Mehemt Saim: I will find a way and take you to abroad! Necdet: The place must be known by nobody Feride: Dad! I'm sure Turgut is guilty.I will make publish him and his gang. Also he has some relatives who are so strong. Whoever, I will clap them up, you will see! Necdet : We mustn't leave behind us piece of bread Feride continues: I will make publish him and his gang. Also he has some relatives who are so strong. Whoever, I will clap up them, you will see! Everyone will know their line, Also know the limits of their strength. Police: Pay attention for all units! At Enirne border gate, the wanted debateble Tahir Soylu is caught
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 04 pro 2013, 18:11
Bit će šeksa.. điđimiđi na vidiku ...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 04 pro 2013, 19:51
Pa napokon je i vreme za to.
Stiže Deniz. yes
Feride izgleda više ne pušta Mahira, a i Mahiru je dobro-
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sri 04 pro 2013, 21:15
Samo se bojim da sve što ćete vidjeti od sexa jest ovo što vidite na ovim sličkama i filmiću.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Re Alone Moderator
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sub 07 pro 2013, 00:36
FERİDE: Decision. After the court has looked into the file N and all its content, and considering all the evidence brought against the accused Nazif Kara and the accusations and charges against him, the judging board ruled by unanimous vote that...
Re Alone Moderator
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 pet 13 pro 2013, 19:39
Re Alone je napisao/la:
[https://www.youtube.com/v/xiipZi2z12g
MS to TURGUT: I want you to think of a plan so as Feride would not even want to see the face of that man any more Turgut you make That Mahir eat the soil of the earth ! You make him look worse than dead! Mahir: Turgut Turgut: Mahir Kara Exactly like that, my dear prosecutor. I made the impeccable, the perfect plan
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 ned 15 pro 2013, 21:39
16.12.2013. na TV Prva od 21:00 do 23:00 h Karadayi ... Ko voli - ...
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade