle promjene u kilaži.I... zabilježimo. Na sajmu automobila bio je sam. Inače onučijeimenikadnismopisalepanemoramonisada nije vodao sa sobom, ali nije hodao ni na kakve događaje. Osim na sve pirove, gdje je redovno dolazio sam. Prvi put se pojavio na nekom događanju. Sam. yes
Joj,adancice..koliko si u pravu.. I meni je u Karadayi sav zbrckan.. Nema to veze sa brkovima,sav je neki posiveo,oronuo.. Meni je njegov pogled u toj seriji prazan.. Ne u svim scenama,ali bas deluje,nekako,premoreno..
Ja nista od te njegove filmografije nisam odgledala,necu da pokvarim utisak iz Ezela.. :ree2:
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 07:08
Tessa je napisao/la:
Ima naš Bebe modnih promašaja, ali meni ova kombinacija nije loša.
On je jednostavan čovjek i mislim da ga nije previše briga za modne kombinacije.
Iskreno, meni je drago što je takav, a ne neki metrošeksualac.
Doduše priznajem, bijele čarape na one šlape mu još nisam oprostila.
Isto i jas i ne znam kako mozel toa da si go dozvoli, celiot vo belo pa i beli corapi STRASHNO
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 07:29
kikule81 je napisao/la:
Isto i jas i ne znam kako mozel toa da si go dozvoli, celiot vo belo pa i beli corapi STRASHNO
Iskreno.. meni je bijelo OK... pa i čarape..ali kad na čarape stavi šlape... neoprostivo.. Ako je bila brzina, pa se žurno nešto navuklo na noge ... bolje bi bilo bos...
Ima nas , koji se ne bi žalili ... :ree2:
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 07:38
Amra je napisao/la:
Kako kaže Adančica (slično): ....ah.....oh.....uh....eto, ovo je on za mene: [You must be registered and logged in to see this link.]
.. na ove smo svi u kolektivnom delirijumu... .. iskreno, nisam ni primjetila kako je obučen....
Amra je napisao/la:
A prsluk je KIP-ov i iz serije, izgleda.... [You must be registered and logged in to see this link.]
Prsluk iz serije ima tanki, mali paspul oko V-a i oko rukava ... i ima žepić...eto, koji nam je mogao i promaći zbog kuta snimanja.. i , čini mi se izrađen je od štofića..
Onaj na fotkama mi se čini nema paspul i žepić.... i da je od nekakve tkanine, tipa pletenine...
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 08:16
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Kako kaže Adančica (slično): ....ah.....oh.....uh....eto, ovo je on za mene: [You must be registered and logged in to see this link.]
.. na ove smo svi u kolektivnom delirijumu... .. iskreno, nisam ni primjetila kako je obučen....
Amra je napisao/la:
A prsluk je KIP-ov i iz serije, izgleda.... [You must be registered and logged in to see this link.]
Prsluk iz serije ima tanki, mali paspul oko V-a i oko rukava ... i ima žepić...eto, koji nam je mogao i promaći zbog kuta snimanja.. i , čini mi se izrađen je od štofića..
Onaj na fotkama mi se čini nema paspul i žepić.... i da je od nekakve tkanine, tipa pletenine...
Isti je uzorak pa sam mislila da je do snimanja...da se paspul ne vidi, a ni džepić zbog kuta snimanja....ako ima dva slična...još gore što se mene tiče....
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 08:19
A kod ovog snimka (koji nas dovodi u delirij)...ne možeš ništa pojedinačno ni primijetiti kad je kompletan prizor uz zvučnu seansu-glas za , ništa ne stigneš...razjapiš usta....iskolačiš oči....naćuliš uši...lagano se naježiš....
