| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 22:28 | |
| Mislim da bi ovako razdragan bio da mu zainteresirane dođu pred vrata... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 22:33 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 23:24 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; uto 06 stu 2012, 23:32; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 23:30 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 23:33 | |
| ...baš kad sam pomislila da će ove čudne fotkice...sa čudnim Mr. Kara Khm detaljima ( )...biti samo moje... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]...pojavila se Amra!!!!! ...a i adančica!!!! ...samo nastavite pijuckati kavicu i uživati u kofeinskoj ovisnosti!!!!! ...ja imam jednu drugu... ...čuvenu K ovisnost!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 23:47 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 00:11 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 00:20 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 07:42 | |
| Dobro utro, da ve pozdravam i da spodelam novi fotki od Kenooooo :ree2: [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 08:51 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Dobro utro, da ve pozdravam i da spodelam novi fotki od Kenooooo :ree2:
[You must be registered and logged in to see this link.] Bože, kako se to obukao? Ok...moda....al ovo paše nekom mladcu, dječačiću, onakvom kakvi danas šeću modnim pistama. Nije takva moda za njega....mislim.......majca na V izrez i prsluk..... Ne mora bit u odijelu i košulji uvijek, može sportski ali on je toliko muževan da mu ove stvarčice ne stoje dobro ili bar ne toliko dobro....(a mislim da mu je cilj izgledati dobro čim je na sebe nabacio taj prslučić....)... Bebe stilist (dobar) treba za tebe! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 09:57 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 14:00 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Dobro utro, da ve pozdravam i da spodelam novi fotki od Kenooooo :ree2:
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Kike, hvala na slikama. Kupuje li se to možda novi auto? Po izboru na slikama, mora da ga hvata kriza srednjih godina. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 16:34 | |
| - Amra je napisao/la:
Bože, kako se to obukao? Ok...moda....al ovo paše nekom mladcu, dječačiću, onakvom kakvi danas šeću modnim pistama. Nije takva moda za njega....mislim.......majca na V izrez i prsluk..... Ne mora bit u odijelu i košulji uvijek, može sportski ali on je toliko muževan da mu ove stvarčice ne stoje dobro ili bar ne toliko dobro....(a mislim da mu je cilj izgledati dobro čim je na sebe nabacio taj prslučić....)... Bebe stilist (dobar) treba za tebe! .. ne sviđa ti se??.. Meni je Ok ( majica je na rubu, ali to pripisujem mojoj odbojnosti prema V inače) , jednostavno, ležerno..pomalo trash... nosi sa šarmom...nedostaje šal, laganini, per la finta ....mislim da je prsluk KiP... Inače, treba mu, pod hitno, vrlo dobar stilist ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 21:43 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 21:52 | |
| Ne sviđa mi se. Iako baš volim sportski obučene muškarce, njemu sam od početka opraštala klasiku pri čemu mislim na odijela i košulje ....jer mu takooooooo dobrooooo stoje (bolji mi je bez kravate, a mašne nikako ne podnosim, a tu je i pitanje tapisona jel... ). On mi je totalno markantan, klasičan tip muškarca...nimalo zgođušan, nimalo krhak već baš snažan, lijep i ovakav stil na njemu mi se ne sviđa. Ako želi biti ležeran ja bih na njemu ljeti voljela vidjeti polo majce, može i t-shirt (bez indijanaca, molim), bermude, traperice, super bi bile cargo hlače, zimi, dolčevite, šulje, pulovere, samterice, kombinacija trapke+bijela šulja+tamni, po mogućnosti od pliša sakho....eto to. :ree2: Što mogu, imam neki takav ukus. Npr. ni šalove baš ne volim osim u čisto praktičnu svrhu tj. šal nosiš kad ti je zima. Ne volim kombinaciju košuljica-šal eto tako da budem lijep. Ni na ženama, a kamo li na muškarcima. Al....što je najbitnije.....tko mene pita? Edit: pod "klasičan" mislim da je klasične ljepote, a ne da je neki onako...prosjek.....jer...već smo utvrdile....sličnog njemu nema ni naširoko ni nadugačko....osim što se možda samo malo približilo ono u crnom iz Sulje (kako kaže Dina)...ali samo dok nosi turban...bez njega gubi čar. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; sri 07 stu 2012, 22:00; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 21:54 | |
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 22:00 | |
| Ima naš Bebe modnih promašaja, ali meni ova kombinacija nije loša. On je jednostavan čovjek i mislim da ga nije previše briga za modne kombinacije. Iskreno, meni je drago što je takav, a ne neki metrošeksualac. Doduše priznajem, bijele čarape na one šlape mu još nisam oprostila. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 22:08 | |
| Joj, ne spominji one čarape i šlape. [You must be registered and logged in to see this image.]A bit će onda da sam sama u mišljenju....ali ....eto...meni se ne sviđa ta kombinacija. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 22:18 | |
| Kako kaže Adančica (slično): ....ah.....oh.....uh....eto, ovo je on za mene: [You must be registered and logged in to see this image.]A prsluk je KIP-ov i iz serije, izgleda.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 22:20 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 22:21 | |
| Evo kako i V izrez može dobro izgledati... [You must be registered and logged in to see this image.]Nije li ovo ljepše? [You must be registered and logged in to see this image.]I naravno sve crno... [You must be registered and logged in to see this image.]Dobro...dobro...znam da je sajam autića bio u pitanju ali ..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 22:39 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 22:43 | |
| Amričak... sve nam je jasno... :srami: ...voliš ga u odjelcima.. jer mu se vidi "mobitel u džepu" ??? ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 07 stu 2012, 22:45; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 22:45 | |
| Ma neeeeee..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 07 stu 2012, 23:12 | |
| Ma sav je yakisikli .. kako god ga obučeš.. ja ne smijem ni pomisliti što je kad ga svučeš... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|