| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 22:37 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Evo je krupno
[You must be registered and logged in to see this image.]
... a Berg .. poprsje na izvolte ...
...nebitan je datum... ...bitno je da su mu i sa lijeve i sa desne strane komadi!!!!!!!! ...a ovoj desno...je bilo jaaakkkkkooooo vruće.... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 22:41 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- Re Alone je napisao/la:
- Evo je krupno
[You must be registered and logged in to see this link.]
... a Berg .. poprsje na izvolte ...
...nebitan je datum...
...bitno je da su mu i sa lijeve i sa desne strane komadi!!!!!!!! ...a ovoj desno...je bilo jaaakkkkkooooo vruće....
Zatoa e toplo toplo toplo..... koga razgovaral so taa od desno kade gledal :srami: :srami: :srami: | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 22:48 | |
|
E.. nećete me zamantati ...
Fotke koje je donio Snobić: cijela ekipa,bijela majičica, duža kosa ... Fotke sa privatne večere: mala , odabrana ekipa, crna majičica , kraća kosa ...Brrg raspuštene kose...
Mislim da su Snobićeve fotke , ipak, sa one prve , zajedničke večere: cijela ekipa, bijela majičica
Uostalom, večera je sigurno trajala, nisu odgledali samo jednu epizodu... zar ne???
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 22:50 | |
| ...a mogla bi zaista biti ona prva večer...kada je počelo prikazivanje Karadayija... ...Ljepotančić je imao bijelu potkošulju... ...ali Berg je bila drukčije obučena... ...i meni se čini da ona desna nije Berg!!!! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 22:51 | |
| Ova što drži Halita za ruku, ili on nju, sigurno jeste Berg. Ima oš slika njih dvoje tu večer...pogledajte |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 22:53 | |
- ...a mogla bi zaista biti ona prva večer...kada je počelo prikazivanje Karadayija...
...Ljepotančić je imao bijelu potkošulju... ...ali Berg je bila drukčije obučena... ...i meni se čini da ona desna nije Berg!!!!
[You must be registered and logged in to see this link.] Da, mogla bi biti prva večer, a onda djevojka s desne nije Berg iako joj liči. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 22:55 | |
- ...a mogla bi zaista biti ona prva večer...kada je počelo prikazivanje Karadayija...
...Ljepotančić je imao bijelu potkošulju... ...ali Berg je bila drukčije obučena... ...i meni se čini da ona desna nije Berg!!!!
[You must be registered and logged in to see this link.] Berg je, prvu večer imala crnu haljinu... jedino je možda, kasnije raspustila kosu ..ili obrnuto!! Haljina je ista !! [You must be registered and logged in to see this image.]I Riza , u majičici sa širokim okovratnikom... ista... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 28 stu 2012, 22:59; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 22:55 | |
| - Didily je napisao/la:
- Ova što drži Halita za ruku, ili on nju, sigurno jeste Berg. Ima oš slika njih dvoje tu večer...pogledajte
Da, to je Berg, ali nas zanima da li je ova crnka pored Kenana isto Berg. Ja mislim da nije. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 23:02 | |
| ...original fotka... ...datirana 24.11.2012... [You must be registered and logged in to see this image.]...Riza je imao onaj kazališni komad 23.... ...možda su profeštali skupa... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 23:05 | |
| - adan je napisao/la:
Berg je, prvu večer imala crnu haljinu... jedino je možda, kasnije raspustila kosu ..ili obrnuto!! Haljina je ista !!
[You must be registered and logged in to see this link.]
I Riza , u majičici sa širokim okovratnikom... ista...
[You must be registered and logged in to see this link.] ...na ovim novim fotkama Rizina majičica je na V izrez... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 23:07 | |
- ...original fotka...
...datirana 24.11.2012...
[You must be registered and logged in to see this link.] ...Riza je imao onaj kazališni komad 23.... ...možda su profeštali skupa...
Mislim da ova fotka nije sa iste večeri ??? Riza ima majičicu na V izrez.. Pogledajte Rizinu majicu, tamo gdje sjedi preko puta Jablana...nije na V..okrugli je i široki izrez... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 23:12 | |
| - adan je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
- ...original fotka...
...datirana 24.11.2012...
[You must be registered and logged in to see this link.] ...Riza je imao onaj kazališni komad 23.... ...možda su profeštali skupa...
Mislim da ova fotka nije sa iste večeri ???
Riza ima majičicu na V izrez..
Pogledajte Rizinu majicu, tamo gdje sjedi preko puta Jablana...nije na V..okrugli je i široki izrez... Da, čini se da si u pravu. Okrugli je izrez. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 23:21 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 23:25 | |
| (Kod nas neko nevrijeme, ostasmo bez struje... evo me opet...prije me u pola pisanja pretrže...) Dakle! Ono što je bitno je da su dvije večeri u pitanju i da je skoro ista ekipa na okupu, tj. duženje Karadayivaca! Super. Samo onee nema. I to je super. (A ona sirota mu ovijava po komšiluku dok on banči ...) Ali neka. Nek se kreće malo. Nek šeta. Nek tuluma. Možda naiđe na kakvu novu, bolju, neku koja će mu pristajati. Pravu! Samo da se ne ponove više ona njegova pijana izgužvana izdanja! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 23:26 | |
| - Didily je napisao/la:
- :treees:
Što je s tobom? Ko te uplašio?? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sri 28 stu 2012, 23:37 | |
| Vi ste me uplašile.Sve mi se u glavi zbrčkalo od analiza kad je bilo, kakva majica bila, tko koga, tko s kim.... brrrrrrrrr...ne mogu ja to pratiti - Re Alone je napisao/la:
Ali neka. Nek se kreće malo. Nek šeta. Nek tuluma. Možda naiđe na kakvu novu, bolju, neku koja će mu pristajati. Pravu!
mene, meneeeeeee |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 29 stu 2012, 00:37 | |
| Tko je otuđio našu žaruljicu!!!! Nema je cijelu večer, na ni jendoj fotki!!! Tko je ? Ha ...odmah prijavak... .... koja od nas nedostaje ... Evo, do tada , dok pošteni tajni snubitelj ne vrati predmet naših tlapnji ..... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 29 stu 2012, 00:38; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 29 stu 2012, 00:37 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 29 stu 2012, 00:39 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- oooooo......
vratio nam se micek u punom sjaju! mašala A i ti ...vidim.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 29 stu 2012, 01:20 | |
| ola amra!
a nitko nije zapazio da je ona misteriozna cura kraj njega slična našoj kikule?? HA? | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 29 stu 2012, 13:06 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 29 stu 2012, 17:08 | |
| ...hello... ...spremni za za jednogodišnjake????? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 29 stu 2012, 17:42 | |
- ...hello...
...spremni za za jednogodišnjake?????
[You must be registered and logged in to see this link.] .. enlarge... ... reduce ... ... enlarge .. ...reduce... ...enlarge... ..enlarge... ...enlarge ... zablokalo ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 29 stu 2012, 22:04 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 29 stu 2012, 22:49 | |
| Za ovo vidjeti, moglo bi se i pješeke do Istanbula: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|