( kako je na slobodi , zašto nije uhapšen kad je priznao ubojstvo?)
i mene ne mi e jasno, no mislam deka zad ranuvanjeto na Turgut stoi Nedzdet...kako i da e nekade procitav deka do 9 septemvri treba da se pustat 3 videa, ova e prvoto ke gi cekame slednite dve koi bi ni gi pojasnile rabotite.....
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 28 kol 2013, 17:19
On the channel ATV made an edit-this trailer for the second season Karadayi
KARADAYI 2. SEZON FRAGMAN! (9 EYLÜL)
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 28 kol 2013, 17:57
Feride: Ti si mi zabranjen. To je grešno. Ne smijem ti prići, dotaknuti te. [Zabranjeno mi je reći tvoje ime]. Ali ja to ne mogu ... Mahir: Žao mi je moja ljubav ... Kako sam ja, koji sam te želio učiniti sretnom, zadao toliku bol ... Žao mi je za svaku nevolju koju sam stvorio.
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; pon 02 ruj 2013, 21:54; ukupno mijenjano 2 put/a.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Mahir shocked everyone by his confession, the witness that arise while Feride trying to understand the intention of Mahir confession brings stalemate for Feride ...
Mahir achieves his purpose. He is now behind bars. Want to find out who brought this disaster on their heads, who wants to send his father to jail . He Comes face to face with Necdet at the end ...
However, His sacrifice for his family , even making it impossible love between Feride . Feride trapped between her love and her family. But she lost her legs while trying to find a way to Mahir ....
However, Mahir provides an unexpected solution to Feride ....
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade