| Fotografije 5 KI | |
|
+14samani S.N.O.B1 The Queen Maki melodija enny bes ni Leona kikule81 honeybunny Tessa suradnica adan Amra 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 07 svi 2013, 00:11 | |
| - Amra je napisao/la:
- Kako sličan mot...dođe mi da pustim kosu....
[You must be registered and logged in to see this link.] ...to je RL Ljepotančić... ...to je onaj dio sebe koji daje ulozi... ...takav je i privatno.... ...valjda...nadam se.... ...možda bih mogla probati... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 07 svi 2013, 00:11 | |
| To je ON... to nije gluma... i to volim.... ... te stvari mi pokazuju, nismo mi zapazile Ezela, nego njeGa... ponekad , kad se okrene, kod njega je i to sexi.. kad se nasmiješi, iako se ne vide jamicekojejanisamvidjelakodnijednogprimjerkadosada, kad se namršti , onako kao klinac kad se pokaka, ... sve to nešto, što se ponavlja, ti detaljčićićići, pa da i detaljčićićić... to je on, nije gluma... ______________________________________ Edit: Honeyčice, kao po dogovoru..i kao iz topa... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 07 svi 2013, 00:17; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 07 svi 2013, 00:12 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 07 svi 2013, 00:15 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]"kad se namršti , onako kao klinac kad se pokaka" _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 07 svi 2013, 00:16 | |
| - adan je napisao/la:
- To je ON... to nije gluma... i to volim.... ... te stvari mi pokazuju, nismo mi zapazile Ezela, nego njeGa... ponekad , kad se okrene, kod njega je i to sexi.. kad se nasmiješi, iako se ne vide jamicekojejanisamvidjelakodnijednogprimjerkadosada, kad se namršti , onako kao klinac kad se pokaka, ... sve to nešto, što se ponavlja, ti detaljčićićići, pa da i detaljčićićić...
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 07 svi 2013, 00:16 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 07 svi 2013, 09:48 | |
| Kad bi ga se moglo ovako privesti (u vlastite odaje).......na doživotnu! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 07 svi 2013, 09:49 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 07 svi 2013, 17:59 | |
| - Amra je napisao/la:
- Kad bi ga se moglo ovako privesti (u vlastite odaje).......na doživotnu!
[You must be registered and logged in to see this link.] Oh...ah...uh... najljepši postolar u gradu.... ... sve više na Ezelovom tragu.. .. kako smo pepi kad smo ljuti... zamislite situaciju, ljuti se na tebe, urla, svašta ti govori , a izgleda kao na gornjoj fotki , a ti moraš gledati ga takvoga i ... svađati se snjim , svašta mu kazati , ofenditi se, okrenuti mu leđa ( jer se to tako radi)... a on cijelo vrijeme izgleda tako... ovako ... .... [You must be registered and logged in to see this image.]....ja nebi imala srca!!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 07 svi 2013, 22:19 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Oh...ah...uh... najljepši postolar u gradu.... ... sve više na Ezelovom tragu.. .. kako smo pepi kad smo ljuti... zamislite situaciju, ljuti se na tebe, urla, svašta ti govori , a izgleda kao na gornjoj fotki , a ti moraš gledati ga takvoga i ... svađati se snjim , svašta mu kazati , ofenditi se, okrenuti mu leđa ( jer se to tako radi)... a on cijelo vrijeme izgleda tako... ovako ...
....[You must be registered and logged in to see this image.]....ja nebi imala srca!!!! Svašta mi možemo zamisliti Adančice, može jedna na kojoj se ljuti "kao dete kad se pokaki" _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 07 svi 2013, 22:23 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Oh...ah...uh... najljepši postolar u gradu.... ... sve više na Ezelovom tragu.. .. kako smo pepi kad smo ljuti... zamislite situaciju, ljuti se na tebe, urla, svašta ti govori , a izgleda kao na gornjoj fotki , a ti moraš gledati ga takvoga i ... svađati se snjim , svašta mu kazati , ofenditi se, okrenuti mu leđa ( jer se to tako radi)... a on cijelo vrijeme izgleda tako... ovako ...
....[You must be registered and logged in to see this image.]....ja nebi imala srca!!!! Ohohoooo, ja bi! Mene muški mogu tako izbaciti iz takta da nema tog ljepotančića kojem ne bih mogla skresati šta ga ide....(poslije bi se ipak pomirili...ne... ) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 07 svi 2013, 22:25 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 07 svi 2013, 22:41 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 12:03 | |
| Nova :) [You must be registered and logged in to see this link.]Mahir Karadayı series, Kenan İmirzalıoğlu meet with the player Murat Yildirim in Etiler Nusret restaurant to eat. FOOTBALL CHAT Famous players throughout the meal talk about series and Galatasaray championship. İmirzalıoğlu who prefer to walk out with yildirim rather than ride cars, he explained "We did not talk about the work , we did not come and meet together for a long time, we talked about Galatasaray championship " *_* Translation by reem ... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 12:56 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 13:00 | |
| Ja moram i na ovoj temi .. , za svaki slučaj, a ponoviti ću i ono o puzzlama... ...bote, koliki je!!!( koji put?) _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 13:35 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 15:35 | |
| Ah... oh... uh ... Muškić ... Koji ponosno kroči, kao da je oslobodio Istanbul, sve u čudu od jakne...je li to jakna? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 20:23 | |
| - adan je napisao/la:
Sad će...sad će se namrštiti, kao klinac kad se pokaka...
Adančica uvek spremna! Fotka je super dokument,a tek tvoji slikoviti opisi _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 21:42 | |
| Ja još nisam došla k pameti... tko ovome ima što prigovoriti... [You must be registered and logged in to see this image.] ...osim jakne.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 22:06 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 22:08 | |
| .... šeta Ljepotančić, šeta, možda susretne i popije kavu sa starom prijateljicom i nastave druženje | |
|
| |
honeybunny Admin
| |
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 22:19 | |
| ... samo da se sretnu, da se upali :amra5: ,bar malo da nas obraduju, da se ... što nas ne čuju koliko ih želimo zajedno u RL | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 22:46 | |
| A zar nije ovaj restoran u Bebeku?! Sad on kruži...kao neka pre nekoliko meseci!!!!!
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 5 KI | |
|