| Fotografije 2 KI | |
|
+9bes ni d.i.n.a. The Queen Tessa Amra Re Alone adan honeybunny S.N.O.B1 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 24 kol 2012, 20:05 | |
| - adan je napisao/la:
... eee..ovo je baš full size ...
.. pčelice ... zujalice se điđimiđikaju ...
... a ja imam .. arhivu ...
[You must be registered and logged in to see this image.] Ja ovu tvoju arhivu ne mogu otvoriti.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 24 kol 2012, 20:10 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- meni je on s godinama sve bolji, uvjerljiviji.
na ovim balavim fotkama je onako, ljepušan al bez safta, karizme, baš momčić..
i bolji je kad nije previše mršav, to nikad ne paše tako visokim frajerima.
ne znam kako mu starci izgledaju, na kog je bacio?
bit će interesantno pratiti kako će nam se mačorac dalje razvijati.
ko izdrži..
ja se ne sjećam da me netko tako dugo držao na ovako visokoj turaži
ufff..
...mirna!!!
I nas drži na visokoj turaži već jako dugo......a davno smo zaključile što i ti - što stariji to bolji. Toliko fotki smo naredale da povremeno i ove dođu na red. Samo..... da se malo sredi bio bi jer trenutno mi je nekako na silaznoj putanji.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 24 kol 2012, 20:22 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 24 kol 2012, 20:56 | |
| ... hoću kseksić ... [You must be registered and logged in to see this image.].. a evo i poklončića -bombončića za dolceviticu i eficu.. .. ako pronađu stranicu .... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 24 kol 2012, 23:42 | |
| ... Amričak ..izvoli izać iz arhive ... ... Njuškica .. možda te izmami .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 01:13 | |
| ...moje...moje...samo moje... :ree2: :ree2: [You must be registered and logged in to see this image.] ...ne mogu ni zamisliti... ...kad bih doživjela...uživo...ovako nešto... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 01:27 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 12:12 | |
| .. je li moguće , da postoji fotka koju nismo vidjeli .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 14:50 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 15:17 | |
| - adan je napisao/la:
.. je li moguće , da postoji fotka koju nismo vidjeli ..
[You must be registered and logged in to see this image.] I sad.....vidi njega među tih desetak muškaraca...kako odskače.....i kako onda ne bismo bile tako dugo na visokoj turaži (gume nam se već skroz izlizale, nekima skoro i zapalile). _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 15:27 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 15:49 | |
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 16:17 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 21:31 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 21:57 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 22:01 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 22:37 | |
| - Amra je napisao/la:
- Repić....
[You must be registered and logged in to see this link.] ... jel´ me netko tražio????? .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 22:49 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Repić....
[You must be registered and logged in to see this link.] ... jel´ me netko tražio????? .... Da, čim sam vidjela... Khm...repić odmah sam te se sjetila.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 22:53 | |
| .. volim ja i .. jamicekakvenisamvidjelakodnijednogprimjerkadosada .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 23:02 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ma da....sve smo vec vidjeli...ali tako je neodoljiv dok prica i gestikulira.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 23:12 | |
| - adan je napisao/la:
.. volim ja i .. jamicekakvenisamvidjelakodnijednogprimjerkadosada ..
Aha, samo koju god nađem s jamicama na njoj piše " by Adan" pa si nekako mislim da si ih sigurno vidjela. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 23:35 | |
| ...i opet... ...nigdje nikoga... ...a oni kao stari dobri frendovi!!!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 23:54 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Staro...(kao i uvijek kod mene) ali prije nisam pročitala da su ga zatekli u vinoteci, da je dugo degustirao vina, kupio dvije vrećice i onda pokušao sakriti od novinara? Ako sam dobro razumjela.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 25 kol 2012, 23:56 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...i opet...
...nigdje nikoga... ...a oni kao stari dobri frendovi!!!!!!
[You must be registered and logged in to see this link.] Ko dva penzića....sigurno su sjeli nešto prigrist....tako mi izgledaju.... Edit: ili igraju tavlu. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 00:00 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...i opet...
...nigdje nikoga... ...a oni kao stari dobri frendovi!!!!!!
[You must be registered and logged in to see this link.] .. meni se čini .. da ovo nisu oni ... .. on bi još i prošao ..ali ti bafi su malo prejaki .. .. a i on , trenutno nije tako bucmast .. a nema ni repić.. .. ona ...kosa ??? ... a ne znam .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 26 kol 2012, 00:09; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 2 KI | |
|