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 08:33
Leona je napisao/la:
adan je napisao/la:
Nego, meni se njegov izgled u Karadayi ne dopada iz nekih drugih razloga, osim brkova. Nema onog finog tena iz Ezela. Preduboke su te bore na čelu. Sav mi je nešto zgužvan. To je od velike ili nagle promjene u kilaži.I... zabilježimo. Na sajmu automobila bio je sam. Inače onučijeimenikadnismopisalepanemoramonisada nije vodao sa sobom, ali nije hodao ni na kakve događaje. Osim na sve pirove, gdje je redovno dolazio sam. Prvi put se pojavio na nekom događanju. Sam. yes
Joj,adancice..koliko si u pravu.. I meni je u Karadayi sav zbrckan.. Nema to veze sa brkovima,sav je neki posiveo,oronuo.. Meni je njegov pogled u toj seriji prazan.. Ne u svim scenama,ali bas deluje,nekako,premoreno..
Ja nista od te njegove filmografije nisam odgledala,necu da pokvarim utisak iz Ezela.. :ree2:
Obrijati brkove, mrvicu skratiti kosu, vosak na vrhove, par kila gore...opet je on onaj iz Ezela... [You must be registered and logged in to see this image.]
Računaj da je u Ezelu najbolje izgledao u prvoj sezoni..znači 2009-2010...ipak su prošle 2-3 god...neuredne godine života ostavile malo traga.... U drugoj sezoni Ezela imao je loših faza...podočnjaka....podbuhlosti....sive boje kože...viška kila...čak mi i sad bolje izgleda nego u tim nekim lošim fazama. Utisak iz Ezela nećeš pokvariti uz Son Osmanli Yandim Ali i Aci Hayat (nakon prvih par epizoda) pa čak i Dely Yurek, Kabadayi, pa i Yazi tura (vojničina), što se njegova izgleda tiče (ako na to misliš).. Što se tiče kvalitete uradaka...tu bi se dalo pričati....
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 09:18
Jedna sretnica. A mi smo bile tako blizu, a tako daleko . Ne mogu to prežaliti i gotovo. :crying:
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 09:30
[quote="Tessa"] Jedna sretnica. A mi smo bile tako blizu, a tako daleko . Ne mogu to prežaliti i gotovo. :crying:
Tessa..... sleden pat odime i ne se vrakjame bez plen :wink3: znaci i jas vi se priklucuvam pa ako treba i kje shtrajkuvame, neshto sigurno kje se isplati :kmf7: :kmf7: :kmf7: jas veruvam, a shtom jas veruvam mora mda e taka
Gost Gost
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 10:49
Da prostite, meni on u Karadayi liči na na alkoholičara, oni imaju tako problematičan ten, otvorene pore, crvenkastu kožu, zgužvanu... ni malo mi se ne sviđa.........oću Ezelaaaaaaaaaaaa [You must be registered and logged in to see this image.]
Tessa Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 11:02
[quote="kikule81"]
Tessa je napisao/la:
Jedna sretnica. A mi smo bile tako blizu, a tako daleko . Ne mogu to prežaliti i gotovo. :crying:
Tessa..... sleden pat odime i ne se vrakjame bez plen :wink3: znaci i jas vi se priklucuvam pa ako treba i kje shtrajkuvame, neshto sigurno kje se isplati :kmf7: :kmf7: :kmf7: jas veruvam, a shtom jas veruvam mora mda e taka
[You must be registered and logged in to see this image.] Tako je. Sljedeći puta se ne vraćamo bez plijena. A tebe smo već prisvojile. Ideš s nama !!!!
Tessa Moderator
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 11:05
Didily je napisao/la:
Da prostite, meni on u Karadayi liči na na alkoholičara, oni imaju tako problematičan ten, otvorene pore, crvenkastu kožu, zgužvanu... ni malo mi se ne sviđa.........oću Ezelaaaaaaaaaaaa [You must be registered and logged in to see this image.]
Znaš da sam i ja to pomislila. Ne znam i ne želim griješiti dušu, ali meni se čini da on ipak ima veći problem s alkoholom nego se čiini.
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 08 stu 2012, 11:11
[quote="Tessa"]
kikule81 je napisao/la:
Tessa je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this image.] Tako je. Sljedeći puta se ne vraćamo bez plijena. A tebe smo već prisvojile. Ideš s nama !!!!