Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 22:33
Hahaha, dok sam ja pisala komentar da nemamo nove slike sa snimanja jer Honejčica uči, ona me demantovala.
Izgleda da je to skrovište yes Poznati auto...
Imali su oni mogućnosti za điđimiđi pa ništa...neće ni sad...ipak je Mahirko junačina koji spašava svet, nema vremena za ljubav. Feride je previše čedna za tako nešto, pogotovo ne sa Mahirom koji je srušio njen svet, ranio i zatvorio srce.... no, videćemo... Poljupci...to već može!
Ubaciću novi video 24.000 poljubaca, da se prisetimo kako Kenan ljubi, na temi gifovi
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 22:44
Tamo sigurno ima i Bade...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 22:58
adan je napisao/la:
Tamo sigurno ima i Bade...
Nažalost ima. sa njom se, sve u svemu, najviše ljubio u Ezelu + onaj film . Gledaćemo njega...ona ne postoji.
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 23:04
Ima i Bade. Bljak.....uz ispriku onima kojima se svidjela. Meni nije. A điđimiđi? Pa zar to još uvijek očekuješ Adančice? Nepopravljiva optimistica!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 15 svi 2013, 23:26
Maki je napisao/la:
Nažalost ima. sa njom se, sve u svemu, najviše ljubio u Ezelu + onaj film
Zajedno sa filmom, možda... inače , u Ezelu i nije. Izuzev početnog poljupca i onog u sceni điđimiđikanja,te upitnog tijekom pira.... nema ljubljenja Bade-Ezel... obično je " ronio bespućima njene grive " , ljubio kosu, lice... nikako ne tamo gdje treba...
Nije trebao ni toliko.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
and again, she was asked about Kenan, the meaning of I understand, but could not translate word for word: '' Kenan için bir şey diyemem. Onla beni bağdaştıramazsınız ancak böyle şeyler gayet sıradan ve olağan şeyler'' dedi.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 pet 17 svi 2013, 15:04
bes ni je napisao/la:
Berguzar korel:.....
...and again, she was asked about Kenan, the meaning of I understand, but could not translate word for word: '' Kenan için bir şey diyemem. Onla beni bağdaştıramazsınız ancak böyle şeyler gayet sıradan ve olağan şeyler'' dedi.
Pitali su je o pijanstvu... rekla je da ne može govoriti u o Kenanu ili u njegovo ime. Kaže, ona s njim razgovara o uobičajenim stvarima... dakle, nisu se pominjali ..[You must be registered and logged in to see this image.]...
Ako sam dobro razumjela, još 4 epizode... dakle, finale 10.6. !!!
Znamo da je bio , ali ga nisu fotkali??
Još sa fešte... ja sam malo umorna, ali ovo ne bi bio bebe....???
...to je Bebe... ...ali je fotka iz prosinca prošle godine... ...nije nova...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 19 svi 2013, 11:46
Snimaju ( iako je u Turskoj neki blagdan ) ...
İlkin Tüfekçi ( draga , dobra Bahar )
Set günüm..
... set se rodio ( počeo) ... prije 20 minuta...
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 19 svi 2013, 13:18
yes
...adančice...jesi li sad mirnija???
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 19 svi 2013, 13:25
Zašto? Znatiželjna sam. Kakav strah je u pitanju? Da od opijanja neće moći snimati dalje? Da nije s kakvim novim antipatičnim komadom? .......ne usudim se ni spomenuti......
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 19 svi 2013, 14:43
... usudi se spomenuti... ali nije ...
Kako već rekoh, onakojajejakousamljenapatojavnoobznanjuje voli postati ...hmmm... navlakuše..na koje i ja ponekad nasjednem.... trenutno je sama , pardon sa Barbie u Marmarisu ( opet slijedi njegove tragove)... i čini , kako kaže, ono što je propustila prošle godine...
Za to vrijeme Bebe je dobrica koja vrijedno radi.
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 19 svi 2013, 17:26
adan je napisao/la:
... usudi se spomenuti... ali nije ...
Kako već rekoh, onakojajejakousamljenapatojavnoobznanjuje voli postati ...hmmm... navlakuše..na koje i ja ponekad nasjednem.... trenutno je sama , pardon sa Barbie u Marmarisu ( opet slijedi njegove tragove)... i čini , kako kaže, ono što je propustila prošle godine...
Za to vrijeme Bebe je dobrica koja vrijedno radi.
A da. Vidjela sam one njene fotke. Al, ona to stalno tako pa se više ne trzam....
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 19 svi 2013, 18:59
...sad se već polako brinem... ...bojim se okruženja u kojem se kreće Ljepotančić...čak i na snimanju... ...onakojašećesabarbikom je prošlost... yes ...ali i ovi na setu šeću sa dinosaurom zvanim Mete...
hahahahhahahaha najverojatno e nekoj nov trend, ovde vo skopje edno vreme nekoie ludi glavi se pravea trendseteri pa Hrcak (glusec) go nosea vo tasna i im setase po glava dodeka piea kafe so prijateli vo kafic.... znaci mene ne mi se normalni ovie pojavi, no sepak po normalno e so kukla da se setas otkolku so gushteri, zmii i drugi shumski zverki......
Ja nisam to primjetila kod nikog na Tw , osim kod onekojasepoistovjećujesaBarbieamoglajeisakakvomšumskom ....
...ovaj dinosaur nema veze sa njom i njenim Kenovima potrganih ruku i nogu , golim plavim Barbie i sl. izljevima očiglednog bijesa....[You must be registered and logged in to see this image.]
Možda da sa pink pingvinom u firmi...ali Barbie ? Ne. Nikako.
To su pitanja iz neke druge grane medicine.
Trenutno se Barbie kupa u moru u okolici Marmarisa ... ..gdjejeonakojajefotoslikišeneznasejernijedostupnanatelefon....
Episode 33, trailer 1 translated Turgut: You have to shoot Mahir Kara wherever you see him. Man: Don’t worry, I gave the same orders. Turgut: Fantastic. Mahir: My love, to smell you, to feel your breath is the biggest happiness in this world to me. If I don’t have you and my father in my life, what would I do with it?
Amra Moderator
Gledam ovaj trailer....ajd konačno malo žara među njima se osjeti...ovako na prvi pogled. Samo, najmanje pet puta bi sletili s ceste.............