| Fotografije 5 KI | |
|
+14samani S.N.O.B1 The Queen Maki melodija enny bes ni Leona kikule81 honeybunny Tessa suradnica adan Amra 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 22:48 | |
| - adan je napisao/la:
- Ja još nisam došla k pameti... tko ovome ima što prigovoriti...
...osim jakne.... zelenog detalja...podignutog rukava...i modela naočala....brkova...frizure... Ostalo je baš kako treba! _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 22:56 | |
| ... da li ste primjetili kako ga ona treba iza ''žbunića'' u bašti restorana gleda širom otvorenih očiju, samo što je ne ispadnu | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 23:01 | |
| ...s koje god strane ga gledaš...prizor je uvijek za ... ...zato me njena reakcija ne čudi... ...još je i dobra... ...ja bih...ja bih... ... sa stolice... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 23:10 | |
| - Maki je napisao/la:
- A zar nije ovaj restoran u Bebeku?!
Sad on kruži...kao neka pre nekoliko meseci!!!!!
Restoran je na Etileru, Bebek... a naočale su priča za sebe. Još od Marmarisa biram riječi kojima bi ih komentirala... zeleni detalj mi je simpa..ali jakna je grozomorna... baš me zanima gdje je bio u nabavi... pored sve one dobre KIP robice... Ali, jedan drugi detaljčićićić me baci u ...i sve, sve , baš sve mu oprostim... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 23:12 | |
| - melodija je napisao/la:
- ... da li ste primjetili kako ga ona treba iza ''žbunića'' u bašti restorana gleda širom otvorenih očiju, samo što je ne ispadnu
I ja bih... a onda . Da li bih mogla mrdnuti sa stolice, pitam se?! _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 23:14 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; sri 08 svi 2013, 23:19; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 23:15 | |
| Meni je sve super na njemu. Niš' mi ne smeta. Nego, gdje nam je Amričak? Nema je već dva dana? :lutijena: _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 23:21 | |
| U ponedeljak je imala haos na poslu...a naveče stres uz seriju... Amričak, da li se sve OK sa tvojim srculencetom? Amričaaaaaaaak [You must be registered and logged in to see this image.] gde si? Čekamo te ! _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; sri 08 svi 2013, 23:24; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 23:23 | |
| - adan je napisao/la:
- Maki je napisao/la:
- A zar nije ovaj restoran u Bebeku?!
Sad on kruži...kao neka pre nekoliko meseci!!!!!
Restoran je na Etileru, Bebek... a naočale su priča za sebe. Još od Marmarisa biram riječi kojima bi ih komentirala... zeleni detalj mi je simpa..ali jakna je grozomorna... baš me zanima gdje je bio u nabavi... pored sve one dobre KIP robice...
Ali, jedan drugi detaljčićićić me baci u ...i sve, sve , baš sve mu oprostim... ...restoran je na Besiktasu...ne na Bebeku... ...na Bebeku imaju fast food... ...meni su te naočale :ree10: ...grozne... ...ah....ali zato...taj detaljčić... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 23:50 | |
| - Maki je napisao/la:
- U ponedeljak je imala haos na poslu...a naveče stres uz seriju...
Amričak, da li se sve OK sa tvojim srculencetom?
Amričaaaaaaaak [You must be registered and logged in to see this image.] gde si? Čekamo te ! Hvala, Maki . Nisam navikla da je nema. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 23:56 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Eto me! Na kakve ugodne prizore naletim! Ne valjaju naočale i jakna. Ostalo ok. On...pa što reći osim , a kad dođeš k sebi... , a onda .. [You must be registered and logged in to see this image.]Jel to on počeo bildati? Znam da ide u teretanu ali nešto se razbacao gore (dolje nije moje područje, to će Adančica...) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 08 svi 2013, 23:58 | |
| I da dodam: na kraju dana dođete mi kao melem! Kaos mi i dalje na poslu...ovako... [You must be registered and logged in to see this image.]...i ovako.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 09 svi 2013, 00:03 | |
| Glavnom da si nam se vratila. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 09 svi 2013, 00:06 | |
| NusrET steakhouse , Etiler, Nispetye Mh , koji spada pod Besiktas nešto......Nusret burger,Bebek Mh, koji također spada pod Besiktas nešto.... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 09 svi 2013, 00:13 | |
| - Amra je napisao/la:
- [
Eto me! Na kakve ugodne prizore naletim! Ne valjaju naočale i jakna. Ostalo ok. On...pa što reći osim , a kad dođeš k sebi... , a onda .. Jel to on počeo bildati? Znam da ide u teretanu ali nešto se razbacao gore (dolje nije moje područje, to će Adančica...) …. [You must be registered and logged in to see this image.]Yoh, najprije moram očistiti ekran... [You must be registered and logged in to see this image.]Te naočale služe svrsi...skrivaju ga.... Je li bilda...ne znam...ali donji katovi su mu oduvijek razvijeniji nego u vršnjaka... ..ako želite, mogu i fotodokumentirati.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 09 svi 2013, 00:24 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 09 svi 2013, 00:26 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 09 svi 2013, 00:36 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 09 svi 2013, 00:47 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Evo, mogla bih ga sa svojim pesekom slikati...ljepši je od ovog retrivera....samo se bojim da bi ga mogao ugristi. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 09 svi 2013, 01:34 | |
| - Amra je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Evo, mogla bih ga sa svojim pesekom slikati...ljepši je od ovog retrivera....samo se bojim da bi ga mogao ugristi. ...za koga se to bojiš... ...za Ljepotančića...ili za svog psa???? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 09 svi 2013, 14:29 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 09 svi 2013, 15:55 | |
| Paralele ( u dobroj smo kondiciji ) [You must be registered and logged in to see this image.]Sa ove točke gledišta, ova jakna ima smisao... na prijašnjim fotkama, vjetar ju je razgrnuo i naružio.. a iskreno, najljepša je na svijetu... jer je kratka.... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pet 10 svi 2013, 00:32 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pet 10 svi 2013, 00:34 | |
| - adan je napisao/la:
Paralele ( u dobroj smo kondiciji )
[You must be registered and logged in to see this link.]
Sa ove točke gledišta, ova jakna ima smisao... na prijašnjim fotkama, vjetar ju je razgrnuo i naružio.. a iskreno, najljepša je na svijetu... jer je kratka.... yes
Dobra bi bila jakna da nema ovaj bezvezni rever.....i pošto je kratka trebala bi jedna slikica odozada.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pet 10 svi 2013, 01:25 | |
|
I to su definitivno...bokserice.... yes
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |