_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Pa da, .... dala je izjavu....čini mi se, neće biti druge sezone...
...kako neće biti druge sezone??????????
Koj dal izjava, ne mi e jasno?
Jas mislam deka ke ima vtora sezona, oni se rakovodat po rejtingot, ako ioma gledanost serijata nema pricina da ostane samo so edna sezona, zoshto nivnata dobivka e pogolema......
A što će se razvuć? Turgutova draga je zucnila, sad je red da i njega malo krene, pa onda tamo za mjesec , dva je red da se priča okrene i da pravda pobijedi! Znam da je spora, ali...! Oni se sad lole... sad ćemo ih mjesec ipo rastavljat, mjesec ipo sastavljat... i??? Jedino ih još možemo koknut, ali to nije taj tip serije! Jedan mrtav- dosta! I.... što bi u drugoj sezoni!!! Mahirmir se sa 50 g vraća sa odsluženja kazne zbog krivog predstavljanja. Vjerna Feride ga nije zaboravila, a dušmani su se sa jadnenebile preorjentirali na njih... ( ona više nije zanljiva ni njima!)
I....? To ja vas pitam!!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Možda Saliha netko dohvati, obrije mu brkhove (jel dobro gramatički napisano Adančice?), skrati bafice, još malkice skrati kosicu, složi šiškice tj malo ih razbaruša.............nakon tih ne 50 jer bi to tad bio SF nego nakon 35-40 god došao je Mahir onakav kakvog ga mi želimo (pa pogledajte u Sulji kako Hurem i ostale cure i dečki uopće ne stare)....ili je to Ezel...čekaj, pobrkalo mi se malo.....al zalud.....Feride ga ne prepoznaje...nije to njen dragi.....ništa ju ne škaklja kad ju ljubi.....
Možda Saliha netko dohvati, obrije mu brkhove (jel dobro gramatički napisano Adančice?), skrati bafice, još malkice skrati kosicu, složi šiškice tj malo ih razbaruša.............nakon tih ne 50 jer bi to tad bio SF nego nakon 35-40 god došao je Mahir onakav kakvog ga mi želimo (pa pogledajte u Sulji kako Hurem i ostale cure i dečki uopće ne stare)....ili je to Ezel...čekaj, pobrkalo mi se malo.....al zalud.....Feride ga ne prepoznaje...nije to njen dragi.....ništa ju ne škaklja kad ju ljubi.....
Odlično, ne za pedeset , nego sa pedeset...ok, može 45!!!naravno, šiškice, malo razbarušen, a opet se vide jamicekojejanisamvidjelakodnijednogprimjerkadotada... I svi gledamo seriju, jer je on opet onaj naš, poslinjeni sa svih strana! I koga briga za Feride! Jedna manje! Dok mi uživamo u izgledu "vratio nam se Bebe", ona neka čeka bolja vremena- ili bar da brhkovi opet narastu!
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 20 vel 2013, 06:56
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 20 vel 2013, 09:15
Kakvu trudnoću, kad je Mahirmirko zaspao? Kad kaže: điđi-miđi je kao data riječ!... i nemaništaodtepisonaižaruljice! Ostao je samo pogled na buđenje!
Čija li je trudnoća? Da nije Turgut zbezvezeknuo, pa se ova predomisli?
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 20 vel 2013, 20:46
Nakon Bade u Ezelu i pitanja Feride upućena mami.....sve si mislim možda su Turci u serije uveli bezgrešno začeće kao opciju....
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 20 vel 2013, 21:24
Zadnja promjena: Amra; sri 20 vel 2013, 21:26; ukupno mijenjano 1 put.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 20 vel 2013, 21:25
Amra je napisao/la:
Nakon Bade u Ezelu i pitanja Feride upućena mami.....sve si mislim možda su Turci u serije uveli bezgrešno začeće kao opciju....
.. eto ti , Mahirmirko... mogao si pobrati slavu, tko ti je kriv...drugi put :amra5: na sunce ...
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 20 vel 2013, 23:09
Pa naravno, uz sve to navodno obilje....nič....
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 20 vel 2013, 23:47
...ne znam jesu li snimali danas...
...svi mudro šute...
...ako nešto saznam postat ću...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 20 vel 2013, 23:53
Ni jučer nisu... svi su bili cito... ..još od 17.2. ...
honeybunny Admin