Što da ? Priviđa mi se? Tamo u šumici.. iza kamera ...
Premali nos....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Ma ja mislim da nije. Više mi liči na ovog tipa s jedne od gornjih slikica sa snimanja...ovaj desno ispod sata iznad vrata....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
.... skroz drukčija frizura...puno manje kose... malo jača četkica, za razliku od zurice...i dodajem, zurica u seriji se , možda od Berlina, popravila na puuunooo bolje.... večeras je sav
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
A meni večeras blokira i ništ nisam vidjela...nizuricu, ni :amra5: ništa!
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Razmišljam ... finale prve sezone je 20.5. .. predugo je do tada, a da Feridem nebi saznala njegov pravi identitet...možemo to očekivati sad-pa-sad ( yes! po novom Pravopisu) .. što li bi moglo biti najavljeno veliko iznenađenje , a kako rekoše, nije ono što svi očekuju( valjda otkrivanej identiteta?)?
Razmišljam ... finale prve sezone je 20.5. .. predugo je do tada, a da Feridem nebi saznala njegov pravi identitet...možemo to očekivati sad-pa-sad ( yes! po novom Pravopisu) .. što li bi moglo biti najavljeno veliko iznenađenje , a kako rekoše, nije ono što svi očekuju( valjda otkrivanej identiteta?)?
Možda Nazif nije Mahirmirkov tata?
Kako "sad-pa-sad"? To je umjesto "svaki tren"?
Ako Nazif nije Mahimirkov tata onda mu je Feride sigurno sestra! .....i......eto nas u sapunici.....
Sad-pa-sad , piše se sa crticama, bez razmaka.... usvojene su crtice , na bazi upotrebljivosti...još nisam ušla u štos izrazima sa crticama, a koje se pišu razdvojeno..
Svaki tren je čisto, bilo i do sada... ili čistije svaki trenutak ...
Bila je veća sapunica u početku, i pomalo košmaran uvod u priču. Skoro da scenarij postaje sve kvalitetniji.. ako ga ne zasapunaju...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 17 tra 2013, 22:28