| Novosti 5 KI | |
|
+14Maki samani adan ASTERVANDER The Queen melodija S.N.O.B1 Kenan :) Tessa dolcevita026 bes ni Amra honeybunny kikule81 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 00:48 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Mene iskreno voopsto ne mi e seksipilna, mozebi zosto e seushte mnogu mlada, ne mi se kompatibilni. No vo ovoj slucaj mislam deka seksipilot ne e presuden, moze mu e zabavno so nea se osekja opusteno, ne se preoptovaruva so drugi raboti....
Jas poveke pati sum kazala i sega ke kazam deckovo nema samodoverba, koga bi bil so zena kakva sto si zamislil on ke se isfrustrira, on samiot ima kazano deka saka da go slusne mislenjeto na zenata koja sto e so nego, no negovoto da e posledno, t.e. da ne se istaknuva toa, ma daj te molam takva samo po naracka no ne znam koj ke ja napravi...znaci ne mozam da gi razberam nitu mazite nitu zenite koi imaat mnogu pomladi partneri znaci ne samo kenan, mislam i na Jenifer Lopez, madona, Mark Antoni i mal milion drugi.....zemam primer da si seksi kako Janifer Lopez i do sebe da go imas kasper podobro da sum sama, mene sram bi mi bilo da se pojavam so nekoj takov, e znam koj im e konceptot shto im fali vo glavata....istoto e i so kenan, da zracis so seksipil, i da mozes da ja imas koja ke ja posakas, a do sebe da nosis bezlicno devojce, podobro e da si sam .... Slažem se sa tobom u cijelosti. Ona njemu može biti razbibriga, vrckava mladost, raskalašena ljubavnica, ljetna điđimiđikalica, premosnica između dvije sezone serije, za promjenu i razliku od onih kojima je okružen svakodnevno .. Fizički izgled tu nije bitan. Našla se u određenom trenutku na pravom mjestu . Snimanje je bilo mukotrpno, malo vremena za zabavu . A ljeto ne želi provesti sam. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 11:27 | |
| Dobio je (ili će dobiti) što je zaslužio. Nekako si mislim....ma koja zrela (i pri tome pametna) žena će njega htjeti nakon ovih čudnih odabira.....Ja bih se svakako pitala koji kompleks je kod njega u pitanju.... Što se tiče ljetnog sexa.....zar je to najbolje što on može? Mala je kao nedonošće.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 14:03 | |
| - Amra je napisao/la:
- Dobio je (ili će dobiti) što je zaslužio. Nekako si mislim....ma koja zrela (i pri tome pametna) žena će njega htjeti nakon ovih čudnih odabira.....Ja bih se svakako pitala koji kompleks je kod njega u pitanju....
Što se tiče ljetnog sexa.....zar je to najbolje što on može? Mala je kao nedonošće.... ...ja...ja ga i nakon toga želim... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 15:39 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 16:05 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Five Turkish actors for whom go crazy in Greece .. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 17:31 | |
| Honey....bes ni.....razumijem ali meni on više nije onako HOT.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 17:42 | |
| .... zbog posljednjih glumačkih uloga dosta se promijenio, brkovi ga postarali i sakrli mu onaj prelijepi osmjeh koji, pored očiju odaje neodoljivu harizmu .... no, i pored toga on je još i dugo će biti | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 21:24 | |
| and what do you think about this? [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] - Citat :
- Even in the most important in life, in love, she could not get to the end, after the first disappointment, she never gave herself entirely. She was afraid of suffering losses, the inevitable parting. Of course, it is always present in the way of love, and the only way to avoid this was to refuse to pass this way. In order not to suffer, it was necessary not to love.
As if not to see the evil in life, need to blindness. "Life is very difficult." | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 21:32 | |
| - bes ni je napisao/la:
- and what do you think about this?
[You must be registered and logged in to see this link.]
- Citat :
- Even in the most important in life, in love, she could not get to the end, after the first disappointment, she never gave herself entirely. She was afraid of suffering losses, the inevitable parting. Of course, it is always present in the way of love, and the only way to avoid this was to refuse to pass this way. In order not to suffer, it was necessary not to love.
