Ezel/Actors
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Novosti 6 KI

Go down 
+14
Pesimisticna
Lutijena
dianakara1970
honeybunny
melodija
bes ni
kikule81
S.N.O.B1
ASTERVANDER
Maki
Tessa
Amra
Kenan :)
adan
18 posters
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
adan
Admin
Admin
adan

Broj postova : 12266

Novosti 6 KI - Page 22 Empty
PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 14:31

S.N.O.B1 je napisao/la:
Def. je pušten

[You must be registered and logged in to see this link.]

Novosti 6 KI - Page 22 2784008398 Novosti 6 KI - Page 22 2784008398 Novosti 6 KI - Page 22 2784008398 Novosti 6 KI - Page 22 2784008398 Novosti 6 KI - Page 22 2784008398 

Obožavam te , Snobiću ...

P U Š T E N veselje 

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 14:33

Tessa je napisao/la:
bes ni je napisao/la:
Kenan İmirzalıoğlu  serbest
 Novosti 6 KI - Page 22 1245697846 

Naša dobra dušica dijelila besplatno. Novosti 6 KI - Page 22 2829516366 

To je i ovdje pisalo ... veselje 
GT!!!

Besplatno - slobodno

Hoćemo fotke, i sad neka daju snimke...

Sad ćete vi to , dok ja dođem doma !!

Ezelovac
Ezelovac
bes ni

Broj postova : 3454

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 14:36

prosecutor released 10 people
[Vrh] Go down
dianakara1970
Ezelovac
Ezelovac
dianakara1970

Broj postova : 72

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 14:37

Κenan is free now? really?
[Vrh] Go down
bes ni
Ezelovac
Ezelovac
bes ni

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 14:42

dianakara1970 je napisao/la:
Κenan is free now? really?

Yes!!
[Vrh] Go down
dianakara1970
Ezelovac
Ezelovac
dianakara1970

Broj postova : 72

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 14:43

:ree2: skakavac 
[Vrh] Go down
S.N.O.B1
Moderator
Moderator
S.N.O.B1

Broj postova : 2321

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 14:45

Pušten je što ne znači da je oslobođen. Vidjet ćemo hoće l' se oglasiti on il' neko od predstavnika o konačnoj presudi .

Ezelovac
Ezelovac

Broj postova : 189

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 14:46

olaksanje yes yes yes sada zasluzeno veselje veselje veselje veselje 
[Vrh] Go down
melodija
Ezelovac
Ezelovac

Broj postova : 1175

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 14:48

.... Bravo za Jablana ... nisam ni sumnjala u njega.. skakavac 

.... a sada se iskreno nadam da će iz svega ovog (što mu je po mom sudu neko ''spakovao'') izvući dobru pouku i da će ga neko, a nadam si i on sam sebe, urazumiti da pazi skim se druži, a posebno sa osobama kao što su znate već koje, da ih ne pominjem sram 

... Budi Jablane dosljedan Sebe, svog ugleda i popularnosti. Ti si osoba puna samopouzdanja, energije, snage, osoba koja zavređuje divljenje i poštovanje.skakavac grli Novosti 6 KI - Page 22 2784008398 

... Ne mogu izraziti koliko sam bila nesrećna zbog ovog dešavanja, ali eto sreća se osmehnula prvo Njemu a onda i nama koji ga obožavamo kao ličnost i glumca veselje veselje vesela 

... Uuvjek ću pratiti Tvoj rad dok god bude trajala Tvoja karijera, a trajaće dugo, dugo

.... Jablane sretan Ti Bajram i da ga sretno proslaviš sa svojom porodicom i što prije zaboravite ove pethodne ružne trenutke reeee 

... Svom društvu na ovoj teme veliki pozdrav za podršku našem Jabalanu Novosti 6 KI - Page 22 2836737430 
[Vrh] Go down
bes ni
Ezelovac
Ezelovac
bes ni

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 14:56

:ree2: bleskasta veselje veselje veselje veselje veselje 
[Vrh] Go down
S.N.O.B1
Moderator
Moderator
S.N.O.B1

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 15:11

Ovdje ima i njegova izjava po izlasku

Moderator
Moderator
Amra

Broj postova : 9847

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 15:22

reeee 

I sad....ako se pojavi ponovo u društvu ove ulan Bebe bit ću jako razočarana.....iako...., bojim se da ga sad nećemo tako skoro vidjeti, a možda i bolje obzirom na ovo zadnje viđenje......

Čok pismanim.....naravno da jest.....

