Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 30 lip 2013, 23:38
Ni na Mesec ne bi mogao da ode..
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 30 lip 2013, 23:39
[quote="Maki"]
kikule81 je napisao/la:
ako taa shto odamna ne sakame da ja spomneme igrase so babriki, ovaa ima zelba da e gradezen inzener pa si igra so lego kocki :treees: :treees: :treees: No comment......
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 01 srp 2013, 00:00
Amra je napisao/la:
Imaju ove dvije djevojčice pravo....znaju što on voli...evo dokaza sklonosti igračkama i igricama....
jas imav ista takva futrola za mobilen so Bart Simson :-) :-) :-)
Ohoho....i ti dolaziš u obzir onda.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Kenan :) Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 01 srp 2013, 00:29
E da, moram da vas pitam ono sto me vec dugo muci- sta on to govori Cansu na 2:23?
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 01 srp 2013, 00:31
Kenan :) je napisao/la:
E da, moram da vas pitam ono sto me vec dugo muci- sta on to govori Cansu na 2:23?
Odavno više nije važno što kaže onačijeimeneželimizgovarati! Što i je li misli , to ne znamo!!
Nisu joj davali ovoliku važnost ni dok su bili zajedno, a sad ga natežu da se oglasi!
Ona ljetuje u Izmiru, noćas je pisala odu svome ocu!!! Svojoj najvećoj ljubavi!!
Kako su ulovili nju , ulovili bi ih i zajedno!
Uvjerena sam da je Bebe negdje na pučini i da je brod iznajmljen na duže vrijeme! Sa promjenjivom posadom !
Je li se to ona ugodno popunila? Dobro izgleda, kao da su se pomirili?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 01 srp 2013, 15:29
Daaaaa, vidi bokove koji su joj uvijek bili problem i onda one čačkalice (listove nogu), sad je ta disproporcija jako izražena....dekolteeeeeeee....hehe i ne bježi od slikanja...sve ono bila gluma...sve, sad se vidi (bježala od objektiva, od društvenih mreža, kao da je morala stavljati njegove slike). Žena je OČITO glumila puritanku...
Daaaaa, vidi bokove koji su joj uvijek bili problem i onda one čačkalice (listove nogu), sad je ta disproporcija jako izražena....dekolteeeeeeee....hehe i ne bježi od slikanja...sve ono bila gluma...sve, sad se vidi (bježala od objektiva, od društvenih mreža, kao da je morala stavljati njegove slike). Žena je OČITO glumila puritanku...
Inače, naslov teksta je : " Prošli tjedan je rekla " Zajedno sam sa Kenanom " , ali .... "
Nevjerojatno , kako smo to licemjerje odmah uočili . Vidjelo se, osjećalo se, u nekom prikrivenom smiješku .
A da ne kažemo , onaj arogantan pogled: moj je !!!
Takva žena se silno željela pohvaliti i to joj je bilo jako važno! OK, koja ne bi ! Ali, ako on to ne voli, onda žena koja voli , to i poštuje !
Ona sada uredno obilježava sve lokacije , koje obilazi i posta . Dakle, voli da se zna radijus kretanja. Ako mu padne na pamet, da zna gdje će je naći .
Pored zabave u Alacati, jako je zaposlena u tatinoj firmi u Izmiru:
Novinari su je ignorirali dok je veza trajala, a sada im je , kao važna ... a njoj godi ... vozaju je na karoce, kao uvijek !!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ona i dalje svojim postovima nastoji ostavljati nekakav privid, ali mi znamo razlikovati plastiku od drveta:
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 01 srp 2013, 21:07
Amra je napisao/la:
Nemojte me ubiti.....ali ona izgleda od-li-čno.....pogotovo kad ju usporedim s onom curičkicom....
Zašto bi te ubile ... izgleda dobro, 53r425349345076'24765 puta bolje nego kad je bila s njim... oni su loše djelovali jedno na drugo ... očigledno , nekompaktibilni..
Osim što se malo popunila , izgleda dobro ... ali meni , i dalje nesimpatično ...
I ne želim je birati kao manje zlo. Jer... CC torba je nabubrila, vjerujem, od Barbie ...
Te stvari su bile primarne u ocjeni dajeonaboljakadjenemauznjega ... ne samo izgled ...
Usput, djevojčurak se vratio u Istanbul ... čekamo nastavak .... negdje će je novinari safatati ...
Zadnja promjena: adan; pon 01 srp 2013, 21:38; ukupno mijenjano 2 put/a.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 01 srp 2013, 21:28
adan je napisao/la:
I ne želim je birati kao manje zlo. Jer... CC torba je nabubrila, vjerujem, od Barbie ...
...ili je možda stvari...koje inače navlači u vrećici...potrpala u torbu...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 01 srp 2013, 21:30
Izgleda sad dobro..ali slozicete se da je ne bi voleli videti sa Kenom opet..(ili neko bi? )
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 01 srp 2013, 21:41
honeybunny je napisao/la:
...ili je možda stvari...koje inače navlači u vrećici...potrpala u torbu...
Tako jeee...nema vrećice, začudo ... :didi7:
... cura se zbigecala, izašla ... ali taj pogled ...
... i ne rekoh, ona meni izgleda puunooo starije od 26 ...
Kenan :) je napisao/la:
Izgleda sad dobro..ali slozicete se da je ne bi voleli videti sa Kenom opet..(ili neko bi? )
Ne coprnjaj ... .. ( )
Dobro je izgledala i na snimci sa Nisantasi ...
Zadnja promjena: adan; pon 01 srp 2013, 21:52; ukupno mijenjano 1 put.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 01 srp 2013, 21:50
...a i on...bez nje..izgleda...u najmanju ruku...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 01 srp 2013, 21:52
Ne znam, meni ona izgleda kao i prije. Ništa bolje, ništa lošije, osim, čini mi se, dosta kila više. Moram priznati, misterija mi je taj dekolte?
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 01 srp 2013, 21:54
honeybunny je napisao/la:
...a i on...bez nje..izgleda...u najmanju ruku...
Nećemo se žaliti ... ... bez nje mi izgleda yes
Ne znam, meni ona izgleda kao i prije. Ništa bolje, ništa lošije, osim, čini mi se, dosta kila više. Moram priznati, misterija mi je taj dekolte?
Izgleda da su kilice otišle u dekolte i u kukove ... iako, ima jedna fotka, od proljetos , po kojoj bi rekla da je ona sada već i smršavila... i osim glave, u tijelu mi izgleda bapski za curu od 26 ...
Bolje od mladice, svakako... ali ništa bolje nego ikad ...[You must be registered and logged in to see this image.]