| Karadayi - Novosti 2 | |
|
+13samani The Queen kikule81 Leona S.N.O.B1 melodija Maki bes ni honeybunny Amra Tessa Re Alone adan 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 15 vel 2013, 17:52 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 15 vel 2013, 18:28 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 15 vel 2013, 22:44 | |
| | |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 15 vel 2013, 22:59 | |
| Ja jedva čekam ponedeljak.. Nego..neće on oćelaviti..ne,ne.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 16 vel 2013, 12:08 | |
| Leona, sad si Adančicu izazvala! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 16 vel 2013, 13:33 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 16 vel 2013, 13:35 | |
| ...još jedna fotkica sa današnjeg snimanja...točnije sa pauze... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 16 vel 2013, 13:48 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 16 vel 2013, 17:05 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 16 vel 2013, 19:58 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 01:05 | |
| - Leona je napisao/la:
- Ja jedva čekam ponedeljak..
Nego..neće on oćelaviti..ne,ne.. [You must be registered and logged in to see this link.] Nego.. već se vidi tjeme.. vješto se sve to prikriva kosicom.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 08:40 | |
| Leona, jesam ti rekla! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 10:46 | |
| ...ako ste se pitali... ...i danas se snima... ...pripreme u backstageu... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 11:12 | |
| - Amra je napisao/la:
- Leona, jesam ti rekla!
Oh, pa on ima već i tik..onaj simpatični, izdajnički pokret kada muški namještaju i glade kosicu, e da bi prikrili ćelu.... vidjeli smo to posebno dobro , " iza kamere" , pri snimanju KiPa u Egyptu... kad je kosica malo duža, lakše se prikriva... ______________________________________ Njima je to sustizanje vremena od epizode do epizode jako napeto...očito snimaju 1 za 1... Neke scene se snime unaprijed, jer se mora održati nit radnje...i mislim da uopće nisu cijelu epizodu u prednosti ...možda neke scene. Eto, naravno da su nastavak idile snimili u Boli odmah kad su bili, a razvučeno je na dvije epizode... U tim okolnostima, nema šanse da samo jedan glumac dobije slobodna ( tri!!!) dana. A što bi to , bez njega snimali toliko vremena? U tom slučaju bi imali svi malu pauzu. A ekipa radi i nedjeljom... Mislim da su oni slobodni ponedjeljkom, i to možda čak ne i cijeli dan...i ne svi.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 11:29 | |
| - adan je napisao/la:
Nego.. već se vidi tjeme.. vješto se sve to prikriva kosicom..
[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 11:34 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Leona, jesam ti rekla!
Oh, pa on ima već i tik..onaj simpatični, izdajnički pokret kada muški namještaju i glade kosicu, e da bi prikrili ćelu.... vidjeli smo to posebno dobro , " iza kamere" , pri snimanju KiPa u Egyptu... kad je kosica malo duža, lakše se prikriva...
Njima je to sustizanje vremena od epizode do epizode jako napeto...očito snimaju 1 za 1... Neke scene se snime unaprijed, jer se mora održati nit radnje...i mislim da uopće nisu cijelu epizodu u prednosti ...možda neke scene. Eto, naravno da su nastavak idile snimili u Boli odmah kad su bili, a razvučeno je na dvije epizode...
U tim okolnostima, nema šanse da samo jedan glumac dobije slobodna ( tri!!!) dana. A što bi to , bez njega snimali toliko vremena? U tom slučaju bi imali svi malu pauzu. A ekipa radi i nedjeljom...
Mislim da su oni slobodni ponedjeljkom, i to možda čak ne i cijeli dan...i ne svi....
Nek ima taj tik i tu slabost da si mi ne bi umislile da je on superman, bez nesavršenosti . Čovjek kao i svi drugi sa promjenama koje nose godine, sa svojim vrlinama i manama (i mušicama). Adančice, argumenti su ti sasvim na mjestu. Zašto onda ja još uvijek imam negativne misli vezano uz tu (bez)vezu? Inače sam pozitivno nastrojena ali mislim da je po aşk pitanjima on jako kompliciran i nepredvidiv (a možda malo i nastr..... ako uzmeš u obzir barbike, majmune i na koncu konca ovu što ih nosa okolo). _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 11:47 | |
| - adan je napisao/la:
Njima je to sustizanje vremena od epizode do epizode jako napeto...očito snimaju 1 za 1... Neke scene se snime unaprijed, jer se mora održati nit radnje...i mislim da uopće nisu cijelu epizodu u prednosti ...možda neke scene. Eto, naravno da su nastavak idile snimili u Boli odmah kad su bili, a razvučeno je na dvije epizode...
U tim okolnostima, nema šanse da samo jedan glumac dobije slobodna ( tri!!!) dana. A što bi to , bez njega snimali toliko vremena? U tom slučaju bi imali svi malu pauzu. A ekipa radi i nedjeljom...
Mislim da su oni slobodni ponedjeljkom, i to možda čak ne i cijeli dan...i ne svi....
...hvala adančice... ...to je ono što sam i željela reći s fotkama... ...rade...u punom su zamahu i sigurna sam da nitko nije dobio slobodno...a posebno ne jedna osoba... ...i još jedna svježa fotkica... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 12:13 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
yes ... nisam sama!!!! - Amra je napisao/la:
- ....
Adančice, argumenti su ti sasvim na mjestu. Zašto onda ja još uvijek imam negativne misli vezano uz tu (bez)vezu? Inače sam pozitivno nastrojena ali mislim da je po aşk pitanjima on jako kompliciran i nepredvidiv (a možda malo i nastr..... ako uzmeš u obzir barbike, majmune i na koncu konca ovu što ih nosa okolo). Negativane misli imam i ja . Nikad se ne zna. A ostali dio tvog pitanja..majmunska posla!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 14:51 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 15:01 | |
| - adan je napisao/la:
Nego.. već se vidi tjeme.. vješto se sve to prikriva kosicom..
Neće oćelaviti.. Meni se čini da sad ima više kose nego u drugoj sezoni Ezela.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 15:55 | |
| ... pa i ako oćelavi, opet će biti .... osim ako ne bude sa onom spodobom prazne glave | |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 15:57 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 16:00 | |
| Gledam njih ali i ovo predivno mjesto. Tamo bi bilo dobro doći ljeti.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 18:20 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 17 vel 2013, 20:07 | |
| A jadan Halit. Izbezumljenog li pogleda. Jel to od ljubomore? Ili ga Hurem izluđuje? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 | |
| |
|
| |
| Karadayi - Novosti 2 | |
|