_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
A Tabanko nam ništa više ne prevodi? Stali na 25-oj epki.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
... da li je ovoja mostić prikazivan i u seriji ASI, ne znam koja epizoda ali se sjećam da su preko njega prelazili Asi i Demir.
Melodija,nema odgovora... izgleda da niko nije gledao Asi... :srami: Mostić je bas romantičan...Mora da je iz Bejkoz šume u kojoj će se naći Mahir i Feride u sledećoj epizodi...
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zgodno...Nije Feride spremna za to, pa Mahirko mora da izigrava junaka, begunca, nadam se neće i ubicu (joj kako sam bila tužna kada je Ezel postao ubica...još pamtim tu tugu :lutijena: )
Turgut Sinoć je bio posebno odvratan
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
... Samo da se MiF sretnu, može na mostiću ili bilo gdje, da Feride od strasti :treees: , a ne da se samo i duri. Prizivam susret FiM bez ono kako bi OLMAZ, sada joj se može i obećati, nema više lažnog identiteta.
....
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Nije to mostić iz Asi. Onaj je bio veći, izvan šume, brža i veća rijeka ispod njega je tekla. Nije da sam gledala ali sam pokušala. Bljutavo mi bilo ali sam mostić zapamtila jer je bi u samom početku, prvoj epizodi.
Ali bi se ipak , naši MiF mogli naći u toj šumi..Beykoz, Polonezikoy...on bjegunac...ali...ma neee... prerano je... ako ih prerano pomire , ja ću se sad ići bacit sa nebodera..onda će ih umrijeti na kraju...
PSsst!! Sa 5.kata!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 17:59
2 anons 32 ep.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 18:30
Translate of seqond fragman
M:My hands are tied. Walking around like a fugitive isn't my goal. T: Soldiers!- M: I need to show the truth to Feride as soon as possible. I'm gonna kidnap Feride. F:A defendant wants to contact with me. He is on the loose since last night. We'll meet tonight at Beykoz grove. His name is Mahir Kara. F: What did you do Feride? While you should turn around and leave, why do you believe him? -Mahir! Why are your heart's doors still open?
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 19:03
adan je napisao/la:
Ali bi se ipak , naši MiF mogli naći u toj šumi..Beykoz, Polonezikoy...on bjegunac...ali...ma neee... prerano je... ako ih prerano pomire , ja ću se sad ići bacit sa nebodera..onda će ih umrijeti na kraju...
PSsst!! Sa 5.kata!!
Ne Adančice ! :treees:
Sačekaj intervju sa Cansu....odradi i put u Istanbul na jesen.....
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 21:00
Maki je napisao/la:
...a onda, kad to odradim mogu????
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 21:22
I konačno ezelovski opasan pogled.... :treees:
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 21:49
adan je napisao/la:
Maki je napisao/la:
...a onda, kad to odradim mogu????
U međuvremenu će se svašta lepo desiti, pa ćeš odustati crni humor
Neće ova serija imati tužan kraj...Nema šanse..Likovi su previše crni ili beli, kao u španskim sapunicama. Tu su da nas razonode, razdrmaju njihovim nesrećama (iako nas više pokrenu nekim događajima nevažnim za radnju )
Sad ću ja sama sebe da demantujem da me ne zanima radnja...ali nakon Ezela u meni uvek neki crv sumnje.... ....otet će Feride, u trejleru oni zajedno u autu...ali zašto Feride u oba trejlera neutešno plače???
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 22:03
Ah, traileri.. oni su navlakuše.. ne zaboravi!!!
Pitanje je kada ona plače... nekad se sav trailer odigra u prvih pet minuta serije....zato ni moja sumnja da je epka već snimljena ne mora uopće biti točna...
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 22:09
...je li ovo mjesto gdje će Mahirko odvesti i ¨zatočiti¨ Feride????
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 22:10
adan je napisao/la:
Ah, traileri.. oni su navlakuše.. ne zaboravi!!! Pitanje je kada ona plače... nekad se sav trailer odigra u prvih pet minuta serije....zato ni moja sumnja da je epka već snimljena ne mora uopće biti točna...
Stvarno, nemam ja iskustva sa trejlerima...Vi ste doktorirale iščekujući Ezela? Kakva je atmosfera bila mogu da zamislim čitajući spojlere...
Honejčica uči , pa nemamo nove fotke sa snimanja.... nedostaju mi da upoređujem...
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 22:24
honeybunny je napisao/la:
...je li ovo mjesto gdje će Mahirko odvesti i ¨zatočiti¨ Feride???? [You must be registered and logged in to see this link.]
...sa današnjeg snimanja...
Uhh....kako ovo izgleda ..kao gajba... bote, mogao bi pasti i điđimiđi!!!! yes