| Fotografije 4 KI | |
|
+14enny suradnica Tessa honeybunny d.i.n.a. Leona adan melodija Maki HADI BE kikule81 Re Alone Amra S.N.O.B1 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 07 vel 2013, 22:09 | |
| - adan je napisao/la:
Očevid u tijeku....
[You must be registered and logged in to see this link.]
..ulažu se nadljudski napori da se ne ...
A joooj, joooj, joooj! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 07 vel 2013, 22:17 | |
|
Zadnja promjena: kikule81; čet 07 vel 2013, 22:21; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 07 vel 2013, 22:20 | |
| | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 07 vel 2013, 22:26 | |
| - kikule81 je napisao/la:
me fati vo tesno koga se vrakjam od rabota.....mmmmmmmmmmmmmmm.....ne si fer..... ..eh, da nam je safatati vo tesno Bebea... i vo škuro... ... ako nam se pruži druga prilika , nema odstupanja...ovaj put ne... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 07 vel 2013, 22:31 | |
| Nemoj Adančice! Tako oštro si krenula.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 07 vel 2013, 22:34 | |
| koja sila :) mislam deka moze vo zid da vo vgradi :)))))))) [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 07 vel 2013, 23:21 | |
| - Amra je napisao/la:
- Nemoj Adančice! Tako oštro si krenula....
OK...hlađenjeeeee.... Ruke [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 07 vel 2013, 23:27 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 07 vel 2013, 23:43 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 08 vel 2013, 00:06; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 07 vel 2013, 23:52 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 08 vel 2013, 00:35 | |
| Ha, yessam te!!!! yes Usput i sebe... sad malo spuštena stopala ..koja brišem, jer su mutna.. .. pa mi preostaju samo obuvena... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 08 vel 2013, 18:37 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 08 vel 2013, 21:24 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 08 vel 2013, 22:27 | |
Zadnja promjena: Amra; pet 08 vel 2013, 22:40; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 08 vel 2013, 22:36 | |
| Profil... muški, čvrst, karakteran...to mi kaže... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 09 vel 2013, 00:16 | |
| - Amra je napisao/la:
...Amričak....hvala... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 09 vel 2013, 00:29 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
...Amričak....hvala... Nema na čemu...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 09 vel 2013, 01:47 | |
| Taaa..a...ako .. sad sam vas sve..sve... sve pospremila nine-nane... ...sad nema nitko za iskočit.. "niste sami..i ja sam tu"... yes ... sa-mi... sa-mi ...sa-mi ... Friško istuširan... [You must be registered and logged in to see this image.]Obrijan... ( konačno) [You must be registered and logged in to see this image.]Namirišan... [You must be registered and logged in to see this image.]U čistoj šuljici... [You must be registered and logged in to see this image.]Počešljan..baš kako ja volim..volim.. [You must be registered and logged in to see this image.]I sa rupicamakojejanisamvidjelakodnijednogprimjerkadosada... [You must be registered and logged in to see this image.]Započinjemo sa čašom crnog vina... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 09 vel 2013, 02:07 | |
| Ja iskačem kad se najmanje nadaš.. Došla da se.. ..pa odoh na spavanje.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 09 vel 2013, 11:35 | |
| Iz današnje snimke sa TV vijesti o Karadayi... [You must be registered and logged in to see this image.]A na što se to mi žalimo... .. samo spustiti te siskice na čelo.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 09 vel 2013, 11:43 | |
| Adančice, Leona te zaskočila. A vidim, ti sebe lijepo "uspavljuješ". Jel uopće možeš zaspati nakon ove seanse? Kad vidim da to radiš...ostavim za sutra. Ovako trebaš: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 09 vel 2013, 12:00 | |
| - Amra je napisao/la:
- Adančice, Leona te zaskočila. A vidim, ti sebe lijepo "uspavljuješ". Jel uopće možeš zaspati nakon ove seanse? Kad vidim da to radiš...ostavim za sutra.
Ovako trebaš: [You must be registered and logged in to see this link.] ... briši, kuhat ručak.... da ti ne zagori... ..prije nego se ... Lutijena lijepo došla, žemska se ...i sad je na miru... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 09 vel 2013, 14:28 | |
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 09 vel 2013, 19:34 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 09 vel 2013, 19:40 | |
| osmeh i ozbiljan pogled...za svakog... po potrebi... [You must be registered and logged in to see this image.]spreman za polazak...ma gde god bilo... pogled iz daleka [You must be registered and logged in to see this image.]i iz bliza... na detaljčiće... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 4 KI | |
|