| Novosti 5 KI | |
|
+14Maki samani adan ASTERVANDER The Queen melodija S.N.O.B1 Kenan :) Tessa dolcevita026 bes ni Amra honeybunny kikule81 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 16:20 | |
| [quote="adan"][quote="bes ni"][quote="adan"] - dolcevita026 je napisao/la:
Mislim da se Bebe ni ne pokazuje niti ne sakriva ... naprosto, uživa u ljetu i zasluženom odmoru . Trenutno nema tajni, koje želi sakriti. Kad ih ima, i on zna kako i gdje . Nego, da li je on to pripit ili mi se čini? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 16:23 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Mislim da se Bebe ni ne pokazuje niti ne sakriva ... naprosto, uživa u ljetu i zasluženom odmoru . Trenutno nema tajni, koje želi sakriti. Kad ih ima, i on zna kako i gdje .
Nego, da li je on to pripit ili mi se čini? Sad.. ne možemo ga na svakoj veselici baš napijati ... Mislim da su ipak leće ... a ovako simpa, opušten i raskalašen....ako i jeste , što ćeš normalnije ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 16:30 | |
| - Tessa je napisao/la:
Nego, da li je on to pripit ili mi se čini?
Mozda je hteo drugacije da se namesti, ali ga je tako aparat uhvatio.. Zna li neko ko ga je slikao, tj. ko je postavio tu sliku? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 16:43 | |
| Postavio je na svom Twitwru ili instagramu ovaj Murat Dalkılıç , objavljena je danas , ali ... .. meni se po zurici ni ne čini baš tako friška.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 16:45 | |
| ...meni on izgleda... ...pravi pozer... ...naš Muškić!!!!!! ...i mislim da sam ja odgovorna za nadimak Paštetamana...ništa zločesto...samo ga je bilo svugdje i uvijek... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 16:54 | |
| Jos jedna! :ree2: Ubice me ovaj Kenan Tu je i Tefo, cini mi se.. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 17:03 | |
| Daaa..ovo je Tefo, njegova tetovirana leđa...
Bebe je u Bodrumu, ekipa živi i uživa ...
Ali, zašto je u šuljici ? Je li on to izbjegava sunce ? Možda je izgorio ??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 17:11 | |
| - dolcevita026 je napisao/la:
- Kivo ima vec ugovor za novu seriju,tako da mozes da odahnes,nece vam kvariti Karadrnd :didi7:
A ima i drugih koji su zanimljivi novinarima,pa znaju kako da se sakriju kad to zele ...mi sa istim nemamo nikakvih problema... ...štoviše...mislim da si ga ti spomenula više puta u ovih nekoliko minuta nego mi otkad postoji ovaj forum... ...uostalom...ovo je KI tema... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 17:12 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Jos jedna! :ree2: Ubice me ovaj Kenan Tu je i Tefo, cini mi se..
[You must be registered and logged in to see this link.] ..da da...to je Sarp... ...a šuljica... ...sjetila me na UAE... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 17:18 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- Kenan :) je napisao/la:
- Jos jedna! :ree2: Ubice me ovaj Kenan Tu je i Tefo, cini mi se..
[You must be registered and logged in to see this link.] ..da da...to je Sarp... ...a šuljica... ...sjetila me na UAE...
Daaaa... stara šuljica, ima 4 godine ... ..ja sam mislila da su samo Ovce takve ? Jesu li svi Blizanci takvi ? Obožavam ga... ako niste znale ... [You must be registered and logged in to see this image.] Ima neke druge mudantice na sebi , nisu ni margaretice , ni ... ..a ispod suncobrana, na kupu, nisu li ono nove , sive na kockice ... ... je li nam to Bebe kao zmijica...ostavigdjeskine? :didi7: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 08 srp 2013, 17:20; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 17:20 | |
| - adan je napisao/la:
Daaaa... stara šuljica, ima 4 godine ...:didi7: ..ja sam mislila da su samo Ovce takve ? Jesu li svi Blizanci takvi ?
Obožavam ga... ako niste znale ... [You must be registered and logged in to see this image.]
Ima neke druge mudantice na sebi ...a ispod suncobrana, na kupu, nisu li ono nove , sive na kockice ... je li nam to Bebe kao zmijica...ostavigdjeskine? :didi7: ...u pravu si...mogle bi biti... ...a ove na njemu... ...opet neki cvjetni uzorak???? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 17:29 | |
...u pravu si...mogle bi biti...
