| Novosti 6 KI | |
|
+14Pesimisticna Lutijena dianakara1970 honeybunny melodija bes ni kikule81 S.N.O.B1 ASTERVANDER Maki Tessa Amra Kenan :) adan 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 13:24 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- ...a fotke samo jedna po jedna nestaju ... sada je na redu jučerašnja iz Rose marine ...
Razmišljam o razlogu ...?? Kakav bi razlog trebao biti za brisati onako benignu fotku ? Trač sa kolegicom ?
Omakla joj se lokacija , nakon što nas je uspješno " odvela " u Rim ... ili ???
Sve više mislim, ona ništa ne radi stihijski, sve je proračunato i planski ... objavi pa obriše.. da netko ne vidi ... ili joj se ovaj put zaista omaklo ??? Ja mislim da to brisanje nema veze s njim. Ovo današnje možda i ne, ali ova dosadašnja sigurno da ... one lascivne fotke sigurno su brisane da ne bi kompromitirala vezu . Ova jučerašnja, baš je bila nevina, osim što je na njoj izgledala vrlo .. ufff ... jedino je lokacija mogla biti nepoželjna !!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 13:59 | |
| - kikule81 je napisao/la:
Ne razbiram ama bas nisto..... Opet je obrisana fotka, jušerašnja, sa prijateljicom. Tessičićićica i ja smo se složile da to brisanje nema veze sa Bebeom. Ali, mene zanima zašto bi obrisala tako "nevinu" fotku ? Razmišljam... ili je zabunom objavila lokaciju , nakon što smo svi mislili da je u Rimu ... ili je zaključila da nije lijepa na njoj ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 14:01 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 14:43 | |
| - adan je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
Ne razbiram ama bas nisto.....
Opet je obrisana fotka, jušerašnja, sa prijateljicom.
Tessičićićica i ja smo se složile da to brisanje nema veze sa Bebeom.
Ali, mene zanima zašto bi obrisala tako "nevinu" fotku ?
Razmišljam... ili je zabunom objavila lokaciju , nakon što smo svi mislili da je u Rimu ... ili je zaključila da nije lijepa na njoj ...
[b]100% ne si se dopagja na slikata zosto izgleda naj normalno na nea, ne se klezi so jazikot i ne gi prci usnite...inaku da vi kazam mene mi se do[agjaat nejzinite usni, no da e popribrana se prifakja, no ne i toa sto go gledam...ne deka jas sum prestarena,daleku od toa, no koga si javna licnost mislam deka preterano vulgarno i nevkusno, pogotovo koga imas konzervativen decko kako Bebe do sebe...../b] | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 15:16 | |
- adan je napisao/la:
Ne razbiram ama bas nisto.....
Opet je obrisana fotka, jušerašnja, sa prijateljicom.
Tessičićićica i ja smo se složile da to brisanje nema veze sa Bebeom.
Ali, mene zanima zašto bi obrisala tako "nevinu" fotku ?
Razmišljam... ili je zabunom objavila lokaciju , nakon što smo svi mislili da je u Rimu ... ili je zaključila da nije lijepa na njoj ...
[b]100% ne si se dopagja na slikata zosto izgleda naj normalno na nea, ne se klezi so jazikot i ne gi prci usnite...inaku da vi kazam mene mi se do[agjaat nejzinite usni, no da e popribrana se prifakja, no ne i toa sto go gledam...ne deka jas sum prestarena,daleku od toa, no koga si javna licnost mislam deka preterano vulgarno i nevkusno, pogotovo koga imas konzervativen decko kako Bebe do sebe...../b] Oprosti, nisam shvatila da li ti se sviđaju ili ne sviđaju njena usta? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 15:19 | |
|
Oprosti, nisam shvatila da li ti se sviđaju ili ne sviđaju njena usta?[/quote]
mi se dopagja, no ne mi se dopagja kako ja koristi....t.e.od se na nea samo ustasta mi se dopagja
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 16:06 | |
Oprosti, nisam shvatila da li ti se sviđaju ili ne sviđaju njena usta? mi se dopagja, no ne mi se dopagja kako ja koristi....t.e.od se na nea samo ustasta mi se dopagja [/quote] Hvala na odgovoru . Niti nama se ne dopada kako ih koristi. Šalu na stranu, u usporedbi s jadnonebilom ova mi ima ljepša usta iako ih i dalje smatram glomaznima. Od O. mi nikako nisu sjele. Iako ja mislim da KK ima neke filere u gornjoj usni. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 20:47 | |
| - Tessa je napisao/la:
Hvala na odgovoru . Niti nama se ne dopada kako ih koristi.
