| Novosti 5 KI | |
|
+14Maki samani adan ASTERVANDER The Queen melodija S.N.O.B1 Kenan :) Tessa dolcevita026 bes ni Amra honeybunny kikule81 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:04 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Sutra kupujte 24 sata....na naslovnici poklon-priloga Bebe, a i članak o njemu. Ne sumnjam....pun već ispričanih priča i pričica.....
Čudi me da su ga se naši sjetili. Možda polako počinje reklama za Karadyi? Vjerojatno. Naslov je "Ezel se vraća", a u najavi je bilo nešto tipa kako se ne ustručava plakati ako uloga to zahtijeva..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:05 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:13 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:16 | |
| - Tessa je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
- Maki je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
- News from Addicted to Our Apollo
Kenan will play Deniz Gezmiş character but we don't know yet when the shootings will begin, maybe in 2014. Regarding Karadayi, shooting will begin in the second week of September!!
Oh, neeeeee! Leto 2014. sa bradom i brkovima ???!!!!!!!!!! Da ti kazam mene bas mi e seksi
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
[img][You must be registered and logged in to see this link.] I meni e baš seksi. Dobro mu stoji brada. Priznajem....i meni. Ali...ako ćemo o preferencijama, poredak je sljedeći: -golobrad, točnije, izbrijan kao dječja guza -dvodnevna brada (kod njega možda bolje jednoipodnevna) -brada+brhkovi -brhkovi _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:16 | |
| - Amra je napisao/la:
Priznajem....i meni. Ali...ako ćemo o preferencijama, poredak je sljedeći: -golobrad, točnije, izbrijan kao dječja guza -dvodnevna brada (kod njega možda bolje jednoipodnevna) -brada+brhkovi -brhkovi _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:19 | |
| - Tessa je napisao/la:
Čudi me da su ga se naši sjetili. Možda polako počinje reklama za Karadyi? Hoće li naši početi prikazivati i prije Hayata ? Neki kažu da Hayat obično počinje sa novim serijama iza 20.8. ... - Amra je napisao/la:
Priznajem....i meni. Ali...ako ćemo o preferencijama, poredak je sljedeći: -golobrad, točnije, izbrijan kao dječja guza -dvodnevna brada (kod njega možda bolje jednoipodnevna) -brada+brhkovi -brhkovi Točno tim redom ... .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:25 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...glasajte za našeg Zavodnika!!!!!
...ma što drugi o njemu mislili...
Najpopularnija poznata osoba u Turskoj
[You must be registered and logged in to see this link.] Samo 2% Eto šta uradi Karadayi izgled Ma kakvi brkovi, brada!? priznajem samo jednodnevnu .. i tačka! A tek margaretice i mišići izgubljeni u masnim naslagama... Eh, Bebe P.S. možda ga neko voli ovakvog, sočnog ali za moj ukus je previše. Možda zato što sam ja mršavica Možda sam večeras malo više negativno nastrojena prema prema Muškiću ali to je jače od mene, a sve iz dobre namere...hoću Gorki život-Kabadayi-Ezel Kenana. Može on to ali neće i baš me nervira _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; čet 18 srp 2013, 23:31; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:31 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:31 | |
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:35 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:43 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:49 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:51 | |
| Pozdrav cure.. Moze li neko sutra (ili kad god) iskucati ovde ako ima nesto zanimljivo u tim novinama? :) | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:53 | |
| Može... Iako ne očekujem ništa spektakularno. Vjerojatno reciklaža starih vijesti, kup poluistina i konstrukcija , zastarjelih i već viđenih . No, sačekajmo . _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 18 srp 2013, 23:54; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI čet 18 srp 2013, 23:54 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Pozdrav cure.. Moze li neko sutra (ili kad god) iskucati ovde ako ima nesto zanimljivo u tim novinama? :)
može.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pet 19 srp 2013, 00:08 | |
| Nee... ne bi mi smetali ovi brhkovi ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pet 19 srp 2013, 00:12 | |
| - adan je napisao/la:
- Nee... ne bi mi smetali ovi brhkovi ...
[You must be registered and logged in to see this image.] ah...oh.....uh.....ovo možeš gledati dok ti se oko ne umori (tamo negdje oko 42. godine starosti)...i to bez treptanja...poremetiš suzenje oka pa moraš do kraja života koristiti umjetne suze.... Eto, našla sam razlog zašto moramo prestati ovakve stvarčice gledati. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pet 19 srp 2013, 00:16 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pet 19 srp 2013, 00:19 | |
| ^Ajooj..taman rekoh da cu malo morati da prestanem misliti o njemu, al‘ ne vredi... Jaoo kakav jee.. (sad bih stavila one zaljubljene smajlije, a ne mogu preko fona) | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pet 19 srp 2013, 00:47 | |
| Ovakav, Kenan:) ?? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pet 19 srp 2013, 09:16 | |
| | |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pet 19 srp 2013, 09:50 | |
| | |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pet 19 srp 2013, 09:53 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Pozdrav cure.. Moze li neko sutra (ili kad god) iskucati ovde ako ima nesto zanimljivo u tim novinama? :)
Jedino što bi ja izdvojila u tom članku je njegova izjava da ga je toliko oduševio novi imidž(brkovi) i da ga planira zadržati i nakon snimanja serije | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pet 19 srp 2013, 11:31 | |
| Hvala mnogo.. Je l' ovo stvarno K obra izjavila, ili...? | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pet 19 srp 2013, 11:34 | |
| - The Queen je napisao/la:
- U 24 sata:
klik: [You must be registered and logged in to see this image.] Hvala ti na trudu. Manje više sve stare informacije. Zanimljivo mi je odakle su naši izvukli riječi Kubre. Koliko znam, ona nije ništa izjavila turskim novinarima. I kada je on to rekao da ne bi bio s djevojkom koja njegova obitelj ne bi prihvatila? Ne sjećam se toga. Voli tihe, mirne i povučene? Moš' si mislit. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 5 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 5 KI | |
|