As if not to see the evil in life, need to blindness. "Life is very difficult." And someone's comment: love hurts ..... Oh, I hope, deeply hope .. that ended before it began ... , thanks for the translation _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 22:41 | |
| Ma što reći. Nedoraslo. I čudno. Vodi novu lubavnicu na POZNATU, POPULARNU plažu. Dakle., ŽELI da ga vide. Po meni, on se malo previše naslikava u javnosti. Kao da, pogotovo kad imaš puno novaca, ne može naći mirno mjesto gdje se stvarno može odmoriti od javnosti. On glumi, njemu pozornosti godi. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 22:45 | |
| - The Queen je napisao/la:
- Ma što reći. Nedoraslo. I čudno. Vodi novu lubavnicu na POZNATU, POPULARNU plažu.
Dakle., ŽELI da ga vide. Po meni, on se malo previše naslikava u javnosti. Kao da, pogotovo kad imaš puno novaca, ne može naći mirno mjesto gdje se stvarno može odmoriti od javnosti. On glumi, njemu pozornosti godi. ...to ja cijelo vrijeme i govorim... ...on je naš glumac...čak i kad je na odmoru... ...ali mi je svejedno ... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 23:00 | |
| Meni jedino što smeta jesu brkovi . Jako . _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 23:06 | |
| - adan je napisao/la:
- Meni jedino što smeta jesu brkovi . Jako .
...znači...nosimo i dodatnu opremu???? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 23:13 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Meni jedino što smeta jesu brkovi . Jako .
...znači...nosimo i dodatnu opremu????
[You must be registered and logged in to see this image.] yes ... o b a v e z n o !!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 23:22 | |
| ... [You must be registered and logged in to see this image.]... ...meni čak ni brkovi ne smetaju... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 23:30 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...[You must be registered and logged in to see this image.]...
...meni čak ni brkovi ne smetaju... Eeeeee... i to znamo .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 14 srp 2013, 23:54 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 15 srp 2013, 15:37 | |
| Nemere.... [You must be registered and logged in to see this image.]Nema mjesta.... Može samo britva, a to je bolje sexy. Zamislite si samo svu onu pjenu..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 15 srp 2013, 16:00 | |
| - Amra je napisao/la:
- Nemere....
Nema mjesta.... Može samo britva, a to je bolje sexy. Zamislite si samo svu onu pjenu.....
Zamišljam , ta pjenica ... [You must be registered and logged in to see this image.]Onda umivanje ... [You must be registered and logged in to see this image.]Laganini , dašak ... [You must be registered and logged in to see this image.]I izbliza ponjuškati ... [You must be registered and logged in to see this image.]Mmmmmmmm .... .... mmmmm.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 15 srp 2013, 16:53 | |
| | |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 15 srp 2013, 19:00 | |
| Je l‘ moze neko da vidi sta je jadnanebila napisala na instagramu onom profilu ozgeimirzalioglu? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 15 srp 2013, 20:44 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Je l‘ moze neko da vidi sta je jadnanebila napisala na instagramu onom profilu ozgeimirzalioglu?
Eto... jadnanebiladjadnijanemožebiti .... vjerojatno je u čaju, jer prolazi kroz njegovu prvu javnu "vezu" nakon prekida , a to boli...jel´te !!! Postala je jučer fotku [You must be registered and logged in to see this link.]isto mjesto kao fotka prošle godine , gdje je najvjerojatnije bila sa Bebeom [You must be registered and logged in to see this link.]I adresirala je na @ozgeimirzalioglu , što bi mogao ( samo mogao ) biti profil njegove šogorice. Moguće je , obzirom da je fotkano na istoj lokaciji , da se radi o nekoj uspomeni, zajedničkoj, možda su zajedno tu bili lani ... ...a ona je patetična ... [You must be registered and logged in to see this image.]Danas uz ovu fotku, koju opet adresira na OI [You must be registered and logged in to see this link.] piše: Darisi bizim kizin basina ili Naša kćer se oslobodila pritiska Razlog je očigledan. Možda su tu mačku natezale lani zajedno, pa je sad našla razlog ... Osoba OI joj je lajkala obje fotke . _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 15 srp 2013, 20:58 | |
| Ja se izvinjavam, ne razumem sta je sogorica.. | |
|
| |
HADI BE Zaslužni član
Broj postova : 43 Join date : 29.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI pon 15 srp 2013, 21:06 | |