| Sila - epizoda po epizoda | |
|
+10Snupika melodija dolcevita026 Pesimisticna Maki Amra adan Tessa S.N.O.B1 enny 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda sub 05 sij 2013, 23:57 | |
| Jadna Cansu i Mehmet,tako su neuverljivi a svi gledaju i komentarisu ko ludi | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda sub 05 sij 2013, 23:59 | |
| - dolcevita026 je napisao/la:
- Jadna Cansu i Mehmet,tako su neuverljivi a svi gledaju i komentarisu ko ludi
baš ne sjećam se da je neka serija baš ovako izazvala pomutnju na forumima,blogovima, društvenim mrežama, možda Šeherzada jedino | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 00:01 | |
| - Amra je napisao/la:
- Odgledala danas sve. Hmmmmm.....ne mogu reći da nemam nikakvo mišljenje, ali......nit su me dobili, nit odbili.....vidjet ćemo.....
Cansu mi je ok ali ništa posebno (očigledno je i njoj Ezel ono nešto posebno)...Boran bi mogao biti dobar ali kao da je bio na botoxu.....ispada da mi je ona cura Ayse najbolja glumica od čitave ekipe.... realno ,bilo gl glupo očekivat da glumi isto u 2006. i 2009. ,što je super, ovako vidimo ogroman napredak od Sile do Ezela , što je za respect njoj, znači, uči, trudi se i uspijeva u tome. Meni je i u Sili ok, ja volim njenu glumu | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 00:09 | |
| Pa je ok je....ali velim, nije ko u Ezelu što ni ne može biti. Ipak, kako serija ide dalje očekujem i bolju glumu. Prije sam znala baciti pogled na isječke iz nekih epizoda i izgledalo mi je bolje od ovih prvih tako da očekujem....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 00:37 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
realno ,bilo gl glupo očekivat da glumi isto u 2006. i 2009. ,što je super, ovako vidimo ogroman napredak od Sile do Ezela , što je za respect njoj, znači, uči, trudi se i uspijeva u tome. Meni je i u Sili ok, ja volim njenu glumu Bas to,glumacki je jako napredovala,u Sili je njena gluma solidna,a u Ezelu maestralna i razumem da je nekima tesko da se prebace sa Eysan na nesto sto jeste objektivno slabije,ali daleko od toga da je tako losa da se serija zbog nje ne moze gledati i slicne gluposti …i da nisam gledala Ezela,da ne znam nista o Cansu,gledala bih ovo jer mi Cansu i Mehmet skroz dobro funkcionisu,hemija je odlicna,pa i da nisu glumacki savrseni imaju ono nesto…skroz su me kupili kao par | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 00:38 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 00:55 | |
| - dolcevita026 je napisao/la:
- S.N.O.B1 je napisao/la:
realno ,bilo gl glupo očekivat da glumi isto u 2006. i 2009. ,što je super, ovako vidimo ogroman napredak od Sile do Ezela , što je za respect njoj, znači, uči, trudi se i uspijeva u tome. Meni je i u Sili ok, ja volim njenu glumu Bas to,glumacki je jako napredovala,u Sili je njena gluma solidna,a u Ezelu maestralna i razumem da je nekima tesko da se prebace sa Eysan na nesto sto jeste objektivno slabije,ali daleko od toga da je tako losa da se serija zbog nje ne moze gledati i slicne gluposti …i da nisam gledala Ezela,da ne znam nista o Cansu,gledala bih ovo jer mi Cansu i Mehmet skroz dobro funkcionisu,hemija je odlicna,pa i da nisu glumacki savrseni imaju ono nesto…skroz su me kupili kao par U potpunosti se slažem . Ma mene je Cansu kupila za sva vremena :ree2: Žao mi je tih koji zbog nje me mogu gledat seriju, evo suze mi teku niz leđa. Serija je realno u ovih 5 dana postala hit, u inat dušmanima , onima koji se brinu o njenoj karijeri | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 00:58 | |
| Pa zar po njoj negdje pljuju? Ja sam vjerna ovom forumu, ne skićem okolo pa sam u neznanju (čini mi se i bolje da je tako).... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 01:01 | |
| - Amra je napisao/la:
- Pa zar po njoj negdje pljuju? Ja sam vjerna ovom forumu, ne skićem okolo pa sam u neznanju (čini mi se i bolje da je tako)....
pa ima par nebitnih persona na forum.hr koji očito nemaju šta pametnije radit u životu pa troše 2h života na nešto što im se ne dopada., a i Cansu im je trn u oku već odavno, od ezela još ,žao mi ih je stvarno | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 01:03 | |
| Tako je, Amričak... yes ... Snobiću... ne daj se isprovocirati....zagolicao si me da idem vidjeti...
Čemu dolaziti na temu ili gledati seriju , pa žučno pljuvati??
Ok, imamo svako svoje mišljenje i ... napišemo ga... komentiramo, ali bez pljuvanja!!
Kulturno i korektno! Ne bojimo se nikakvih novih zakona!!!
Ako njena gluma u nekome izaziva takve reakcije, onda ne vidim svrhu da je ta osoba uopće gleda i na forumu kvari raspoloženje ostalima!!
Osim toga, meni se čini da te osobe ni ne gledaju cijelu epizodu , već se nakače na naše komentare , koji su pisani iskreno i bez zloće.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 01:07 | |
| E, svašta. U stvari ništa čudno, netko mora izbaciti pozitivnu energiju, a netko negativnu. Ovisi čega imaš za izbaciti.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 01:15 | |
| Adnačice, imao sam danas mali okršaj s našom starom poznanicom teutom, čekam ja nju od ezela, al' danas sam je dočekao Povukla se jer ona nema argumente, ograničena je k'o balkon a pokušava ostavit dojam jako elokventne i pametne žene, al' ne ide joj, dovoljno je da napiše jednu reč i da shvatiš koliko je sati.
Zadnja promjena: S.N.O.B1; ned 06 sij 2013, 01:50; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 01:49 | |
| Oh, Snobiću , moja mušterija.... ..pretpostavljala sam.. sad idem čitati... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 01:52 | |
| U to vrijeme sam vas samo čitala. Jel to ona ženska što guta čitave riječi, ne samo slova? Kenan joj je , a Cansu :treees: ? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| |
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 09:15 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 18:28 | |
| Da. |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 18:54 | |
| hoće l' više tih 20h | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 20:40 | |
|
Zašto oni sve rade ovako usporeno... i pričaju nekako usporeno..???
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 20:46 | |
| Jel to Sila malo ljubomorna kad sluša priču o Jezdi i Boranu? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 20:54 | |
| Da je malo, ne bi primjetili.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| |
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 21:05 | |
| Pazi ovog, on je mislio da je Dilan dosta učila i gotovo sa školom | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 21:11 | |
| Jao čitanje poezije,pa mirisanje kosice pa ružica Ovog Dželila treba tući mokrom krpom | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 06 sij 2013, 21:35 | |
| Kak to misliš usporeno, adan? Joj...ona sebori protiv osjećaja jer stvarno misli da je on naložio ubojstvo te Hilan. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda | |
| |
|
| |
| Sila - epizoda po epizoda | |
|