| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 19:28 | |
| - melodija je napisao/la:
- ..... da li je ovo Bebe posjetio izložbu automobila .... ili je u možda u pitanju neka reklama
...Istanbul auto show... ...a za nas Istanbul Bebe Show!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 21:36 | |
| Što se usana tiče...izbjegavale smo....samo je jedna spominjala, ne sjećam se koja ali rijetko sudjeluje.... Zašto? Možda bolje tako.... [You must be registered and logged in to see this image.]Mini....mini....vi ćete to veće.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 22:44 | |
| Ovo je bilo jel da? A baš mi je fora...i istina je..... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 23:21 | |
| Ko je spomenuo usne.. Ja priznajem da sam,dok sam gledala Ezela,većinu vremana provela zablenuta u njegove usne.. Bila sam,u pravom smislu reči,fascinirana.. :ree2: I još uvek sam.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 23:27 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 23:28 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 23:29 | |
| Adančice...vidi koliko rupica koje nisi vidjela ni kod jednog drugog primjerka.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 26 stu 2012, 23:47 | |
| Večeras adančici glava kao ventilator... usne....rupicekojenijevidjelanikodjednogprimjerkadosada..žaruljica...usne...žaruljica...rupicekojenijevidjelanikodjednogprimjerkadosada.. Onda mogu i ja ... [You must be registered and logged in to see this image.]PSsst!!! Zato ne volim brhkove, jerbo ne vidim rupicekojenisamdosadavidjelanikodjednogprimjerka... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 17:25 | |
| Ovu nismo imali. Što ga je zagrlila, a njemu kao da je neugodno. Njuškica. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 20:17 | |
| - Tessa je napisao/la:
Ovu nismo imali. Što ga je zagrlila, a njemu kao da je neugodno. Njuškica.
[You must be registered and logged in to see this link.] decki mene mi fali vakva slika :ree2: :ree2: :ree2: | |
|
| |
Tessa Moderator
| |
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 20:44 | |
| | |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 20:52 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Ovu nismo imali. Što ga je zagrlila, a njemu kao da je neugodno. Njuškica. [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.] decki mene mi fali vakva slika [You must be registered and logged in to see this image.] Trebala si ga šćapit i nikada ne pustit. [You must be registered and logged in to see this image.] Mi beshe strav da ne predizvikam megjunaroden incident [You must be registered and logged in to see this image.] inaku imav takov plan da mu se zalepam da nemoze da me odlepi [You must be registered and logged in to see this image.] Moja draga Kikule, dobro da si živa ostala.Ja sigurno ne bi stajati mogla. Skupljali bi me po podu. Što bi ja dala da imam sliku kakvu ti imaš? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 20:55 | |
| Sa snimanja za decembarski broj Vogue magazina [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 20:57 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 21:00 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 21:08 | |
| Snobiću, Bes ni hvala vam na slikama . Izgleda . _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 21:51 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Sa snimanja za decembarski broj Vogue magazina
.. i tako 2 posta ... Isuse, Majko Božja i Svi Sveti!!!! Ja moram ići izbaviti se od griješnih misli!! [You must be registered and logged in to see this image.]Kada i gdje to izlazi i gdje se to može vidjeti!!! ... je zgodan, to nema na svijetu!!! Na njemu je sve sexy!!! Zurica, majica nutra - majica van ...crna jaknica .. ...remen..oh, remen!!!! .... thrapherice.,..opet imamo thraphericeeee!!!! … [You must be registered and logged in to see this image.]On opet izgleda , on opet izgleda ... nenadje....mašno ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 27 stu 2012, 21:57; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 21:53 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 21:58 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 22:14 | |
UH UH UH kakkva zadnica mmmmmmmmm, a za prednica voopshto ne se somnevam WHICH SIZE ..e draga, to je 3D ...show!!!! ... ... mi smo još uvijek u potrazi za trećom dimenzijom žaruljice... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 22:18 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 22:51 | |
- Tessa je napisao/la:
Ovu nismo imali. Što ga je zagrlila, a njemu kao da je neugodno. Njuškica.
[You must be registered and logged in to see this link.] decki mene mi fali vakva slika :ree2: :ree2: :ree2: To si se sad sjetila ! Trebala si i ti tako....zaskočiti ga....pustiti sram.... Zamisli što bismo te tek pitale da si ga dobro isprepipala! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 22:55 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI uto 27 stu 2012, 22:57 | |
| Za šta kaže Bes ni da je veličanstveno očuvano....? Zadnjica, prednjica ili bokse? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|