| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 00:40 | |
|
Zadnja promjena: Re Alone; uto 06 stu 2012, 00:45; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 00:45 | |
| Adančice...evo ti jedan repić.....tek tako.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 00:46 | |
| - Amra je napisao/la:
- Adančice...evo ti jedan repić.....tek tako....
[You must be registered and logged in to see this link.] ... Hvala!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 00:47 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; uto 06 stu 2012, 01:01; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 00:48 | |
| - Re Alone je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Meni pusa .... ...meni pusa .... ...meni pusa.... ...meni .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 01:10 | |
| Jel i ova prva malo čudna slika ili mi se samo čini? Ne obraćajte pozornost na to što nema pola glave... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 01:19 | |
| - Amra je napisao/la:
- Jel i ova prva malo čudna slika ili mi se samo čini?
[You must be registered and logged in to see this link.] Nekako je čudna ..na krivu stranu ..je li?? Zar nebi trebalo biti ovako čudna?? [You must be registered and logged in to see this image.]..a mi k´o začuđeni svatovi!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 01:30 | |
| Pa ja si mislim da mi nešto krivo gledamo! Pa nije vrag da je tako prevrtljiv! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 01:50 | |
| ...eto vam prevrtljivca... [You must be registered and logged in to see this image.]...za laku noć... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 01:59 | |
| - Amra je napisao/la:
- Pa ja si mislim da mi nešto krivo gledamo!
Pa nije vrag da je tako prevrtljiv!
Muško kao muško .. nikad ne znaš ... na čemu si s njim... [You must be registered and logged in to see this image.]Ali... [You must be registered and logged in to see this image.]... Muškić ... [You must be registered and logged in to see this image.].....kako god ga okreneš... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 02:04 | |
| - adan je napisao/la:
Muško kao muško .. nikad ne znaš ... na čemu si s njim...[You must be registered and logged in to see this image.]
Ali...[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
... Muškić ... [You must be registered and logged in to see this image.].....kako god ga okreneš...
...i to još muškić na enlarge-u!!!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 13:11 | |
| Evo još fotkica... Iz Karadayi-a su, al' ih stavljam ovdje... Naš Jablan... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 13:14 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 13:55 | |
| Kako bi bez brkova bio ...ma ko Ezel.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 14:24 | |
| ... sav nam je yakisikli ... [You must be registered and logged in to see this image.]Reeee..pomislih, preduhitrila me žena... kad ono ... ... opet druga strana... prevrtljiv... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 14:54 | |
| [quote="adan"] Reeee..pomislih, preduhitrila me žena... kad ono ... ... opet druga strana... prevrtljiv... Nekogash i brkovite se dobra rabota, eve dodeka go gledashe UH celo vreme go sukashe leviot brk :)))))))
Jas kje kazam mene mi e sekako seksi. Ma najseksi hodajuce bice, bio je i biche :ree2: :ree2: :ree2: :ree2: | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 15:17 | |
| - kikule81 je napisao/la:
Nekogash i brkovite se dobra rabota, eve dodeka go gledashe UH celo vreme go sukashe leviot brk Jas kje kazam mene mi e sekako seksi. Ma najseksi hodajuce bice, bio je i biche .. ... dovoljno je da pomisli , zažmuri .. nazove ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 16:02 | |
| ...s brkovima...bez njih... ...uvijek je za ... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| |
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 20:22 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 20:53 | |
| Oprala sam kosicu..ima li koji dragovoljac??... [You must be registered and logged in to see this image.] ... treba mi popravit zuricu... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 21:12 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Ne mogu, a da ovu ne stavim...da bar ovako izgleda...ne bismo visile ovdje toliko.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 21:28 | |
| - adan je napisao/la:
- Oprala sam kosicu..ima li koji dragovoljac??...[You must be registered and logged in to see this image.] ... treba mi popravit zuricu...
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
Obožavam ovu sliku. :ree2: | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 22:20 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 06 stu 2012, 22:23 | |
| ..koji pogled ... [You must be registered and logged in to see this image.]Ima li zainteresiranih za uživo? Ograničen broj mjesta... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|