| Novosti 5 KI | |
|
+14Maki samani adan ASTERVANDER The Queen melodija S.N.O.B1 Kenan :) Tessa dolcevita026 bes ni Amra honeybunny kikule81 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 00:50 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Ja moram da kazem da moj kuca (4 meseca) gleda samnom Karadayi..i pomno prati Mahira.. Ucim ga od malih nogu..
Sigurno je ženskica ... ....pa gleda kako će ga zaskočiti ... Ovaj od Amrička je muško, pa je ljubomoran...:didi7: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 00:55 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 06:41 | |
| Ha... yesmo li ih? Jedna ekipa, nama znanan a bliska Bebeu, Riza, Sarp, Uluc Mali , iako vuku izmirske korijene sletila je u Bodrum ... Je li Bodrum ove godine baza , inn ... [You must be registered and logged in to see this link.]Mjesto radnje : [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 11:50 | |
| - adan je napisao/la:
- Ha... yesmo li ih?
Jedna ekipa, nama znanan a bliska Bebeu, Riza, Sarp, Uluc Mali , iako vuku izmirske korijene sletila je u Bodrum ... Je li Bodrum ove godine baza , inn ...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Is this new picture? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 14:15 | |
| - bes ni je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Ha... yesmo li ih?
Jedna ekipa, nama znanan a bliska Bebeu, Riza, Sarp, Uluc Mali , iako vuku izmirske korijene sletila je u Bodrum ... Je li Bodrum ove godine baza , inn ...
Is this new picture? Yes, new picture ! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 18:09 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:09 | |
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Ohhh..pa tu je video sa jedrenjaka ... to iziskuje malo pomniji očevid ... Onačijeimenemapotrebeizgovarati je opet , zapravo ismijavana od novinara .... hvataju se za izjavu , koju nije dala i razvlače je , jananebilu kao žvaku ... to baš i nije dobro po nju ... Edit:Pa daaa... ima tu i više od poze " radovi u tijeku " , samo je bilo daleko , pa su im fotke loše i nisu za objavu...ali , lijepo se vidi na videu, kako se nekako komešaju i onda ulaze u kabinu ... ili su skužili da ih fotkaju , iako je bilo poprilično daleko, ili se jednstavno živi u strahu i izbjegava otvorenu scenu ... sad znamo zašto novinari spominju dodire ilištotigajavećznamšto ... Edit 2. :I kao što rekoh , opet sjeta i žalopojka ... posta se Ali Atay : Eksik Bisey Mi Var ( Je li ti nešto nedostaje ) _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 02 srp 2013, 21:55; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:39 | |
| ...da...video sa jedrenjaka... ...i čini mi se da nisu bili sami.... ...kao i što mi se čini da između njih baš i nema ništa posebno...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:43 | |
| ...a ova vijest...možda i nije vijest... ...ali je sa prijevodom ispalo tako.. [You must be registered and logged in to see this link.]...evo i prijevoda... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:43 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...da...video sa jedrenjaka... ...i čini mi se da nisu bili sami.... ...kao i što mi se čini da između njih baš i nema ništa posebno...
Ja nisam uočila ..možda jednog lika.. skiper? .. vidjela si nekog ? A meni se baš učinilo da su sami. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 02 srp 2013, 21:46; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:44 | |
| ...stara vijest s jedrenjaka... ...razvratni Keno!!!!!!! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:46 | |
| ...ma vidi se i na fotkama da je netko s njima...
...čekaj...naći ću fotku... ...a poslije ću skinuti i s videa...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:47 | |
...da...video sa jedrenjaka... ...i čini mi se da nisu bili sami.... ...kao i što mi se čini da između njih baš i nema ništa posebno...
I meni se cini da nisu bili sami..a ko je onaj covek sto ima belu majicu i sorc..je l' to onaj sto ga je odvezao posle na camcicu? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:51 | |
...a ova vijest...možda i nije vijest... ...ali je sa prijevodom ispalo tako..
...evo i prijevoda...
[You must be registered and logged in to see this link.] Prvi link si se zabunila??? A što kazati? Ništa nam je promakne !!! yes I mi i oni smo uočili prekomjernu težinu ... naprosto je ne vole !!! Nikad nisu napisali, ali niti jednu riječ lijepu , afirmativnu ... Zauvijek će mi ostati enigma , zašto !!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:52 | |
| Nisu bili sami. Ona tip što vozi Kenana čamcem koji je bio privezan uz brod je sigurno bio na brodu. A takav brod čini mi se zahtijeva malo više posade, mislim ako misle razviti jedra....hhehe | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:53 | |
I meni se cini da nisu bili sami..a ko je onaj covek sto ima belu majicu i sorc..je l' to onaj sto ga je odvezao posle na camcicu? ...da...čini se da je skiper... ...brodu koji je usidren zbog određenih razloga ( ) ne treba skiper na brodu... ...meni se čini da su ih spojile određene okolnosti ili neko zajedničko društvo... ...nema tu nekog komešanja adančice... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:54 | |
| ...da...zabunom sam postavila link videa... ..evo linka originala članka... [You must be registered and logged in to see this link.]..hvala adančice... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:55 | |
...evo i prijevoda...
[You must be registered and logged in to see this link.] Zar su oni napisali da jadnanebila od prekomjerne težine nije prošla nezapaženo ili je kriv GT? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:56 | |
| ...nemam pojma...ali je za umrijeti od smijeha!!!!!:didi7:
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:57 | |
| Naravno, ja nisam mislila da su bez posade .. mislila sam , posada i oni dvoje ...
Ne razumijem, je li mislite da su imali društvo, osim posade ? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:58 | |
| Posada mi deluje previse opusteno da bi bila posada.. :) Mozda im je ovo neki drug... | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:58 | |
| - adan je napisao/la:
- Naravno, ja nisam mislila da su bez posade .. mislila sam , posada i oni dvoje ...
Ne razumijem, je li mislite da su imali društvo, osim posade ? Ne vidi se dobro, ali meni se čini da osim posade nema nikoga. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 21:59 | |
| - adan je napisao/la:
- Naravno, ja nisam mislila da su bez posade .. mislila sam , posada i oni dvoje ...
Ne razumijem, je li mislite da su imali društvo, osim posade ? ...da im je jedrenjak služio za ... ...posadu bi poslali na kopno... ...tako to svi rade... ...ne treba im skiper kad su usidreni... ...ali kod njih je lik bio cijelo vrijeme...i još se šmucao oko njih... ...sumnjam da je samo skiper... ...možda je karika koja ih povezuje... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 22:00 | |
| - Tessa je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
...evo i prijevoda...
[You must be registered and logged in to see this link.] Zar su oni napisali da jadnanebila od prekomjerne težine nije prošla nezapaženo ili je kriv GT? Mislim da su napisali da je hodala sama ulicama Alacatija i da nije prošlo nezapaženo , njena prekomjerna težina ( ili da se udebljala ) ... .. malo je reć da smiješno .. Neka je više zaborave i vrate u njenu anonimnost u kojoj je živjela do Njega i koju tako silno želi ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 02 srp 2013, 22:02; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 02 srp 2013, 22:00 | |
- adan je napisao/la:
Ne razumijem, je li mislite da su imali društvo, osim posade ? ..ali kod njih je lik bio cijelo vrijeme...i još se šmucao oko njih... ...sumnjam da je samo skiper...
Slazem se! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 5 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 5 KI | |
|