| Novosti 7 KI | |
|
+20sambth biljanap dolcevita026 avalon amelie The Queen Snupika Laguna Re Alone Tessa samani melodija Maki honeybunny ASTERVANDER bes ni Kenan :) S.N.O.B1 adan Amra kikule81 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 11:54 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Sekoja chest, humanitarec koj ne saka da se eksponira i da ja reklamia negovata dobrodushnost :ree2: :ree2: :ree2:
[You must be registered and logged in to see this link.] Ma bravo!!! To je naša dobra njuškica. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 12:20 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 12:29 | |
| eve i prevod na tekstot
Our KING Exemplary behavior Kenan Imirzalioglu! Kenan is an example for the entire neighborhood. He helps anyone who needs it. He is very religious and often visits the mosque. He learned about the need of assistance to families where the head of the family is sick (bleeding in the brain) and therefore they can't pay the rent for the apartment. Kenan had paid for them. He didn't wish what would it became public knowledge, but the information still leaked .
from Kenan Imirzalioglu Fans | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 12:58 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 13:12 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 13:15 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 13:21 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 13:25 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- eve i prevod na tekstot
Our KING Exemplary behavior Kenan Imirzalioglu! Kenan is an example for the entire neighborhood. He helps anyone who needs it. He is very religious and often visits the mosque. He learned about the need of assistance to families where the head of the family is sick (bleeding in the brain) and therefore they can't pay the rent for the apartment. Kenan had paid for them. He didn't wish what would it became public knowledge, but the information still leaked .
from Kenan Imirzalioglu Fans Ti bokca! Pomaže čitavom susjedstvu! A što smo mi bile nego susjedstvo onih dana? Zašto nama nije pomogao kad smo sjedile u kafiću(ima) s najljepšim pogledom na svijetu (gledamo naprijed, a na leđima izrasla nova dva oka!)?Adančika smišlja...sad se tušira, sad gleda TV, sad puši (dobro, to smo vidjele). Baš nam je mogao i pomoći! Šalu na stranu...meni on i djeluje kao dobrijan za druge. Za sebe je manje dobar.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 20:44 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ti bokca! Pomaže čitavom susjedstvu! A što smo mi bile nego susjedstvo onih dana? Zašto nama nije pomogao kad smo sjedile u kafiću(ima) s najljepšim pogledom na svijetu (gledamo naprijed, a na leđima izrasla nova dva oka!)?Adančika smišlja...sad se tušira, sad gleda TV, sad puši (dobro, to smo vidjele).
Baš nam je mogao i pomoći!
Šalu na stranu...meni on i djeluje kao dobrijan za druge. Za sebe je manje dobar.... E za to mu treba ŽENA. Ne mislim da je smisao života biti udat ili oženjen po svaku cijenu. Svi smo različito satkani, svak za sebe i na svoj način... i široka je to tema... ali-njemu-treba neka PRAVA-srodna-duša. Dosta toga je što se njega tiče onako kako treba da bude, ali zbilja cijenim da nije kompletan. I neće biti dok ne nađe neku - NJU. Nikako da razumijem tu njegovu... kako da je nazovem... neozbiljnost. Svjestan je popularnosti koju ima. Svjestan da može imati maltene koju god poželi. Svjestan da se može naći u krugovima kojima hoće - od onih sa 'smrtnicima' do elite. Ako iko ima izbora - on ima. Zbog toga ja prosto ne razumijem da bira onakve 'saputnice'. Nezrele, neiživljene, neprivlačne, neharizmatične ... Ne vidim da su sposobne i za kakvu konverzaciju, podjelu briga ili lijepih trenutaka, raznih životnih situacija. Zapravo ne razumijem kako vidi da bi s njima mogao dijeliti život danas-sjutra. U čemu je problem? Ima godina koliko ima i nije glup. Valjda na prvu (il' bar na drugu) loptu može da ocijeni koja je s njim zbog čega i treba li mu TO. Čemu razvlačenje s onakvima, trošenje vremena, energije, živaca (jer ih krije od svih što je, kako vidjesmo, stresno)... Troši život na čiste gluposti! Šta on to radi? Situiran, dobar posao, sve materijalno ima, ali mu fali neko od koga će da crpi energiju za dalje, jer godine u kojima je to same po sebi traže. Ja ga vidim kao osobu koja želi i može i da primi i da da emociju, sebe... Ne djeluje on kao neko ko bi mogao ostati samac. Ima osoba koje žive taj život i super plivaju. On nije taj tip. Definitivno. Zato kažem da nije 'kompletan'. I mogla bih ga opisati na svaki način samo ne da je 'hirovit' pa je s nekakvima zbog 'zadovoljavanja potreba'... Treba mu buđenje. Pod hitno. Samo ne znam kakva bomba može da ga razdrma da bi to shvatio. Ono sa hapšenjem nije uspjelo... .. .. Što se tiče humanitarnog rada tu skidam kapu. I njemu i ko god to čini. Pri tom, KI je od onih koji to rade iz srca, bez kamera, pompe... Anonimno. Lijepo. Vjerovatno je to učinio dosta puta do sada. I vjerujem da ga ispunjavaju i čine sretnim ovakve 'stvari' i potezi, ali... mislim da bi bilo lijepo ipak to podijeliti s nekim... Makar u četiri zida... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 21:18 | |
| Reee, slažem se sa svime . I ja imam dojam da mu treba žena, pri tome mislim zrela ŽENA. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 21:29 | |
| Ree i ja potpisujem. Kad si napisala "treba li mu TO" pomislila sam još nešto. Naime, kad pogledaš te njegove ženske poslije Zeynep, pomisliš da bira raskalašene, da prostiš...uvijek raspoložene za sex, one koje ne pitaju već njemu udovoljavaju kad hoće, kako hoće i koliko hoće.... Eto, možda sam preotvorena ali njegove partnerice mi ostavljaju takav dojam. Dobro, neka je tako. Opet, među ovima koje ti nabrajaš Ree, sigurno bi se našlo i takvih koje bi ga mogle ispuniti u svakom pogledu. Čemu onda ovakve ženturače-djevojčure oko njega? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 04 stu 2013, 07:59 | |
| Čini mi se precizniji prijevod s Addicted to our Apollo FB stranice.
Kenan İmirzalıoğlu helps everyone in his neighboorhood. Kenan's special personality is an example for many colleagues. He's not only helped a school in Cihangir offering 20.000TL but also many children who have financial problems. Kenan visits frequently the imams in the mosque. He learned there that there's someone in the neighboorhood who needs help as he suffered from brain bleeding and therefore he couldn't pay the rent. Kenan helped him by paying that rent for 6 months. Despite that he tried to keep this charity in secret , people in neighboorhood were talking a lot about this.
:ree2: :ree2: :ree2: _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 05 stu 2013, 08:17 | |
| Nove sličke. Bio je na nekoj manifestaciji. Prvo sam pomislila se sve održalo u New Yorku, ali mislim da sam ipak nešto krivo shvatila. [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 05 stu 2013, 08:35 | |
|
Zadnja promjena: kikule81; uto 05 stu 2013, 08:46; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 05 stu 2013, 08:40 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| |
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 05 stu 2013, 09:17 | |
| Na zapadu nista NOVO !!!! - Kenan with two friends ate at the fish restaurany in Rumeli Kavagi. In this restaurant he learned the secrets on how they cook the fish. He came out and when he saw reportes, said- "Nothing has changed in my life, so there's nothing to be written!" - from Kenan Imirzalioglu Fans [You must be registered and logged in to see this link.]
Zadnja promjena: kikule81; uto 05 stu 2013, 10:51; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 05 stu 2013, 09:19 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 05 stu 2013, 09:36 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 05 stu 2013, 09:41 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 05 stu 2013, 10:31 | |
| Jaoo, kakav jeee! :ree2: :ree2: Divne fotke za rodjendan..pa dan mi je savrseno poceo! | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 05 stu 2013, 10:36 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 05 stu 2013, 10:40 | |
| | |