Šalu na stranu, u usporedbi s jadnonebilom ova mi ima ljepša usta iako ih i dalje smatram glomaznima. Od O. mi nikako nisu sjele. Iako ja mislim da KK ima neke filere u gornjoj usni. ... ne , nikako nam se ne sviđa ... I meni su njene usne ljepše, iako sam uvjerena da nisu prirodne ... jadnanebila ima nešto zloćkasto u ustima, ( i obrvama i cijeloj faci , arogantno !!) , dok ova ipak toga nema ... I to je sve što ima ... ništa posebno ..prosječna Turkinja ... ništa atraktivno .. fatalno ... pari sa jadnanebila ... osim što je ova bivša imala lijepu kosu, kad je naučila da je mora počešljati kad izlazi na ulicu .. :didi7: Edit : .. možda brisanje nema veze s njim... ali , možda mu se samo pokazuje i ukazuje , dok su razdvojeni , pa briše ... jer kako objasniti da je obrisala fotku jučerašnjeg izlaska sa prijateljicom, a danas sa istog susreta posta fotku , ali sa dugom lokacijom i sa današnjim datumom.. kladim se, nestat će za par sati , kad odradi svoje ... :didi7: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 22:57 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 23:17 | |
| - adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Hvala na odgovoru . Niti nama se ne dopada kako ih koristi.
Šalu na stranu, u usporedbi s jadnonebilom ova mi ima ljepša usta iako ih i dalje smatram glomaznima. Od O. mi nikako nisu sjele. Iako ja mislim da KK ima neke filere u gornjoj usni. ... ne , nikako nam se ne sviđa ...
I meni su njene usne ljepše, iako sam uvjerena da nisu prirodne ... jadnanebila ima nešto zloćkasto u ustima, ( i obrvama i cijeloj faci , arogantno !!) , dok ova ipak toga nema ...
I to je sve što ima ... ništa posebno ..prosječna Turkinja ... ništa atraktivno .. fatalno ... pari sa jadnanebila ... osim što je ova bivša imala lijepu kosu, kad je naučila da je mora počešljati kad izlazi na ulicu .. :didi7:
Edit : .. možda brisanje nema veze s njim... ali , možda mu se samo pokazuje i ukazuje , dok su razdvojeni , pa briše ... jer kako objasniti da je obrisala fotku jučerašnjeg izlaska sa prijateljicom, a danas sa istog susreta posta fotku , ali sa dugom lokacijom i sa današnjim datumom.. kladim se, nestat će za par sati , kad odradi svoje ... :didi7: Misliš da se slika za njega? Zar ne bi bilo jednostavnije uslikati se i poslati mu sliku nego ovako? Možda je MMS preskup. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 23:22 | |
| Maaa... izmišljam .. dosadna je, neatraktivna, blijeda, neupečatljiva ... sva je nešto zbrčkana.. ima ogromnu glavu .. i ... bez veze .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 23:33 | |
| | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 23:41 | |
| Ova No2 je sva nesrazmerna. Na malom licu su se našle ogromne oči- jedino lepo na njoj i NOS koji se vidi iz aviona....čak iz svemirskog broda... Sad shvatam šta je zajedničko KK i našem Muškiću Na njegov sam se navikla, ali njen bode u oči. Pored pogleda na njega usta su sasvim nebitna. Ali kad ih napući i ona su prevelika.... Kako li izgleda pogled izbliza na nju, mislim kad se ljube Ha! Bebe zasigurno zažmuri... U stvari :amra5: naš Bebe ne nosi cvike!!!! Zato je sa njom! Eto napisala sam sve ono što mi je prošlo kroz glavu, kao da pijem kaficu i tračarim sa vama _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 23:47 | |
| Moje mišljenje o njenom izgledu je dvojako. Na nekim fotografijama mi izgleda sasvim solidno, čak i slatko, a na nekima mi je grozna, muškobanjasta, pravi muškić sa . Međutim, definitivno nije tip žene koji se meni sviđa. Ponašanje je druga priča. :treees: _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 23:50 | |
da dopolnam, bojata na kosata ne i odgovara na tenot, ovoj stil na frizura voopsto ne odgovara na nejzinoto lice.......ne znam dali da prodolzam ili dovolno e.....se soglasuvam bezlicna e, samobendisana iako navistina ne e nisto posebno, mala e sitna kako kibricte.....ma celosen vpecatok 2....nema prelazna Evo, da ne zamišljamo , ovdje je sa perikom, sa dugom još gora nego sa kratkom... [You must be registered and logged in to see this link.]Samo ti , Maki sa nama... nemamo drugog izbora ...:didi7: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 23:55 | |
| - adan je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Maaa... izmišljam .. dosadna je, neatraktivna, blijeda, neupečatljiva ... sva je nešto zbrčkana.. ima ogromnu glavu .. i ... bez veze ..
