| Fotografije 4 KI | |
|
+14enny suradnica Tessa honeybunny d.i.n.a. Leona adan melodija Maki HADI BE kikule81 Re Alone Amra S.N.O.B1 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 26 sij 2013, 00:50 | |
| - adan je napisao/la:
... Bebe ....
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ufff..ovo boli.. :ree2: _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 26 sij 2013, 01:14 | |
| Duuugooo nismo imale ...stižu tople...vruće... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 26 sij 2013, 01:55 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]... Njuškica...zrači... U intervjuu o Kabadayi filmu, objašnjava kako je na snimanju jedne scene , tim svojim ogromnim dlanom,za prave ošamario sirotog čovjeka, a ovaj se srušio... scena je prikazana na kraju... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 26 sij 2013, 12:41 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 26 sij 2013, 12:55 | |
| Što su ga tu bili stisli....ljuta faza....da ne zaboravimo.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 26 sij 2013, 13:24 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 26 sij 2013, 13:42 | |
| Svašta!!!!! Kamere uživo ne rade..ali mi smo opet gledale isto... [You must be registered and logged in to see this image.]..ovu kad ….. [You must be registered and logged in to see this image.] ... isto sam je skinula... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 26 sij 2013, 22:03 | |
| Točno...sad sam se sjetila ovog slatkog smajlića.... :amra5: Uopće nisam inovativna.... Adančice, isprika za krađu...nemoj me I ja sam žalosna što su turistik kamerlar van funkcije...fali mi koji pogled... I da.....što volim kad se ovako žestoko smije....uffff..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 26 sij 2013, 22:07 | |
| - adan je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this image.]... Njuškica...zrači...
U intervjuu o Kabadayi filmu, objašnjava kako je na snimanju jedne scene , tim svojim ogromnim dlanom,za prave ošamario sirotog čovjeka, a ovaj se srušio... scena je prikazana na kraju...
A ja sam mislila da je tu tebi nešto pojašnjavao. Sjećam li se dobro, sa starog mjesta? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 26 sij 2013, 23:26 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this image.]... Njuškica...zrači...
U intervjuu o Kabadayi filmu, objašnjava kako je na snimanju jedne scene , tim svojim ogromnim dlanom,za prave ošamario sirotog čovjeka, a ovaj se srušio... scena je prikazana na kraju...
A ja sam mislila da je tu tebi nešto pojašnjavao. Sjećam li se dobro, sa starog mjesta? Dobro se sjećaš. Adančika nam dala krivu interpretaciju. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 26 sij 2013, 23:35 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
A ja sam mislila da je tu tebi nešto pojašnjavao. Sjećam li se dobro, sa starog mjesta? Dobro se sjećaš. Adančika nam dala krivu interpretaciju. Trebala bi to ponoviti kad se riješi ekipe, maškara i...........mamurluka.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 26 sij 2013, 23:52 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI ned 27 sij 2013, 10:05 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- :ree2: :ree2: :ree2:
[You must be registered and logged in to see this link.] ...ove četiri fotke su savršeni paketić!!!!!! ...a ona u plavoj šuljici...onakav zarastao... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI ned 27 sij 2013, 11:40 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
- :ree2: :ree2: :ree2:
...ove četiri fotke su savršeni paketić!!!!!!
...a ona u plavoj šuljici...onakav zarastao... Da....ne znaš jel bolje da je onako fino izbrijan ko beba (kao na predzadnjoj ) ili ga zatvoriti na par dana bez brijaćeg aparata . _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI ned 27 sij 2013, 14:06 | |
| ..... dobre su obe varijente ..... i kad je izbrijan i kada je malo zarastao ....... ali ipak varijanta Ezela je najbolja :ree2: | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI ned 27 sij 2013, 15:08 | |
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI ned 27 sij 2013, 18:37 | |
| Ili ovako..pravite se da ne vidite donji deo slike.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI ned 27 sij 2013, 20:06 | |
| - Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] A opet... [You must be registered and logged in to see this link.]
Oh..ah..uh.. i sad i opet... _______________________________________________________ I ovako i onako.... ponovimo gradivo, tko nije pazio... isto mjesto, ali nastavak slijedi ... Dakle 1. dio Neke je zanimala priča o viKenandovanju...ali..ne mogu vam ispričati...nemojte me tjerati u grijeh... [You must be registered and logged in to see this image.]Malo me je sram...kad se sjetim.. [You must be registered and logged in to see this image.]No, no dooobro, stanite..ispričat ću vam... [You must be registered and logged in to see this image.]Viđao sam je , prije par mjeseci, po Istanbulu. Odmah sam vidio, mala možda nije komad, ali je od komada... [You must be registered and logged in to see this image.]...boli glava... [You must be registered and logged in to see this image.]Svašta smo se viKenandovali i se...vijorali...ovako... [You must be registered and logged in to see this image.]...pa sam je onako..i tako ..i svakako... [You must be registered and logged in to see this image.]..da, da , svakako da jesam.. [You must be registered and logged in to see this image.]...bilo nam je... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI ned 27 sij 2013, 20:52 | |
| Osvježila si mi dan! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI ned 27 sij 2013, 21:00 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI ned 27 sij 2013, 21:26 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 27 sij 2013, 21:36; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI ned 27 sij 2013, 21:28 | |
| Joj, joooooojjjj....koji igrokaz.....šteta što je samo to ali ipak.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI ned 27 sij 2013, 21:33 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012