| Karadayi - Novosti 2 | |
|
+13samani The Queen kikule81 Leona S.N.O.B1 melodija Maki bes ni honeybunny Amra Tessa Re Alone adan 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 22 vel 2013, 13:51 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 22 vel 2013, 20:25 | |
| Tako rado bih mu skinula ovu špagicu oko vrata što nosi! Kao da ju nosi još od Son OsmanlI Yanim Ali.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 22 vel 2013, 21:01 | |
| ...... možda mu je špagica neka amajlila ....... možda ga sačuva ko zna od čega, od ''uroka'' ..... ali i sa njom je | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 22 vel 2013, 21:36 | |
| - melodija je napisao/la:
- ...... možda mu je špagica neka amajlila ....... možda ga sačuva ko zna od čega, od ''uroka'' ..... ali i sa njom je
Pa zato bih mu je i skinula što je _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 22 vel 2013, 21:59 | |
| - Amra je napisao/la:
Pa zato bih mu je i skinula što je ... što je Amričak, što si zapilila???? I ja bi... ...svašta - nešto... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 22 vel 2013, 22:34 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 22 vel 2013, 23:23 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 23 vel 2013, 15:25 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 23 vel 2013, 15:32 | |
|
yes ...osveta!!!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 23 vel 2013, 15:41 | |
| Ja bih da mogu ponovo gledati osvetu ali s pravednim završetkom. :lutijena: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 23 vel 2013, 15:49 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 23 vel 2013, 15:59; ukupno mijenjano 8 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 23 vel 2013, 15:51 | |
| Kaže mi "nevažeći zahtjev".Probat ću otvorit poslije na laptopu. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 00:33 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 00:34 | |
| - adan je napisao/la:
- Ovako?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Upravo tako. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 00:48 | |
|
OK..slatko je sve to, sve su bolji... još nisam doživjeli wow!!! scenu...dok, npr. u Sili jesam( koju gledam samo desnim okom)... nisu pretjerano maštoviti.. Meni je , npr. jedna od scena koje sam zapamtila, ona kad Mahirmir pita brata gdje je Feride, aon mu neće reć..zatvori vrata, a kad se ipak predomisli, Mahirmir još stoji jer zna da će se ovaj predomisliti.. Sitnica, ali mi je bilo cool.
Naravno, kad se šćućurila uz njega... ali...Berg ipak nije najsretniji odabir partnerice za te scene.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 00:53 | |
| Ne....Berg se jako ustručava...baš ustručava. Pogledaj scenu kraj jezera kad ju on krene poljubiti, a ona spusti glavu kao da izbjegava, skriva usne.....e pa sad....Berg, ne ide to tako! Ako joj se nije dalo glumiti zaljubljenu ženu bolje da nije prihvatila...neuvjerljiva je. Pomalo mi već ide na živce ono njeno blentavo smješkanje i buljenje. To joj jedino ide od ruke. Nekako mi bolje donese te emocije kad je u scenama bez njega nego s njim. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 01:11 | |
|
Da..cijelo vrijeme je među njima ta zadrška! On isto, kao da ga ona sputava... čak je i strast u zadnjoj epizodi bila nekako...afektirajuća!! U trenutku više grubost nego strast.. sjetim se stolice, što može napraviti jedna odgurnuta stolica ili "počišćeni" stol...sva se naježim... a ovdje se nije ni naslonio na nju, jer osjeća koliko je to njoj neugodno..
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 01:22 | |
| - adan je napisao/la:
Da..cijelo vrijeme je među njima ta zadrška! On isto, kao da ga ona sputava... čak je i strast u zadnjoj epizodi bila nekako...afektirajuća!! U trenutku više grubost nego strast.. sjetim se stolice, što može napraviti jedna odgurnuta stolica ili "počišćeni" stol...sva se naježim... a ovdje se nije ni naslonio na nju, jer osjeća koliko je to njoj neugodno..
..to mi nije profesionalon...mi to ne bi smjeli uočiti, a uočava se iz aviona....U stvari šteta....serija bi dobila na vrijednosti.... A da....ona stolica i stol...ma sve je tamo bilo razrađeno, a njih dvoje...sve frca..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 11:42 | |
| ...reportaža...˝Meshurlar bizimle" tv show... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; ned 24 vel 2013, 11:59; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 11:42 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 11:55 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 16:37 | |
| ...nadam se da postoji dobar razlog zašto nema drugog trailera 20. ep...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 16:54 | |
| ...... možda je Feride iipak otkrila da je Salih Mahir :ree2: ...... uh, biće veselo ...... ...... ja bi mu za požrtvovanje za oca i hrabrost da se predstavi kao Salih odala veliko priznanje ............ da sam Feride tek bi ga tad zgrabila samo sebi ... | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 20:22 | |
| ...sa snimanja krajem siječnja...ali mi se čini da je nismo vidjeli... [You must be registered and logged in to see this image.]...snima se i sada... [You must be registered and logged in to see this image.]...je li moguće?????? ...nije li ono u pozadini naš Ljepotančić???? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 24 vel 2013, 21:28 | |
|
Hm..odjelce... zurica...moguće!!!!!
Kako je očigledno , on je zvijezda i za njih!! Nema ga na ovim fotkama.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 | |
| |
|
| |
| Karadayi - Novosti 2 | |
|