| Novosti 5 KI | |
|
+14Maki samani adan ASTERVANDER The Queen melodija S.N.O.B1 Kenan :) Tessa dolcevita026 bes ni Amra honeybunny kikule81 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sri 17 srp 2013, 00:35 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...nije zavaravanje... ...nemam se razloga zavaravati... ...meni ni u džep...ni iz džepa...nažalost...
...samo...nekako mi je sve to čudno... ..ništa više...
...ako je ljetni...neobavezni sex... ...previše se druže...
...ako je cilj nešto veći... ...premalo se druže...
...samo sam to željela reći... ... svi jednako razmišljamo, očigledno .. malo čudnjikava vezica, sve nešto na izvolite , a nismo vidjeli ništa ... Od svega najčudnija i najzabrinjavajuća ta šuljica ... neka se više skine ... PSSsssst!!! Drugi susret u mjesec dana , ni nije previše za( ljetni) sex... kako previše... :didi7: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sri 17 srp 2013, 00:59 | |
| ...točnije...treći...javni susret... ...s obzirom na javna pojavljivanja sa jadnomnebilom... ...ovo je opasno ozbiljno!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sri 17 srp 2013, 20:34 | |
| | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sri 17 srp 2013, 23:16 | |
| Provirila sam na forum ....sa strahom o novim vestima iz mondenskog Bodruma ..... [You must be registered and logged in to see this image.]...možda izjava o večnoj ljubavi i sl.... iako mu takvo nešto ne priliči Makar do sad nije ... Od njega nas ovoga leta ništa ne treba iznanaditi... E sad se pitam da li se to on promenio nakon onog skandala kad je malo više popio ..ili ga je Karadayi toliko smorio da je poželeo da živi život punim plućima... Mogao bi i nas malo obradovati...npr. obrijati brkove...da makar na tren vidimo božanstvene rupice _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sri 17 srp 2013, 23:18 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...točnije...treći...javni susret...
...s obzirom na javna pojavljivanja sa jadnomnebilom... ...ovo je opasno ozbiljno!!! Honejčice, hony2 :aha7: hony2 za brojanje javnih susreta ! _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sri 17 srp 2013, 23:38 | |
| - Maki je napisao/la:
- Provirila sam na forum ....sa strahom o novim vestima iz mondenskog Bodruma .....[You must be registered and logged in to see this image.]...možda izjava o večnoj ljubavi i sl.... iako mu takvo nešto ne priliči Makar do sad nije ... Od njega nas ovoga leta ništa ne treba iznanaditi...
E sad se pitam da li se to on promenio nakon onog skandala kad je malo više popio ..ili ga je Karadayi toliko smorio da je poželeo da živi život punim plućima...
Mogao bi i nas malo obradovati...npr. obrijati brkove...da makar na tren vidimo božanstvene rupice A di si ti ... ... toliko se ne javljati .... Mogao se Muškić i oženiti, a tebe nema ... :didi7: Maaa... brhkove smo mu već oprostile ... Razmišljam .... do sada se nije pojavljivao u javnosti sa nekom usputnom, te nismo vidjeli ... tek kad su trajale, kad ih više nije mogao skrivati .. .. što sad znači ovo , nekako se ne skriva, dozvoljava sa osmijehom .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sri 17 srp 2013, 23:38 | |
| - Maki je napisao/la:
Honejčice, hony2 :aha7: hony2 za brojanje javnih susreta ! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI sri 17 srp 2013, 23:55 | |
| - adan je napisao/la:
Mogao se Muškić i oženiti, a tebe nema ... :didi7:
Razmišljam .... do sada se nije pojavljivao u javnosti sa nekom usputnom, te nismo vidjeli ... tek kad su trajale, kad ih više nije mogao skrivati ..
.. što sad znači ovo , nekako se ne skriva, dozvoljava sa osmijehom ..
Ma toga sam se bojala... Da li je ova veza zaista ona koja se pretvara u ljubav U međuvremenu sam ispratila istorijat njegovog javnog života od Ezela do današnjih dana i zaključujem da su čudni njegovi postupci. Bebe nas baca u rebus Ali kad se on dobro zeza-uživajmo i mi :didi8: Adančice, tu sam ja. Malo ređe komentarišem. Mislila sam da će leto biti monotonije. Ovo je moje prvo sa vama Bebe nam daje dosta materijala još samo da se Cansu aktivira _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 00:15 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 16:09 | |
| News from Addicted to Our Apollo Kenan will play Deniz Gezmiş character but we don't know yet when the shootings will begin, maybe in 2014. Regarding Karadayi, shooting will begin in the second week of September!!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 16:25 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- News from Addicted to Our Apollo
Kenan will play Deniz Gezmiş character but we don't know yet when the shootings will begin, maybe in 2014. Regarding Karadayi, shooting will begin in the second week of September!!
I dalje ( ali istovremeno sa Karadayi, srećom) brkovi... Sviđa mi se tajming početka snimanja Karadayi... Možda će film snimati 8.-9. mjesec? Možda KK glumi s njim, pa samo uvjeźbavaju ulogu .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 16:44 | |
| Nema za njega odmora....yes To je dobro....nece mu svakakve gluposti padati na pamet!!!!!! Vidis...lijepo sam rekla... ...ne bi me iznenadilo da nesto skupa snime... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 17:20 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 20:01 | |
Kenan will play Deniz Gezmiş character but we don't know yet when the shootings will begin, maybe in 2014. Regarding Karadayi, shooting will begin in the second week of September!!
I'm still hoping that it will be a film with a less tragic story .. Again policy, again death .... but there are so many light and joyful stories!! | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 20:24 | |
| - bes ni je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
I'm still hoping that it will be a film with a less tragic story .. Again policy, again death .... but there are so many light and joyful stories!! Je li taj čovjek DG, živio i djelovao u Istanbulu ili ... ? Neće valjda opet nestati , kao za UH ... Po slikama, malo ima braduodtridana , malo brkove .. načekat ćemo se !!!! Neka bar film bude dobar ... ove godine ih sa UH nigdje ne spominju ... ni po dobru ni po lošem ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 22:10 | |
| - Tessa je napisao/la:
Nadajmo se da ova neće trajati bez obzira na smješak i ne skrivanje. Nekako ju ne doživljavam ozbiljnom vezom. Razmišljam ja i zaključujem naglas, tj. delim s vama: Barbika je bila sva njanja-bez energije, za nega je uvek bila tu, na čekanju, kad mu se prohte, pozove je, i ona bi, kao kučence , trčala k njemu. Ova Kubra je sva vatrena, mnogo više žena koja zna kako i kada biti na raspolaganju, makar kod mene stvara taj privid. Bude s njim, putuje solo, ima radne obaveze, ne smara ga, ume da se zeza i uživa...Pomalo kao da je neuhvatljiva a to našeg Kenana pali. Trudi se da bude muškarac, lovac... U svakom slučaju imaju interesantnu vezu. Svaki početak je lep. Da vidimo šta će biti dalje. Meni lično njih dvoje nisu par, ali šta da se radi...Došao je Bebe u godine kada ne želi trošiti energiju na osvajanje kapitalnog ženskog primerka već se zadovoljava klinikicama koje u njemu vide ikonu _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 22:12 | |
Oh, neeeeee! Leto 2014. sa bradom i brkovima ???!!!!!!!!!! _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 22:21 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 22:25 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 22:34 | |
- Adan, Deniz Gezmiş e poznat politicki aktivist mnogu cesto narekuvan tusrki Che Guevara ...no negoata zivotna prikazna ima nesrekjen kraj .......
A je li bio zavodnik ? Samo politika ? Opet ništa ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 22:56 | |
| ...glasajte za našeg Zavodnika!!!!! ...ma što drugi o njemu mislili... Najpopularnija poznata osoba u Turskoj [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 22:59 | |
| Sutra kupujte 24 sata....na naslovnici poklon-priloga Bebe, a i članak o njemu. Ne sumnjam....pun već ispričanih priča i pričica..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:01 | |
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:02 | |
| - Amra je napisao/la:
- Sutra kupujte 24 sata....na naslovnici poklon-priloga Bebe, a i članak o njemu. Ne sumnjam....pun već ispričanih priča i pričica.....
Čudi me da su ga se naši sjetili. Možda polako počinje reklama za Karadyi? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:03 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 5 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 5 KI | |
|