| Fotografije 5 KI | |
|
+14samani S.N.O.B1 The Queen Maki melodija enny bes ni Leona kikule81 honeybunny Tessa suradnica adan Amra 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 22:21 | |
| Ne mogu....ne sviđa mi se....mislim....mogu gledati al nije mi to to. [You must be registered and logged in to see this image.]A gle ovaj pokret rukom...nešto njegovog u Ezelu... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 22:25 | |
| Oh, Amričak..nisi pazila na satu... Zamisli ga bez bragešica.pa si riješila problem... ( nikako da te iskvarim) _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 22:30 | |
| Sačuvaj Bože....ne smijem ja to! Totalno neiskvarena! Ipak, danas sam prigovorila MM (na sve i svašta pišem zašto da nisam of) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 22:41 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 22:50 | |
| .. dođem do zaključka..meni odgovara svaka varijanta.... ..pogotovo ove sa jamicamakojejanisamvidjelakodnijednogprimjerkadosad... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 22:54 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 23:05 | |
| Brada mu dobro stoji ali ....da....imaš pravo Adan....šteta je skrivat one rupice. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 23:12 | |
| Eto... šteta... Ali, fina njegovana...brada od tri dana.... ...kultivirana..ne kućna radinost, sa kakvom se znao pojavljivati... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 23:15 | |
| A koji bi mu gumb prije ZAKOPČALE? Odozgora ili odozdola? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 23:18 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 23:20 | |
| |
|
| |
enny Ezelovac
Broj postova : 160 Join date : 18.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 23:28 | |
| _________________ Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 23:37 | |
| Drago mi je.Ja sam Amričak... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 23:41 | |
| - Amra je napisao/la:
- A koji bi mu gumb prije ZAKOPČALE? Odozgora ili odozdola?
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this image.]Ono, jest da imam temperaturu već tri dana ....ali ne toliku da bi ga ZAKOPČAVALA!!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 23:45 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- A koji bi mu gumb prije ZAKOPČALE? Odozgora ili odozdola?
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Ono, jest da imam temperaturu već tri dana ....ali ne toliku da bi ga ZAKOPČAVALA!!!! Da ga možeš otkopčavat bi ti njega i zakopčavala...da druge ne vide! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 23:57 | |
| - Amra je napisao/la:
Da ga možeš otkopčavat bi ti njega i zakopčavala...da druge ne vide! Ah, Amričak..... [You must be registered and logged in to see this image.]( kako si se brzo ispravila iz Amra u Amričak..bojala si se da te ne prepozna??? ) _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 09 oľu 2013, 23:59 | |
| Može li se od tebe išta sakrit? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 10 oľu 2013, 00:10 | |
| - Amra je napisao/la:
- Može li se od tebe išta sakrit?
... nemoj ni pokušavati...ozna sve dozna.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 10 oľu 2013, 00:12 | |
| Bradica..za Adančicu,da nam brzo ozdravi..i za Amričak, zato što je vredna.. I meni.. zato što volim.. [You must be registered and logged in to see this image.]I špagica.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 10 oľu 2013, 00:16 | |
| Ah Leona...hvala.....upravo sam si i taj KIP filmić pogledala.....hmmmm....špagica.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 10 oľu 2013, 00:20 | |
| - Leona je napisao/la:
- Bradica..za Adančicu,da nam brzo ozdravi..i za Amričak, zato što je vredna..
I meni.. zato što volim.. [You must be registered and logged in to see this link.] I špagica.. [You must be registered and logged in to see this link.] Ajme meni nije mi dobro..od kud si sad, sa ovim ispala.... Evo ti , kad voliš.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 10 oľu 2013, 00:39; ukupno mijenjano 7 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 10 oľu 2013, 00:24 | |
| Adančice.....nije ni meni dobro...fibra.....jedan Andol molim..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 10 oľu 2013, 00:25 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 10 oľu 2013, 00:28 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 10 oľu 2013, 00:30 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 5 KI | |
|