da dopolnam, bojata na kosata ne i odgovara na tenot, ovoj stil na frizura voopsto ne odgovara na nejzinoto lice.......ne znam dali da prodolzam ili dovolno e.....se soglasuvam bezlicna e, samobendisana iako navistina ne e nisto posebno, mala e sitna kako kibricte.....ma celosen vpecatok 2....nema prelazna Evo, da ne zamišljamo , ovdje je sa perikom, sa dugom još gora nego sa kratkom...
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Ne, dugačka definitvno ne. Ova do uha joj najbolje stoji. Na ovoj mi je slatka. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 01 kol 2013, 23:59 | |
| - adan je napisao/la:
- [
Edit : .. možda brisanje nema veze s njim... ali , možda mu se samo pokazuje i ukazuje , dok su razdvojeni , pa briše ... jer kako objasniti da je obrisala fotku jučerašnjeg izlaska sa prijateljicom, a danas sa istog susreta posta fotku , ali sa dugom lokacijom i sa današnjim datumom.. kladim se, nestat će za par sati , kad odradi svoje ... :didi7: Stavila je opet neku sa drugaricom, posle one koju je obrisala? | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 02 kol 2013, 00:01 | |
| Haha na toj je kosa dugačka....cvike prevelike.....Devojka voli sve XL ! Našla je odgovarajućeg! Sumnjam da će se skinuti tek tako s njega. Adančice, nismo zlobne - samo realne, zar ne?! I nemamo drugog izbora .... haha! Koja je sledeća na redu? Jer,nadam se da je ova samo avantura Šta li nam Bebe sledeće priprema? Tesice, na toj je slatka i podseća me na Severinu ... Večeras imam napad zlobe ..... Pogledajte uši-kako su mesnate i velike, kao i nos.... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; pet 02 kol 2013, 00:04; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 02 kol 2013, 00:03 | |
| - Tessa je napisao/la:
Ne, dugačka definitvno ne. Ova do uha joj najbolje stoji. Na ovoj mi je slatka. Aha.. aha ... nema veze dužina kose.. ona ostavlja takav dojam .. kad počne plaziti jezičinu i kad počne plaziti po prijateljicama .. onda postaje ona koja nam se ne sviđa ...jedino ta glava.. baš joj je ogromna ... I unatoč svemu ta silna samoljubivost .. strašno ... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 02 kol 2013, 00:11 | |
| Još strašnije da takva ličnost zainteresuje našeg gospodina Idealnog svima ! ... očekujući da bes ni već u 6 sati ujutro postavi nove slike :didi8: _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; pet 02 kol 2013, 00:13; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 02 kol 2013, 00:13 | |
| - adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Ne, dugačka definitvno ne. Ova do uha joj najbolje stoji. Na ovoj mi je slatka. Aha.. aha ... nema veze dužina kose.. ona ostavlja takav dojam .. kad počne plaziti jezičinu i kad počne plaziti po prijateljicama .. onda postaje ona koja nam se ne sviđa ...jedino ta glava.. baš joj je ogromna ...
I unatoč svemu ta silna samoljubivost .. strašno ...
[You must be registered and logged in to see this link.] U to ime jedna pjesma. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 02 kol 2013, 00:14 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 02 kol 2013, 00:17 | |
| Ja još vjerujem u njega ... yes .. još ima kredita kod mene ... Eto, malo se raskalašio .. A ona baš izgleda divlje, i kao plavuša .. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 02 kol 2013, 00:21 | |
| ^Isto..ako se u skorije vreme ne bude pricalo o tome, i ne bude nekih slika, smatracu to zavrsenim slucajem! Isto tako, ocekujem njegove nove slike, sam ili sa muskim drustvom..:didi7: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 6 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 6 KI | |
|