| Karadayi - Novosti 3 | |
|
+13Pesimisticna Kenan :) Snupika S.N.O.B1 Tessa kikule81 biljanap Amra Maki melodija adan honeybunny bes ni 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 uto 28 svi 2013, 20:57 | |
| To su još 3? Svašta se tu još može izdogađati, samo da se opet ne razvodne... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 29 svi 2013, 16:43 | |
| Ako je vjerovati slatkoj Baharici , tj. Ilkin Tufekci , na snimanje je došla prije 4 sata, a prije 3 piše da je vrijeme za ribu.. na Kumkapiju ( inače, poznata tržnica ribe sa brojnim pečenjarama) ... ..onda možda i snimaju na Kumkapiju...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 29 svi 2013, 21:51 | |
|
A jedna od scenaristica kaže:
Karadayı'm yüz akımın 1. Sezon finalini yazdık. Bitti... Eminim muhteşem çekilecek ve muhteşem oynanacak. İyi ki varsınız #karadayı ailesi..
yes
Karadayı , ja sam napisala u finalu sezone. Gotovo ... Sigurna sam da je on igrao fantastično i spektakularan šut. Hvala za cijelu obitelj ..
Gotovo, zna se kako će finiširati.. on je sigurna i zadovoljna. Najavljuje nešto spektakularno.
Vjerujmo joj.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 00:02 | |
| ...a evo prijevoda trailera ep. 34. i na hrvatskom... Feride: Volim te! Mahir: Ti ne možeš bez mene, ni ja ne mogu bez tebe. Hajdemo se vjenčati. Budi moja žena. Turgut: U tu kuću smo upali ... MS: Feride! Turgut: ... Bila je s Mahirom Kara. Mahir: Govori! Ili ću te ubiti. Ibo: Učinio sam ono što mi je Necdet naredio. Feride: Nije li moguće saznati? Policajac: Naravno, saznao sam ime korumpiranog sudskog službenika. Feride: Tko je to, može li to biti netko koga znam? Policajac: Tužitelj Turgut Akın. Mahir: To je zamka, i zbog nas ću to konačno dokazati. (Vjerojatno je riječ o Serrinom planu) Feride: Otac? ...imamo novu situaciju... ...Feride će saznati za Turguta...ali ne od Mahirka... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 00:38 | |
|
Točno..sad je to već druga osoba koja joj govori za Turguta... morat će početi vjerovati i u to.... yes
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 19:14 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 21:55 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Today...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Snimljeno na Taksimu, Gezi park Moguće da danas nisu snimali... svi su na Taksimu, na nekakvoj akciji, nečemu .. demonstracijama... nakon kultnog Emek kina, uništavaju im im Gezi park ...moguće da je i Bebe bio tamo, pokrenuta je velika akcija među javnim osobama.... Lijepi park, odmah uz Taksim, prešle smo ga , jedne večeri pod sitnim kapima kiše, tražeći Cumhuriyet Cd i Selmin bar.... sjećamo se... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 22:05 | |
| Šta će tek biti kad krenu gaziti Tophane, Kabataš....ne znam detalje ali cijeli onaj dio uz obalu misle pretvoriti u moderne shoping centre, hotele...svašta nešto....tamo onaj dio gdje pristaju cruiseri. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 22:47 | |
| Ovo na Taksimu je veliki zahvat u podzemnoj, u svrhu rasterećenja prometa... radovi su obimni, i zaista je šteta tog parka. Iako ih u Istanbulu ne nedostaje, ovaj je veliki i baš u centru Beyoglu.... Ako dirnu u Tophane, strašno... što će nam Tessičićićica? Onaj dio pored Nusretiye đamije i Tophane cesme... nenadoknadivo..kao da sruše kulu Nehaj.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 30 svi 2013, 23:00; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 22:56 | |
| - adan je napisao/la:
Ovo na Taksimu je veliki zahvat u podzemnoj, u svrhu rasterećenja prometa... radovi su obimni, i zaista je šteta tog parka. Iako ih u Istanbulu ne nedostaje, ovaj je veliki i baš u centru Beyoglu....
Ako dirnu u Tophane, strašno... što će nam Tessičićićica?
