Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 28 tra 2013, 15:31
Kaže Honey "malo krupniji kadar"..... Svejedno....krupniji....sitniji kadar.....on loše izgleda samo kad ga ulove u nekom čudnom momentu, izrazu....kadru.... Inače, čovjek je neponovljiv.... ... Pojava samo tako..... :amra4: Moram reći...ruka stalno na strateškom mjestu (meni dopadajuće, nekom, ako se ne varam taj tik ide na živce...)... Berg......prekrasna u tom romantičnom izdanju....
Edit: Honey, kako dosadna? Samo se ti trudi i dalje....mi smo zahvalni, a ne da si dosadna !
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 28 tra 2013, 15:41
adan je napisao/la:
honeybunny je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] ...koliko kissića ove večeri...
I nama jedan..i nama jedan... i mi smo zaslužile.... ...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 28 tra 2013, 15:58
honeybunny je napisao/la:
...a ovo je navodno fotkan Ljepotančić... ...jutros prilikom odlaska iz Antalye... [You must be registered and logged in to see this link.]
...čini mi se da bi to i mogao biti on... ...samo...zašto je sam????
Gdje ga vi vidite, a da ga ja ne vidim?
Ovaj u bijeloj košulji definitivno nije on.
Ako ne vidite nekog u staklu ? Ha ?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 28 tra 2013, 16:05
Misle na ovog u košulji. Čini im se da se radi o njegovim moćnim plećima . Skeptična sam ali ako je u pitanju malo šira košulja...ramena bi mogla biti, a opet...ona torba koju je uz odijelo nosio...da li je u nju stalo sve to.... O Bože....čime se mi bavimo....
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 28 tra 2013, 16:17
Honeyčice , naša pčelice !
... gleee!!! čak se i rimuje, ali i neki "prevedeni" su isti, zar ne ??? Ha, yesam te....
Gentleman, čovjek sa stilom, čovjek sa manirima zvijezde, čovjek koji se ( kad se dobro obuče) može ukazati na svakom mjestu i svakoj prilici . Raspoložen, nasmijan, skoro da osjetim kako fino ..mmmmmm..miriši... Unatoč tim nesretnim brhkovima, koje malo volim malo ne volim, zrači, isijava, grije. Privlači. Šarmira, a kao ne zna da to radi. Čovjek koji zna i filozofirati. Koji je enigma, a sve o njemu znaš, jer ono što ti pada na pamet, kad ga vidiš ne traži puno filozofije.
Čovjek, kojeg je teško ne primjetiti. Isto tako, čovjek kojeg moraš osjetiti. Ne možeš ga samo vidjeti.
Čovjek, očito, vođa. Nenametljivo, elegantno.
Je li to definicija karizme?
Jer, ako se ne varam, nisam spomenula niti jedan fizički atribut...
O tome ne smijem ni početi....
Off.... ( Jeste zapazili jad i bljedilo od Halita? Prognoziram vrlo skore nevolje u raju.... čemu inače ovo njegovo naslikavanje uz nju i njenu ekipu?)
Dobro, dobro..idem nane... da se razbudim!!!
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 28 tra 2013, 16:21
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 28 tra 2013, 16:22
Amra je napisao/la:
Misle na ovog u košulji. Čini im se da se radi o njegovim moćnim plećima . Skeptična sam ali ako je u pitanju malo šira košulja...ramena bi mogla biti, a opet...ona torba koju je uz odijelo nosio...da li je u nju stalo sve to.... O Bože....čime se mi bavimo....
Osoba u bijeloj košulji niti slučajno nema njegovu visinu...
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 28 tra 2013, 19:54
Ah, sad i obje ruke tako položene...dobro, dobro, znam, zakopčava sakoh ali tako je sexy..... A vidi kako se namrčio...baš bi mu trebalo malo izgladiti čelo...lagano, rukom... I da, ....... za Adančicu....kad nas tako velikodušno daruje...
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 28 tra 2013, 20:55
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 28 tra 2013, 21:28
Skoro da si me " skinula " ... znam ja što je njemu.. konačno je pokazao da je đeloz ...
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 28 tra 2013, 22:12
Moguće...ili mu je previše testosterona u memoriji.....
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 28 tra 2013, 22:16