(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)

Zadnja promjena: Amra; sri 07 kol 2013, 15:25; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
S.N.O.B1
Moderator
Moderator
S.N.O.B1

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 15:23

Njemu počinje snimanje serije za koji dan, vidjet ćemo ga nego šta

Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 15:26

S.N.O.B1 je napisao/la:
Njemu počinje snimanje serije za koji dan, vidjet ćemo ga nego šta

Ma dobro.....Mahira.......to ne računam.....
Nego, mislila sam njega onako u RL.....

[Vrh] Go down
bes ni
Ezelovac
Ezelovac
bes ni

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 15:32

[Vrh] Go down
bes ni
Ezelovac
Ezelovac
bes ni

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 15:36

[Vrh] Go down
Amra
Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 15:52

Ako sam dobro shvatila, traži se uhićenje 27 osoba....21 ih je pušteno.....

I malo o tretmanu....

Kenan İmirzalıoğlu'nun takdir edilen bir kişi olduğuna dikkat çeken Seren Serengil sayfasına; "Ünlü insanların suçları kesinleşmedikçe sadece ifade vermek için gittikleri emniyetten çıkarken basına haber verilmesi çok çirkin. Özellikle Kenan İmirzalıoğlu duruşu, tavrı, tarzı, kişiliği takdir gören başarılı bir kimlik. Suçu kesinleşmişse beyan edersin. Terbiyesizlik! Bu memlekette kimlerin ne skandalları çıktı. Halk sizi seviyor, bağrına basıyorsa ne yaparsanız yapın boş. Sanatçılara bir şey olmaz!"notunu düştü.

U aranžmanu GT-a....
Kenan je istaknuo da je osoba koja cijeni İmirzalıoğlu'nun Serengil se Seren, "poznati ljudi otišao svjedočiti zločine sigurnosti su finalizirani, a samo davanje vijesti medija je vrlo ružno. Kenan İmirzalıoğlu posebice držanje, stav, stil, osobnost uspješne autentikacije poštovati. Zločin kesinleşmişse bi objavio. manire! skandala u ovoj zemlji tko je bio ono. Folk vas voli, što god radili, zagrljaj prevladava prazna. Umjetnici neće ništa učiniti! "rating pao.

Zadnja promjena: Amra; sri 07 kol 2013, 15:56; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
bes ni
Ezelovac
Ezelovac
bes ni

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 15:53

Leaked from the recognition of Kenan in the police department
"Our social life is limited, we are always on the mind ... I think what happened to me a lesson"
[Vrh] Go down
adan
Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 15:56

Kiiiikiiiiriki , sjemenkeee...zanimacija za zubi .... Novosti 6 KI - Page 22 2829516366 

Tu se spominje i Grčka, lani .. nakon toga prestao i pušiti ...

Mislim da je priznao , kako je nekad probao, a sada nije ... ali ovo uhićenje i sve što je prošao, mu je škola i dobra lekcija ...

Mislim po izjavama, svi koji su pušteni , ljuti su i negoduju zbog dva dana zatočeništva ...

Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 15:58

adan je napisao/la:
Kiiiikiiiiriki , sjemenkeee...zanimacija za zubi .... Novosti 6 KI - Page 22 2829516366 

Mislim da je priznao , kako je nekad probao, a sada nije ... ali ovo uhićenje i sve što je prošao, mu je škola i dobra lekcija ...

Mislim po izjavama, svi koji su pušteni , ljuti su i negoduju zbog dva dana zatočeništva ...

Da ga opet malo luknemo.....
[You must be registered and logged in to see this image.]

[Vrh] Go down
kikule81
Ezelovac
Ezelovac
kikule81

Broj postova : 1775

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 16:03

adan je napisao/la:

ikazuva deka oni se javni licnosti i deka ja pretstavuvaat drzavata koja ja sakaat, a deka na ovoj nacin im se vrakja, deka glumcite se prestaveni kako kriminalci pred narodot koj gi ceni i gi ocekuva vo pregratka, no sega taa pregratka ostanuva prazna...rejtingot so ova ni padna....
[Vrh] Go down
Amra
Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 16:05

Jest GT ali da se razumjeti što su htjeli reći.....njemu su naravno krivi oni na koje je vikao kad bi ga sačekivali...znači li to da se teško nosi sa slavom? Ne može prošetati s voljenom osobom? Nekad je mogao....bez problema.....Eh Bebe, Bebe.....
Prijevod GT iz:http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Narkotikten-alinan-unluler-ne-dedi-.htm?ArticleID=189521

Istanbulska policija narkotike operacije u četiri pokrajine, koji se provodi u okviru poznatih imena uhićenih su pušteni 21 osoba, 27 osoba je prebačen na sud traži uhićenje. Među igračima pušten iz Kenan İmirzalıoğlu je također saznao da.