Onaj dio pored Nusretiye đamije i Tophane cesme... nenadoknadivo..kao da sruše kulu Nehaj.... Ne dirajte mi Tophaneeeeeeeee............ _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 22:59 | |
| ...još je netko spominjao prosvjed!!!!!!! ...ali daleeeekkkkkooooooo...iz Marmarisa.... ...mislim da je požalila loš tajming!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 23:02 | |
| Sad će ona, za par dana izvesti Barbie u šetnju u Gezi park.... opet kasni... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 23:02 | |
| ....mislim da je fotka sa dodjele nagrada u ...negdje... [You must be registered and logged in to see this image.]Edit:Altın Aslan Ödülleri 2013. _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; čet 30 svi 2013, 23:12; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 23:03 | |
| - adan je napisao/la:
Sad će ona, za par dana izvesti Barbie u šetnju u Gezi park.... opet kasni... ...možda je nešto proguta u Gezi parku... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 23:11 | |
| Pa šta? Ako je zbog nargila, to su i tako zabranili u javnosti. Morat ćeš u apratmanu pućkati! Edit: Sad vidim da nisam quotala...odnosi se na Tessićicu i njen žal za Tophane. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 23:20 | |
| - Amra je napisao/la:
- Pa šta? Ako je zbog nargila, to su i tako zabranili u javnosti. Morat ćeš u apratmanu pućkati!
Edit: Sad vidim da nisam quotala...odnosi se na Tessićicu i njen žal za Tophane. Ja zaboravim quotati... nisam mislila samo na Tessičićićicu... meni je to tako lijep dio grada...volim Nusretiye, oduvijek, jako me privlači .... znam da je neće srušiti, ni Tophane, ali ne znam kako će se to sve uklopiti u tu betonizaciju.... Ne pušim, već 10 godina ... yes Edit: sad vidim, nisi se obratila meni... nego Tessičićićici... ni ona nije bila na nargilama.. ona voli Tophane stanicu ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 23:23 | |
| - Amra je napisao/la:
- Pa šta? Ako je zbog nargila, to su i tako zabranili u javnosti. Morat ćeš u apratmanu pućkati!
Edit: Sad vidim da nisam quotala...odnosi se na Tessićicu i njen žal za Tophane. Stvarno su zabranili nargile? Kada smo mi bile, još se moglo, ali smo mi toliko hodale da nije bilo vremena za pućkanjem. Miša mu, pućkat ću ja to kad-tad, pa makar i u apartmanu. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 23:24 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 23:31 | |
| Zabranili. MM je silom htio...ja nisam htjela (ne pušim već 15 god.. yes ). _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 23:39 | |
| - Amra je napisao/la:
- Zabranili. MM je silom htio...ja nisam htjela (ne pušim već 15 god.. yes ).
Daa.... zabranjeno..ali , kad smo bile, još se moglo ... moglo se vidjeti ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 čet 30 svi 2013, 23:39 | |
| - Tessa je napisao/la:
Stvarno su zabranili nargile? Kada smo mi bile, još se moglo, ali smo mi toliko hodale da nije bilo vremena za pućkanjem.
Miša mu, pućkat ću ja to kad-tad, pa makar i u apartmanu. A u app dozvoljeno.... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 pet 31 svi 2013, 00:02 | |
| Rožice, svaka čast što ste se uspjele riješiti cigareta. Ja još uvijek [You must be registered and logged in to see this image.]. Iako, moram se pohvaliti, dosta sam smanjila. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 pet 31 svi 2013, 09:09 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ....mislim da je fotka sa dodjele nagrada u ...negdje...
[You must be registered and logged in to see this link.] Edit:
Altın Aslan Ödülleri 2013. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 pet 31 svi 2013, 17:10 | |
| Nismo vidjeli, iz 34.epizode ... [You must be registered and logged in to see this image.]I ..koliko me god raduje, kad popuni fotku ... ispod remena.... ....toliko me raduje, kad popunu prslučić [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 pet 31 svi 2013, 17:50 | |
| Zgodan video uradak s podlogom Gorana Karana...pjesma s Eurovizije...... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 | |
| |
|
| |
| Karadayi - Novosti 3 | |
|