| Sila - epizoda po epizoda | |
|
+10Snupika melodija dolcevita026 Pesimisticna Maki Amra adan Tessa S.N.O.B1 enny 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 21:47 | |
| uh..koje oči ima Cansu ......uuuuu... :ree2:
Prvi poljubac, a ona se napila hehehe... jako su romantični...super...volim kad je ona malo buntovna, a on naizgled hladan, samozatajan, a meeekan, u stvari jako romantičan... |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 21:49 | |
| Predivni su, ja se topim :ree2: Stvano su joj oči prelijepe, još valjda više dođu so izražaja sa ovom šminkom Napila se carica, i odmah u akciju | |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 21:51 | |
| Cugnula slatkica malo previse. Dobro da nije srela agu i aginicu na stepenicama. Što nije zabranjen alkohol, pogotovo ženama? Tko će doćekati sutra? Nakon svake epke Boran mi je sve zgodniji | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 22:01 | |
| Tu sam i ja ostala zbunjena. Sve po običajnim pravilima, a alkohol? A Cansu s tim okicama! I šejtana bi zavela! Desno joj malo bježi al to mi je baš simpatično. Ovaj ludi Silin otac.... - Stalno očekujem da ga stara nalupa! Da bar! Al to im nije po običajima! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 22:05 | |
| pa kao da bi joj Boran mogao zabraniti da ne pije | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 22:08 | |
| Ne može on njoj ništa zabraniti, bi, al ne može joj odoleti |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 22:11 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 22:16 | |
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 22:25 | |
| Iskreno, što više gledam seriju,to mi je sve više žao svih likova. Zarobljenici su svojih običaja. :lutijena: Ne mogu, ne žele ili se boje mjenjati stvari, a duboko su svi nesretni. To mi je posebno došlo do izražaja kada je Silin biološki otac (zaboravila sam kako se zove) plakao kada je Dilan ponovno dopustio da ide u školu.
Meni je Sila baš slatka tako inatljiva. Razbija monotoniju tog pustinjskog kraja i bezličnih nesretnih ljudi. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 23:48 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- pa kao da bi joj Boran mogao zabraniti da ne pije
Zar Boran nije dozvolio konobaru da joj donese....???? Boran se bolje "ljubi" od Mahirmira..obojica su bila zatečena...Boran se bolje snašao.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 00:12 | |
| Hehehe...dobro si primijetila...bolje je to Boran učinio.... :oo7: mislila sam da to nikad neću morati reći...uf |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 00:12 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 00:14 | |
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 01:10 | |
| Amraaaaaaaaaaaa i Ghandi _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 01:35 | |
| - Didily je napisao/la:
- Hehehe...dobro si primijetila...bolje je to Boran učinio.... :oo7: mislila sam da to nikad neću morati reći...uf
Samo bolji izbor partnerice... to je ono o čemu, u konačnici valjda i Gandhi priča.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 10:34 | |
| Odgledala,odgledala,sinoć (noćas) uz šalicu čak i na turskom,poludila sam za serijom...još od ezla mi se nije dogodilo da pred tv-om ne trepćem....mrak su mi i priča i kemija i iskrice i dvorac....Ipak sam zbog Sile tužna,kad god je pogledam u one velike oči rasplakala bih se,pa kako onda ne bi aga se zaljubio,a Sila mu je baš iznenađenje,imala sam osjećaj kao da nije uopće mislio da takve žene postoje.... Ipak je 2006,pa se vidi na garderobi,al preletim preko nebitnih sitnica....Puno je mlađa al se vide naznake koje je odradila u Ezelu. Nisu mi spori niti dosadni,nema ponavljanja istih rečenica i prepričavanja događaja....vratili su mi vjeru u serije... opet si pobjedila,"serija me" pravi slabićem al si vrijedila.... Imamo li kakve inf.unaprijed,spojlere?? S.n.o.b.??Pročitam o pljuvanju i odmah mi naša poznanica pred očima i njeno neslaganje ni s kim...i zato vam beskrajno hvala na ovom forumu... ono se više nije moglo čitati niti komentirati,posebno kad se Ezel počeo prikazivati u zemljama regije,po Kenanu i Cansu su pljuvali uzduž i popreko.... _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 10:38 | |
| Više od gledanja sam željela pročitati vaše komentare...ufff kako me zanimalo kakav vi imate dojam o seriji,i točno onako kako sam i mislila...svatko se izjasnio onako kako sam i zamišljala... | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 11:54 | |
| suradnice, ako neko želi znati radnju unaprijed, može se otvoriti tema spoileri, nije problem. | |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 12:37 | |
| Možda sam se krivo izrazila,mene zanima gdje mogu gledati unaprijed,kopam po netu,al sve nešto na preskokce,ako možda znaš gdje imaju sve epizode,to što je na turskom,arapskom ili...nije mi bitno,još od Ezela sam naučila govor njenog pogleda i njegovih dodira..... :ree2: | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 19:32 | |
| Kod, kako Snobić kaže, lopova, imaš do 11 ep.....(malo sam virnula...nije loše, nije uopće, moj dojam se popravlja, ima iskrica....i zanimljivo je....) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 20:08 | |
| I šta sad gledate? Silu ili Karadayi?
Edit: ili lijevim okom jedno, desnim drugo? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 20:11 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 20:17 | |
| - Didily je napisao/la:
- Ja... zna se :ree2:
Ja snimam pa u miru poslije pogledam. Ne znam šta ću drugi tjedan kad krene Suljo kojeg moji muškići gledaju i tko će sad s tim Turcima izać na kraj! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 21:28 | |
| Jao Sila najebala si sad | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 07 sij 2013, 21:31 | |
| Kako S.N.O.B.ić uživa...vrijedi Sila samo zbog toga |