| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 01:05 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Definitivno nema veš... Pardon, ali čini se fakat
Je li to period kad je s Cansu bio OK? Nadam se da je pomenuti trofej ostao kod nje ... Tada su, prema svima, pucali... Ja sam , jedno vrijeme mislila, nosi bokserice...jer su slip tijesne ..jer, je li .....hmmm.... Ali , sve sam sigurnija, zvijerčica nije u kavezu... - Amra je napisao/la:
Nema tu iskvarenih.......(tamo......hmmmm....tamo više ne idem....samo ponekad škicnem....) Nema veš? Pa to bi ga tiskalo. Ne bi? Jooooj....imam sličicu u glavi.....onako zatvara cif, a nema rublje......brrrrrr..... A trofej kod Cansu....recimo....ispod, ispod....ha Adančice...da to imaš ispod kušina?
Ja , jadna mala i nezaštićena .. ne mogu više držati glavu na kušinu .... gužva je .. ..moram je staviti ispod.. rekla je Amričak kako tamo ima svašta ... yes - honeybunny je napisao/la:
...znači u tome sam te danas ometala!!!!! ... nanjušila si, priznaj.... ... dok si šetala oko Mercedesa ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 01:10 | |
| Jedna od njegovih, meni najdražih fotki.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 01:13 | |
| Evo i od mene jedan direkt (ima i enlarge) [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 01:17 | |
| Priznam...sad sam i ja malo ...enlarge/reduce.... Ova je naravno, stara (ja samo staro pronalazim) ali je se ne sjećam... [You must be registered and logged in to see this image.]I baš bi bio pravi za lik sultana... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; ned 25 stu 2012, 01:25; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 01:23 | |
| - Amra je napisao/la:
- Priznam...sad sam i ja malo ...enlarge/reduce....
Ova je naravno stara (ja samo staro pronalazim) ali je se ne sjećam... [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja ovu isto nisam vidjela. :ree2: | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 01:26 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Priznam...sad sam i ja malo ...enlarge/reduce....
Ova je naravno stara (ja samo staro pronalazim) ali je se ne sjećam... [You must be registered and logged in to see this link.] Ja ovu isto nisam vidjela. :ree2: Ni ja Tessičice nisam. I odmah sam je uveličavala, da vidim šta sve tu ima... :ree2: _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 01:26 | |
| Ni ja nisam, Amričak ovu vidjela... pari kao da je iz doba Ezela... A ovu...2 u 1.. poklanjam svima koje se imaju razloga crveniti..... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 25 stu 2012, 01:37; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 01:29 | |
| - adan je napisao/la:
Ni ja nisam ovu vidjela... pari kao da je iz doba Ezela...
A ovu...2 u 1.. poklanjam svima koje se imaju razloga crveniti.....
[You must be registered and logged in to see this link.] Znači...svi...kolektivno.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 01:30 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Ni ja nisam ovu vidjela... pari kao da je iz doba Ezela...
A ovu...2 u 1.. poklanjam svima koje se imaju razloga crveniti.....
[You must be registered and logged in to see this link.] Znači...svi...kolektivno.... Same se javismo Amrice... Nema nam spasa... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 01:33 | |
| Evo od mene večeras još jedna i zbilja bi vas morala napustit... (opet ima enlarge) [You must be registered and logged in to see this image.]Laku noć... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 01:36 | |
| Pogodio nas matafun... ..kolektivno samouništenje ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 10:50 | |
| ...dobro jutro ekipice... ..kavica? [You must be registered and logged in to see this image.]...ili je, nakon ove fotke, potrebnije nešto jače? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 12:46 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...dobro jutro ekipice...
..kavica?
[You must be registered and logged in to see this link.]
...ili je, nakon ove fotke, potrebnije nešto jače?
[You must be registered and logged in to see this image.] Može kavica, može... iako je prošlo podne [You must be registered and logged in to see this image.]A ovo ima i enlarge! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 13:19 | |
..kavica? [You must be registered and logged in to see this link.]
...ili je, nakon ove fotke, potrebnije nešto jače
Ja sam trenutno i tako na štoku... kuhinjskom!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 13:34 | |
| - adan je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
..kavica? [You must be registered and logged in to see this link.]
...ili je, nakon ove fotke, potrebnije nešto jače
Ja sam trenutno i tako na štoku... kuhinjskom!!! ...nadam se da ćeš i ostati samo na tom...štoku!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 22:00 | |
| Joj...joj...joj....sviđa mi se i ovaj njegov mot.....ova ruka na trbuhu....to tako često radi...pa čak i to je tako sexy.....ufff.....trebalo bi ga dozvoliti samo u određenim količinama...kao lijek... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 22:19 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 25 stu 2012, 22:53; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 25 stu 2012, 22:47 | |
| Ovako? [You must be registered and logged in to see this image.]A ovako...koncentrirana....usmjerena izraza lica...kao kobac...(ova desna s palicom...tek tako..)? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 00:15 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 00:26 | |
| Nikad se nismo dotakle njegovih usta .... bolje!!!! I da se dotaknemo ..opet isto!!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 00:30 | |
| - adan je napisao/la:
Nikad se nismo dotakle njegovih usta .... bolje!!!!
I da se dotaknemo ..opet isto!!!! ...još uvijek stignemo.. ...pogle fotku koju sam postala i moj avatar... ...identično...osim suzica i loknica... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 00:43 | |
...još uvijek stignemo..
...pogle fotku koju sam postala i moj avatar...
...identično...osim suzica i loknica...
Yoh... ..ja sam vidjela samo usne....evo me opet !!! I još jednom, za svaki slučaj!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 01:24 | |
| Bilo ili nije bilo, pitanje je sad?? Čini mi se jasnija... Duble karizma... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 19:23 | |
| ..... da li je ovo Bebe posjetio izložbu automobila .... ili je u možda u pitanju neka reklama | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 19:25 | |
| - melodija je napisao/la:
- ..... da li je ovo Bebe posjetio izložbu automobila .... ili je u možda u pitanju neka reklama
[You must be registered and logged in to see this image.]...natrag tri tjedna bio je na nekakvom sajmu ili izložbi ... prolistaj unatrag, imaš i fotke, mislim na novostima.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|