| Fotografije 2 KI | |
|
+9bes ni d.i.n.a. The Queen Tessa Amra Re Alone adan honeybunny S.N.O.B1 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 00:06 | |
| I meni se čini da to nije ona, prije svega zbog kose. A on? Ne znam. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 00:11 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Zadnja promjena: Amra; ned 26 kol 2012, 00:27; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 00:12 | |
| ...čini mi se da bi to mogao biti on... ...a je li to i :ušata: ...ne znam... ...nema datuma kada je fotkano... ...moglo bi biti i ranije.... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 20:19 | |
| ... za ekskluzivu na Karadayi ( Crnistric) temi ..
.. za Amričak i Honeyku ... .. za zasluge .. obilje i izobilje ... .. ne visi im orden..ali one vise okicama na ordenu ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 20:34 | |
| - adan je napisao/la:
... za ekskluzivu na Karadayi ( Crnistric) temi ..
.. za Amričak i Honeyku ...
.. za zasluge .. obilje i izobilje ... .. ne visi im orden..ali one vise okicama na ordenu ...[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.] ... ... ...i moje zadnje riječi... ...hvala adančice...ja sam u raju!!!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 21:39 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 21:45 | |
| ..koja je hrvatska riječ za orden .. ček .. ... ... .. ... [You must be registered and logged in to see this image.] .. ma nee.. ili ..ipak ??.. .. yes ... visuljak ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 21:48 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 22:07 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
možda...
purple star? .. ... čisti hrvatski ... .. evo , ovako se kaže francuski po turski ... ...nismo dugo ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 22:17 | |
| S visuljka na jezičak....pa gdje ćemo doć? U svakom slučaju hvala Adančice i d.i.n.a. na ordenima, visuljcima..... A Honey kaže da je u raju? A ne u paklu? Tako blizu, a tako daleko! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 22:44 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 22:48 | |
| Ista ona i stvarno.....skoro pa.....sami.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 23:14 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 26 kol 2012, 23:15 | |
| - Amra je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
... Maza ... :ree2: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 28 kol 2012, 01:27 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 28 kol 2012, 01:36 | |
| ...a kad mi patimo... ...kad njega nema... ...a nema ga ovih dana... ....osim onih sitnih par sati live online... ...nek malo i on osjeti kako je to!!!!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 28 kol 2012, 21:57 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 28 kol 2012, 21:59 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 28 kol 2012, 23:21 | |
| ... Amričak ... večeras uživaš.. .. mislila si samo tvoj ??.. .. ne mere ... pročitale smo te ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 28 kol 2012, 23:26 | |
| - adan je napisao/la:
... Amričak ... večeras uživaš..
.. mislila si samo tvoj ??..
.. ne mere ... pročitale smo te ...
A ne, nisam sebična, rado ga dijelim....barem tu....ali da je to RL....uffff.....mislim da bi morao nositi burku.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 28 kol 2012, 23:31 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 28 kol 2012, 23:35 | |
| Znam da ćete poludit al moram ponoviti ove sličice...naime....ona meni u badiću, na plaži dok se tušira ima nekako jak gornji dio tijela, trbuh mislim i struk, grudi su joj mini-mini, a na ovoj za stolom pak izgleda dosta krhko baš u tom dijelu....čudno. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 28 kol 2012, 23:49 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 28 kol 2012, 23:51 | |
| .. ima kokošja prsa, male grudi .. ... na plaži malo nezgodno stoji ... .. ali , i nije baš tako mršava .. .. kako se činilo ... ili ti nešto želiš reći??.. .. davno proučeno.. .. proveden detaljan očevid .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 29 kol 2012, 00:04 | |
| - adan je napisao/la:
- .. ima kokošja prsa, male grudi ..
... na plaži malo nezgodno stoji ... .. ali , i nije baš tako mršava .. .. kako se činilo ... ili ti nešto želiš reći??..
.. davno proučeno.. .. proveden detaljan očevid ..
Prvo: Ne, ne ništa ne želim reći.... Drugo: Bit će da sam tad gledala ruke...naočale....oči....usne.....itd...itd.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 2 KI | |
|