feride: everything does not start with love, not trusting or believing is enough to give up on love. Today I figured out that you don't trust me either, Mahir. Postboy: News, News.. about the judge's big love with a criminal. nejdet: Somebody is going to diey... one day ....someone I love very much is going to die.
I ako Berguzar ode pa tačno ću nervni slom dobit. prošle god. je l' cansu nije ni bila na listi kao gl. glumica a ove će Berg još otići tamo ,ako ode naravno.
Čudno mi je samo zašto još nisu obj. listu nominovanih, a ceremonija je pazi sad, VEČERAS ?!. Prošle god. koliko se sjećam ,znali smo skoro 2 mj. unaprijed da je Ezel nominovan
Da li Riza glumi u nastavku? Nema onu čuvenu zurkicu iz 70-ih?!
Ne znam zašto, ali dok gledam Kenanove fotke ne uživam, uhvati me tuga i bes zašto se maskirao u junaka 70-ih... Ima junaka i u našem vremenu a pri tom bi normalno izgledao.... Pa još ova drvena Berg... Kao u kazni još godinu dana ... On i mi.... Ali izdržaćemo
Da li sam dobro shvatila ?! Karadayi počinje sa prikazivanjem u ponedeljak 9.9. [You must be registered and logged in to see this link.]
Novi lik u seriji.... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
...novi lik kojeg će utjeloviti glumac Nihat Altınkaya u seriji će biti medijski magnat... ...putevi će mu se presjecati sa Mahirovim i Feridinim... ...a to će utjecati i na razvoj ljubavi između Feride i Mahira...
...hoće li ih uspjeti razdvojiti???? ...to ćemo otkriti u 2. sezoni serije...
Dobar dio druge sezone Mahirmirko bi trebao provesti u zatvoru. Samim tim , i uloga je sa manje snimanja...
Ako je u novinama , po fragmaniju, otkrivena njihova veza , Feride će se morati nositi sa javnošću i zločestim, markantnim vlasnikom novina .. koji bi se trebao i zaljubiti u nju !! Njegov jedini put može biti uništiti , dokrajčiti Mahirmirka ..
Ali ja zaista želim vjerovati u snagu Feridine ljubavi !!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 07 ruj 2013, 23:25; ukupno mijenjano 1 put.