Osumnjičenici su poslani na sudu svih optužbi od strane policije u 13 mapa.

Poznati imena počela pojavljivati ​​u svojim izjavama na policiju. Prema informacijama iz policijskih izvora nam je rekao da je Kenan İmirzalıoğlu požaliti. To je loša navika koja je dobra za rad sama će preživjeti i radosnom İmirzalıoğlu izjavu kojom "vrlo ograničen društveni život. Oči na nas u bilo kojem trenutku. Požaliti jako puno. Palo na pamet. Ova operacija će biti dobro za mene. Dobili osloboditi od ovaj problem", rekao je. Chat i ne brinuti o policiji se spalio do smrti u İmirzalıoğlu'nun slave "kao noćna mora stalno biti na umu. Nemoguće čak i svoje voljene osobe da izađe na ulicu. Ovi uvjeti, okolina se sami polijetanje yalnızlaşıp. Ovaj tanıştırabiliyor neke loše navike", tvrdio je.

GÜNAYDIN: Ne sjećam se kada smo započeli

U svojoj izjavi policiji već godinama koriste kanabis igrač Engin jutra, ne sjećam se kad je počelo, rekao je.

Rijeka Hawk u "drogom koriste prijatelje okruženjima. Međutim, to ne trgovati. Nije imao nikakve veze s prodajom. Dilera ne znam", rekao je.

'Papira, duhana za pušenje povezano'

Korištenje duhana, ali izraz Murat Yildirim igrača je rekao da ne postoji ništa učiniti s drogom. Policija na telefon papira, je pitati što se podrazumijeva pod pojmovima kao što su duhan Munja "ove izjave o meni da sam popušio cigaretu. Kenan İmirzalıoğlu i strme Apak'la prijatelj. Domovi ide, ali ne čini drogu," rekao je. Erika Terzioglu, supruga njezinog supruga Murat Yıldırm'ın uporabe duhana, ali on također ne koristiti droge, rekao je.

Plošni: bilo je neugodno

Cascade 'Odgovarajući na pitanja članova novinare odlaska u Palači pravde u Istanbulu Plošni, "ne možemo učiniti objašnjenje za tu odluku da podnese privatnost. Trebalo dva dana da podnese jer je gužva. Čuvanih nas gnjavi da ostanu u takvoj situaciji. Strukturi obitelji, čvrsto stajalište da se u takvoj situaciji im je odgovaralo, ali to ne bi smatrali to potrebnim. iskaz žalio. iskaz su pušteni, "rekao je.

Özprinçci Libby, "podruma", rekao je bar bio snimljen. Odveden mojih roditelja kući s majkom, "rekao je. Ersin Korkut poznati igrači upućen nakon što ga je ispitalo tužiteljstvu, novinarima 'Sretni blagdani' vozilu vožnju on je tada napustio sudnicu.

[Vrh] Go down
adan
Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 16:07

kikule81 je napisao/la:
adan je napisao/la:

ikazuva deka oni se javni licnosti i deka ja pretstavuvaat drzavata koja ja sakaat, a deka na ovoj nacin im se vrakja, deka glumcite se prestaveni kako kriminalci pred narodot koj gi ceni i gi ocekuva vo pregratka, no sega taa pregratka ostanuva prazna...rejtingot so ova ni padna....

E da, i kako njihovi voljeni ne mogu na ulicu ( od srama )..

Tako ne bi zborio da imaju nešto protiv njega ... može se tumačiti i da je , lani nakon Grčke prestao pušiti, a ne da se drogira ...

Ezelovac
Ezelovac
Kenan :)

Broj postova : 1006

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 16:28

E neka je on nama pusten!!
[Vrh] Go down
adan
Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Emptysri 07 kol 2013, 16:31

Malo o Grčkoj

The prosecution Kenan İmirzalıoğlu'nun query, the drugs when two years ago, and last summer went abroad, said the Greek islands using one time learned. Indicating that drug addicts quit smoking İmirzalıoğlu'nun He had one years ago.

Probao lani u Grčkoj, a nakon toga odlučio prestati , čak i pušiti ????
Ili tumačite drukčije ???

Jadnanebiladajadnanebilajednadajadnanebila ....ljut 

PostajNaslov: Re: Novosti 6 KI   Novosti 6 KI - Page 22 Empty

[Vrh] Go down

Novosti 6 KI
[Vrh] 
Stranica 22 / 40.Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Novosti 1 CD
» Novosti 5 KI
» Novosti 7 KI
» Novosti 8 KI
» Novosti 2 KI