Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 12 tra 2013, 18:00
Ah so....naprvu sam mislila da se ljutiš što Mahimir nije ponudio stolicu Feride je na podu sjedi....koliko meni treba....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 12 tra 2013, 22:05
Amra je napisao/la:
Ah so....naprvu sam mislila da se ljutiš što Mahimir nije ponudio stolicu Feride je na podu sjedi....koliko meni treba....
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 12 tra 2013, 22:49
Čini mi se kako se Mahirmir full ufurao u rolu, i da bi lahko mogao meritati nagradu za najboljeg glumca !!! [You must be registered and logged in to see this image.]
( oh, koliko naših lijepih riječi!!!)
Antalya? To je ono, gdje su rekli da se bio natankao , prije dvije godine? Lani nije bio??
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 12 tra 2013, 22:58
...pa lani nije radio...
...a bolje bi mu bilo da je...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 12 tra 2013, 23:02
adan je napisao/la:
Čini mi se kako se Mahirmir full ufurao u rolu, i da bi lahko mogao meritati nagradu za najboljeg glumca !!! [You must be registered and logged in to see this image.]
( oh, koliko naših lijepih riječi!!!)
Antalya? To je ono, gdje su rekli da se bio natankao , prije dvije godine? Lani nije bio??
Misliš ovo...kad je Cansu bila voditeljica....? [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 12 tra 2013, 23:07
Ne, mislim da nije bilo to... prije dvije godine, kad se pričalo da su prekinuli ... pa su novine pisale da se nalio k´o bidon, a on drugi dan demantirao...
Ovo je bilo kad su ga snimili u zadnjim redovima, samog, došao je gledati ( svoju dragu) ...
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 12 tra 2013, 23:46
adan je napisao/la:
Ne, mislim da nije bilo to... prije dvije godine, kad se pričalo da su prekinuli ... pa su novine pisale da se nalio k´o bidon, a on drugi dan demantirao...
Ovo je bilo kad su ga snimili u zadnjim redovima, samog, došao je gledati ( svoju dragu) ...
A ja sam uvijek povezivala ovo s njegovim opijanjem....
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 13 tra 2013, 00:31
To je to...al na krivoj smo temi.... [You must be registered and logged in to see this link.]
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 13 tra 2013, 12:31
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 13 tra 2013, 20:13
Karadayı 27.Bölüm Fragman 3
Mehmet Saim: That man will die. Turgut: You have to take him out without delay. Necdet: Salih Ipek. Hey you, look here! Turgut: You have to shoot. Necdet: As you wish, sir.
Zadnja promjena: honeybunny; ned 14 tra 2013, 13:17; ukupno mijenjano 1 put.
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 13 tra 2013, 20:30
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 13 tra 2013, 22:01
...sažetak 27. ep...zahvaljujući FB stranici All Addicted...
Mehmet Saim and Turgut learn Mahir's secret and decide to kill him. Mahir finds letters in an unbelievable place. Mahir along with Feride read the letters. By reading the letters they are looking for answers. Mahir is shocked with Nihan's writings. Feride is witness of amazing moments and she wants to learn Mahir's secrets. Necdet goes after to kill Mahir. The countdown begins for him. Nothing would be as it was before!
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 14 tra 2013, 13:09
...pretpostavljam da će opet put A+Seoula... ...kao i prošli put... ...netko za to nije znao ( )...ali mi smo znali!!!!
... ... kako je to bilo općenarodno veselje.. ..od toga trena smo znale da je nastupilo jesensko čišćenje... ... ..eto, više nije tajna, od kada mi znamo... ( koja dva mjeseca!!! ) .. sad znadete od kada je održavala fikciju da su zajedno, sve dok on nije pukao i objavio...
I nije važno, od kada... važno je da smo dočekale.... yes
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 14 tra 2013, 14:08
Neće dobiti za Ezela, piše da je Ezel prošle godine dobio nagradu . Još da objave nominacije za najboljeg glumca ,nadam se da će opet Kenan biti na listi.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 14 tra 2013, 14:58
S.N.O.B1 je napisao/la:
Neće dobiti za Ezela, piše da je Ezel prošle godine dobio nagradu . Još da objave nominacije za najboljeg glumca ,nadam se da će opet Kenan biti na listi.
...hvala SNOBiću...
...turski i ja... ...nikako se sprijateljiti...
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 14 tra 2013, 23:34