_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 26 svi 2013, 00:03
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 26 svi 2013, 06:56
Do not you think that this lady similar to the one that was with Kenan at the club Galatasaray, although it is probably not - but the fact that they were together, that's for sure..
I recently learned that he has a girlfriend and they are together...
Zadnja promjena: bes ni; ned 26 svi 2013, 11:15; ukupno mijenjano 1 put.
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 26 svi 2013, 11:14
bes ni je napisao/la:
Do not you think that this lady similar to the one that was with Kenan at the club Galatasaray - but the fact that they were together, that's for sure.. I recently learned that he has a girlfriend and they are together...
...it´s hard to tell if that is the same girl... ...the thing is...the upper pic was taken at faribot iskelesi...and in that time they had time off from the shooting... ...so, I don´t think that she has anything to do with KI...
...and another big thing is that press is speculating with his relationships...
...I don´t think he´s alone...but I doubt he has a serious relationship... ...especially because of his relatively often appearances in the public... ...by that I mean...his occurrence in mens company...and he is out...very often...considering the usual occurrence.. ...while he was with theonewedon´twanttoremember we couldn´t see him in public... ...and even if he was in public, it was at some events...and because of obligations being there...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 26 svi 2013, 11:19
Yes, he's definitely meets with one and the same girl and has long been ... about marriage yet there is no question .... in social activities, he is one, but in the club he was not alone
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 26 svi 2013, 11:24
bes ni je napisao/la:
Yes, he's definitely meets with one and the same girl and has long been ... about marriage yet there is no question .... in social activities, he is one, but in the club he was not alone
...you have some new informations???? ...I can´t believe he has a relationship for a while... ...somehow I doubt it...
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 26 svi 2013, 11:30
Možda je ona plava Barbika što nam ju je prezentirala onačijeimejošuvijeknespominjemo zaista imala neko značenje, a podosta vremena je prošlo od tada......
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 26 svi 2013, 11:43
honeybunny je napisao/la:
bes ni je napisao/la:
...you have some new informations???? ...I can´t believe he has a relationship for a while... ...somehow I doubt it...
What he meets is exactly .. It is not known, no media heavy face and with forgettable appearance ... and not the same blonde ...
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 26 svi 2013, 11:48
Girls, I'm not following. Is there another photo of Kenan with the blond girl from the club?
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 26 svi 2013, 12:02
bes ni je napisao/la:
I to dovoljno govori o značenju veze, ukoliko postoji...
Bebe nije muškarac , koji će "biti" sam. On ima nekoga, kao što je imao onu... na takav način...ali pomno bira gdje je vodi sa sobom... U Marmarisu sigurno nije bila. Jer bi je već fotkali.
Neka ima, neka se troši..ali njegovo učestalo pojavljivanje u javnosti u muškom društvu .. i učestalo pojavljivanje uopće...govori o tome da nema pravu vezu....iako se i takva može pretvoriti u obavezujuću.
Jer ni jedna prava mu neće dozvoliti da se prema njoj odnosi tako... da živi u ilegali. A kad dođe takva, prava... neće je ni skrivati po šumama i gorama...ponosno će je pokazati.
Iskreno, ja je jedva čekam... gora od one ne može biti...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 26 svi 2013, 12:30; ukupno mijenjano 1 put.
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 26 svi 2013, 12:14
Tessa je napisao/la:
Girls, I'm not following. Is there another photo of Kenan with the blond girl from the club?
...ne Tessa...mislim da bes ni pokušava dokazati da je curka na videu sa treninga Galatasaraya ista kao i ona na fotki pokraj onog lika iz Karadayija... ...ali pokušavam joj objasniti da možda i je ista curka... ...ali Ljepotančić nema veze sa tim brodom i mjestom gdje je fotkana slika... ...u to vrijeme nisu snimali...a ovo je fotkano u slobodno vrijeme glumca... ...i to je fotkala slučajna suputnica na brodiću...(znam izvor!!!) ...Ljepotančić nije bio tamo...jer da je i njega bi fotkala...sigurna sam...
...i ne...ne radi se o plavuši...
...samo meni nije jasno temelji li bes ni informacije na nama poznatim novinskim napisima...ili na nečem drugom...
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 26 svi 2013, 12:27
honeybunny je napisao/la:
Tessa je napisao/la:
...ne Tessa...mislim da bes ni pokušava dokazati da je curka na videu sa treninga Galatasaraya ista kao i ona na fotki pokraj onog lika iz Karadayija... ...ali pokušavam joj objasniti da možda i je ista curka... ...ali Ljepotančić nema veze sa tim brodom i mjestom gdje je fotkana slika... ...u to vrijeme nisu snimali...a ovo je fotkano u slobodno vrijeme glumca... ...i to je fotkala slučajna suputnica na brodiću...(znam izvor!!!) ...Ljepotančić nije bio tamo...jer da je i njega bi fotkala...sigurna sam...
...i ne...ne radi se o plavuši...
...samo meni nije jasno temelji li bes ni informacije na nama poznatim novinskim napisima...ili na nečem drugom...
Hvala ti na odgovoru.
Nisam bila sigurna o kojoj slici pričate.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 26 svi 2013, 15:23
...čini se da ljubav cvijeta... ...Mahirko će se dočepati svog ubojice i od njega će saznati da je ubojstvo naredio Neccdet!!!!! ...čini mi se i da ih Turgut neće pronaći u brvnari... ...moguće je da ih je Yasin odveo na neko drugo mjesto...
...stvari se polako raspetljavaju...
Zadnja promjena: honeybunny; uto 28 svi 2013, 00:37; ukupno mijenjano 2 put/a.
Feride: I love you ... Mahir: You can't be without me and I can't be without you. Let's get married. Be my wife.
Turgut: At that house we raided !! Mehmet Saim: Feride !! Turgut: She was with Mahir Kara.
Mahir: Talk! I'm gonna kill you. Ibo: I just did what Necdet ordered me to do.
Feride: That can be figured out, can’t it? Man: Of course, I will find out hakime hanim. Feride: Who was it, someone I know? Man: Prosecutor Turgut Akın.
Mahir: That was a trap, and for our sake, I will prove it. Feride: Dad!
...OMG!!!!!! ...ZAPROSIO JU JE!!!!!!!!!! ...bit će da je bilo vatreno u brvnari!!!!!
Zadnja promjena: honeybunny; uto 28 svi 2013, 01:13; ukupno mijenjano 2 put/a.