...a ove na njemu... ...opet neki cvjetni uzorak???? ... ne čine se rožice, prije bi rekla kocka-print ..plavio i crveno, žuto ...šareno ... .... hoću ih vidjeti cijeleeee ....… [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 17:39 | |
| - adan je napisao/la:
Daaaa... stara šuljica, ima 4 godine ... ..ja sam mislila da su samo Ovce takve ? Jesu li svi Blizanci takvi ?
Obožavam ga... ako niste znale ... [You must be registered and logged in to see this image.]
Ima neke druge mudantice na sebi , nisu ni margaretice , ni ... ..a ispod suncobrana, na kupu, nisu li ono nove , sive na kockice ... ... je li nam to Bebe kao zmijica...ostavigdjeskine? :didi7: I ja, i ja.. :ree2: Da, cini mi se neke nove sarene.. I sta fali kosuljici, kad je lepa, nek' je nosi.. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 17:41 | |
| ...ništa ne fali... ...šuljica je slatka... ...a on je šećer... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 17:47 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Daaaa... stara šuljica, ima 4 godine ... ..ja sam mislila da su samo Ovce takve ? Jesu li svi Blizanci takvi ?
Ima neke druge mudantice na sebi , nisu ni margaretice , ni ... ..a ispod suncobrana, na kupu, nisu li ono nove , sive na kockice ... ... je li nam to Bebe kao zmijica...ostavigdjeskine? :didi7: I ja, i ja.. :ree2:
Da, cini mi se neke nove sarene.. I sta fali kosuljici, kad je lepa, nek' je nosi.. Ništa ne fali, oduvijek smo je voljele ... samo dokaz , da je naša Maza običan dečko iz susjedstva ... Kenan:) , pravo si i vrijedno osvježenje, za našu malu družinu !!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 18:00 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 18:36 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 20:14 | |
- dolcevita026 je napisao/la:
- Kivo ima vec ugovor za novu seriju,tako da mozes da odahnes,nece vam kvariti Karadrnd :didi7:
A ima i drugih koji su zanimljivi novinarima,pa znaju kako da se sakriju kad to zele ...mi sa istim nemamo nikakvih problema... ...štoviše...mislim da si ga ti spomenula više puta u ovih nekoliko minuta nego mi otkad postoji ovaj forum... ...uostalom...ovo je KI tema... Ovo je KI tema?Ma zezas,ja bila ubedjena da je Kivina Eto da ga spomenem JOS JEDNOM,kad ga vec toliko spominjem Nije mi jasno zasto odmah skacete,kao da je neko trazio objasnjenje zasto je Kivanc pastetaman i ko ga je tako nazvao,cak mi je i simpaticno,ja se zezam,a vi odmah skocile,bas ste opasne :treees: | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 21:01 | |
| - dolcevita026 je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
- dolcevita026 je napisao/la:
A ima i drugih koji su zanimljivi novinarima,pa znaju kako da se sakriju kad to zele ...mi sa istim nemamo nikakvih problema... ...štoviše...mislim da si ga ti spomenula više puta u ovih nekoliko minuta nego mi otkad postoji ovaj forum... ...uostalom...ovo je KI tema... Ovo je KI tema?Ma zezas,ja bila ubedjena da je Kivina Eto da ga spomenem JOS JEDNOM,kad ga vec toliko spominjem
Nije mi jasno zasto odmah skacete,kao da je neko trazio objasnjenje zasto je Kivanc pastetaman i ko ga je tako nazvao,cak mi je i simpaticno,ja se zezam,a vi odmah skocile,bas ste opasne :treees: ... nismo skočile , samo se zezamo ... ..obilježavamo teritorij, za svaki slučaj ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 21:02 | |
| - bes ni je napisao/la:
- :amra5:
Što je bilo, što je bilo.... ????? _____________________________________ Oh...otkriće... Engin Altan Düzyatan ...on glumi u ovoj seriji Oblak .. sad ga vidjeh na Novoj ... Turski glumac, rođen 26.7.1979. u Izmiru ..ako su tako dobri frendovi, možda procuri koja fotka sa skorog rođendana ...:didi7: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 08 srp 2013, 22:06; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 21:46 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 22:03 | |
| - bes ni je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- :amra5:
Što je bilo, što je bilo.... ????? _____________________________________
Oh...otkriće... Engin Altan Düzyatan ...on glumi u ovoj seriji Oblak .. sad ga vidjeh na Novoj ... I do not understand anything of what you have written and it makes me am angry and I laugh Aha... We rejoice because Bebe this summer appears frequently ... he is relaxed, do not run from the cameras ... with male company in Bodrum ... We have recognized the pink shirt from Dubai We spotted a new swimsuit We discovered that worship him .. all this in one afternoon ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 22:27 | |
| adan, Thanks!!! | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 08 srp 2013, 23:13 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 5 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 5 KI | |
|