Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 23:07
Honey....ti baš kao da si tamo.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 23:17
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 23:32
Negdje se smuca s Feride.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Ja bi rekla da jeste sa snimanja. Na prvoj se vide te široke hlače, kao 70_tih...ali, ovo nije Bebe? Na trećoj, lik kao ima scenarij... na onom njihovom vidikovcu?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
honeybunny Admin
Ja bi rekla da jeste sa snimanja. Na prvoj se vide te široke hlače, kao 70_tih...ali, ovo nije Bebe? Na trećoj, lik kao ima scenarij... na onom njihovom vidikovcu?
...to je tužitelj...nije Bebe... ...naše zlato se skriva ...
Ayakli Gazete zatvorio glasanje . Karadayi osvojio nagrade u kategorijama :
Najbolji soundtrack: KARADAYI Najbolja kinematografija: KARADAYI Najbolji umjetnički direktor: KARADAYI Najbolja dramska serija: KARADAYI Najbolji glumac : KENAN I. Najbolji sporedni glumac: YURDAER OKUR Najbolja glumica: BERGUZAR KOREL
While Feride is questioning Kara family, Mahir is also there! Feride asks the members of the family about Mahir Kara. At the same time, Ayten is coming at home. Mahir is completely trapped into the corner as he can go nowhere. Mehmet Saim learns that Feride and Mahir were at Abant alone. Mahir rouses his own motives. Mahir uncovers Turgut's lies one by one. However Turgut takes action to split ruthlessly Kara family. The news from prison about Nazif are shocked everyone!
...adančice...to i jesu službene fotke...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
honeybunny Admin
Dok nam Honeyka ne priskrbi nove fotke sa snimanja, evo jedan jako lijepo složen video Mahir-Feride, uz zapažanje: Mahirmirko je njoj dva puta zaspao u fotelji... dakle, Mahirmirko!!!!