| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 00:53 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 12:27 | |
| ...... da, da vraća se Muškić u svoju nama omiljenu formu ..... ....... treba ga ....... i ne puštati | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 22:01 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 22:14 | |
| - adan je napisao/la:
... ...
[You must be registered and logged in to see this link.] Adančica se igra.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 22:17 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 22:51 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 23:19 | |
| Oh ... niz ruke... a meni naletila žilica ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 23:33 | |
| Još žilice... [You must be registered and logged in to see this image.]Bore na čelu...godinice.... [You must be registered and logged in to see this image.]Ova tek tako..... [You must be registered and logged in to see this image.]U stvari...isti dobar komad.... [You must be registered and logged in to see this image.]Uvjerena sam....skratiti zulufe....po tisućiti put ponovljeno...maknuti brkove i par kila gore....i ....TU JE OPET!! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 23:41 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 23:43 | |
| - Amra je napisao/la:
U stvari...isti dobar komad....
Uvjerena sam....skratiti zulufe....po tisućiti put ponovljeno...maknuti brkove i par kila gore....i ....TU JE OPET!! Tako je , Amričak... ..mali pokazatelji godinica su tu, ali i oni će njemu dati dodatni šarm, sigurna sam ... [You must be registered and logged in to see this image.].. a ono nešto..ono što ga čini, ono ..da , baš to.... još je tu ... .. slažem se, vratite mi moje jamicekojejanisamvidjelakodnijednogprimjerkadosada.. ..ne vide se od brkova ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 10 stu 2012, 23:47 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 11 stu 2012, 00:02 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 11 stu 2012, 00:09 | |
| - Amra je napisao/la:
On nije svjestan da može ženu izluditi s tim jamicama...ne zna ni da ih ima....pa žilica...čovjek si misli "što mi iskače ta žila", a nama i žila... .. a mi si zamišljamo ..kad mu sve iskoči ta žilica.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 11 stu 2012, 00:19 | |
| Ja sam smjerna žena, ja o tome uopće ne razmišljam.... niti zamišljam... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 11 stu 2012, 00:24 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ja sam smjerna žena, ja o tome uopće ne razmišljam.... niti zamišljam...
..a kao mi ti vjerujemo!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 11 stu 2012, 00:28 | |
| - Amra je napisao/la:
...počelo vrijeme gripe ... Nego, iz koje je epizode ova čudnjikava scena ... ..odlična je za puzzlice [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 11 stu 2012, 00:30 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 11 stu 2012, 00:40 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
...počelo vrijeme gripe ...
Nego, iz koje je epizode ova čudnjikava scena ... ..odlična je za puzzlice
[You must be registered and logged in to see this link.] ....iz 1. ep...čini mi se-... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 11 stu 2012, 00:58 | |
| .. puzzlice za jednogodišnjake..pogled sa gu..leđa strane... yes [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 11 stu 2012, 01:40 | |
| Ima samo jedna stvar zbog koje bih da je Bebe više na KT.... Ovaj se naslikavao u donjem rublju i s ručnikom oko pasa da to nije normalno.... Ovaj naš...ništa....tu i tamo nam da da vidimo malo tapisona....i to je to..... Nemojte sad misliti da ja ipak razmišljam i zamišljam.....neeeee..... Ja to samo iz razloga dokazivanja ko je više MU..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 11 stu 2012, 01:41 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ima samo jedna stvar zbog koje bih da je Bebe više na KT....
Ovaj se naslikavao u donjem rublju i s ručnikom oko pasa da to nije normalno.... Ovaj naš...ništa....tu i tamo nam da da vidimo malo tapisona....i to je to..... Nemojte sad misliti da ja ipak razmišljam i zamišljam.....neeeee..... Ja to samo iz razloga dokazivanja ko je više MU..... Pa da .. ti si smjerna žena ..a mi smo sve ..MU ... Evo , za tebe... usmjereno... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 11 stu 2012, 01:50 | |
| .. a za svih koji su sa nama..i one koji samo čitaju .. HeineKenan ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 11 stu 2012, 13:22 | |
| .... Muškić je već dovoljno pokazao da je MU ....... yes .... ne treba da radi ono što radi KT .... ne sve otkrivati ...... ostaviti nešto za izazov .... za maštu :treees: | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 11 stu 2012, 13:55 | |
| Ako ponavljam oprostite...valjda mi nije bila dovoljno upečatljiva zbog prslučića.... [You must be registered and logged in to see this image.]Još jedne lijepe oči.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|