| Fotografije 5 KI | |
|
+14samani S.N.O.B1 The Queen Maki melodija enny bes ni Leona kikule81 honeybunny Tessa suradnica adan Amra 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 16:20 | |
| - adan je napisao/la:
- Yesss!!! Krenulo je..
[You must be registered and logged in to see this image.] GIFSoup
[You must be registered and logged in to see this image.] GIFSoup
Dobro jutro, Maki!!!! yes
Hvala Adančice!!!!!!! Hvala Amrice za link!!!! Konačno restoran! _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 21:01 | |
| - Amra je napisao/la:
- Otrov....lijek.....ma tko normalan to može podnijeti.
Moram reći da mi fali malo ova mekoća u izrazu lica. Sad je puno grublji, oštriji, suhonjav....Dobro, bio je mlađi ali da se malo ponavljam...par kilica je u pitanju! Idem opet pogledati.... Ove su iz iste, 34 epizode, ali je mnogo drugačiji kao da je veća vremenska distanca u pitanju. Znate šta mi je prvo privuklo pažnju!? ....ono što je sada, nažalost, sakriveno brkovima a nisu neodoljive rupice... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 21:06 | |
| Sve je kod njega neodoljivo...sve... ... samo nam se malo ukazuje.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 21:12 | |
| - adan je napisao/la:
Sve je kod njega neodoljivo...sve... ... samo nam se malo ukazuje....
[You must be registered and logged in to see this link.]
Baš takooooo _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 21:25 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 21:48 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 21:53 | |
| Da Maki...usne. Stvarno je šteta. Brkovi mi imaju opravdanje kad muškarac želi nešto njima prikriti...npr, velik razmak između nosa i usana, neki ožiljak, nepravilnost....ali ovakve crte lica sakriti dlakama...grehota. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 21:55 | |
| Jedina koja mu 'pristaje' u svakom pogledu :ree2: [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 22:00 | |
| Božanstveni su oboje kao individue, a kao par :ree2: _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 22:05 | |
| - Amra je napisao/la:
Aaaa.....meni su se sviđala i ona stamena prsa iz Ezela i ono lijepo oblikovano lice, čvrsta vilica...sad je ipak mrvicu premršav (za moj ukus naravno, ali tko mene pita ) A tek onaj čvrsti, samosvjesni hod, ona ruka u đepu... a sav svoj... elegantiš, gipko, senzualno... tijelo koje vlada prostorom, ma tko u njemu bio.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| |
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 22:38 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 22:40 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 22:47 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 22:52 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 23:01 | |
| I ovako fino..izduženo... popuni krevet ...ne nedostaje ti ništa...ništa ...niš - ta .... [You must be registered and logged in to see this image.] Da je prošla ponoć, rekla bi: ...nemaš mjesta u krevetu ... možeš jedino leć odozgora!!!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 23:05 | |
| I da u kinderbetu leži ti bi mu se uvalila...besramnice jedna.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 14 oľu 2013, 23:54 | |
| - Amra je napisao/la:
- I da u kinderbetu leži ti bi mu se uvalila...besramnice jedna....
Pa rekla sam ... a koja ne bi.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pet 15 oľu 2013, 00:07 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pet 15 oľu 2013, 00:28 | |
| Neverovatno koliko se ja prebacim u drugu dimenziju dok gledam ovako dooobre slike i gifiće. Morala sam "buđenje" zbog sebe, a i zbog onih koje spavaju i propuštaju ovu lepotu. _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pet 15 oľu 2013, 00:34 | |
| Oh ....gifići... zaboravim na njih Leeeeeđaaa.... ....i... za laku noooć.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pet 15 oľu 2013, 00:45 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pet 15 oľu 2013, 01:05 | |
| - adan je napisao/la:
- Oh ....gifići... zaboravim na njih
Leeeeeđaaa....
....i... za laku noooć....
[You must be registered and logged in to see this image.] ...pa ti sad spavaj!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pet 15 oľu 2013, 19:01 | |
| Sve sam to propustila. Tako i priliči. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pet 15 oľu 2013, 19:06 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 5 KI | |
|