| Fotografije 2 KI | |
|
+9bes ni d.i.n.a. The Queen Tessa Amra Re Alone adan honeybunny S.N.O.B1 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 01 ruj 2012, 23:22 | |
| ...ne vjerujem... ....da se sam fotkao...sigurna sam da ne bi došla do nas!!!!!! ...nemam pojma je li nova... ...pojavila se večeras na turskom forumu...kao nova fotka!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 01 ruj 2012, 23:27 | |
| I ja sam prvo pomislila da se sam slikao . _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 01 ruj 2012, 23:29 | |
| Ima logike. Jedino se sam sebi mogao ovako široko nasmijati. Drugima skida sve svece s neba kad u njega upere fotić. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 02 ruj 2012, 14:31 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Kendžo priča sa scenaristicom neke britanske serije. Na kojem li jeziku
.. možda .. francuski po turski .... [You must be registered and logged in to see this image.].. a fotka... [You must be registered and logged in to see this image.] .. nasmijan .. iskreno ... procurilo je nešto, što nije bilo namijenjeno za javnost .. .. ali..slika je friška .. ovi brhkovi su brhkovi ..nisu Kabadayi ... ... a godine sustižu.. sustižu ... a sa svakom je sve više yakisikli .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 02 ruj 2012, 15:12 | |
| Evo...da nam olakšam. Nije učio Ozge voziti auto..... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 02 ruj 2012, 15:14 | |
| pa kažem ja sam se slikao, pazite mu polložaj desne ruke :kmf11: | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 02 ruj 2012, 15:17 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- pa kažem ja sam se slikao, pazite mu polložaj desne ruke :kmf11:
.. točno ... možda čak obojica drže aparat .. .. voze se sa/na snimanje ...??? .. ovo nije njegov auto .. ..usput , vidjela sam jučer tog Mercedesa .. .. da prostitte .. kao pogrebnički ...kanta .. .. Njuškica ... [You must be registered and logged in to see this image.].. nasmijana.. ...uvijek ..osim kad je u lošem društvu ... .. Amričak ..… [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 02 ruj 2012, 15:28 | |
| Je li to možda epizoda iz Seula? Njih par muških...i otraga je jedan...ne vidi se tko...
Edit : vjerojatno da......tip uz njega je Enes Kaya, turski ali i koreanski glumac...pa su se valjda malo provozali u Seulu. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 02 ruj 2012, 20:32 | |
| .. ne mogu odoliti .. ...malo sam se hladila od trailera ...( jedva sam naučila što je trailer, sad je treaser..je li to isto??).. .. na ..leptir mašna snimkama.. ne volim kad je nosi ... .. Njuškica, vrlo zadovoljna Njuškica ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 03 ruj 2012, 00:02 | |
| Tko bi rekao ali dao bi se napraviti i niz u zelenom.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 03 ruj 2012, 19:18 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 03 ruj 2012, 19:50 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 03 ruj 2012, 20:02 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 03 ruj 2012, 20:21 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Lupila me nostalgija... Ovdje mi je naprosto neodoljiv...(a čini mi se da nisam bila jedina kojoj je bio neodoljiv u prvom gledanju ovog videa). Mrvicu (čitaj...skroz) bih mu te brčine potkresala....ali je čok....čok...da....neodoljiv.... Slažete se? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 03 ruj 2012, 22:48 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 03 ruj 2012, 23:43 | |
| - Amra je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Lupila me nostalgija... Ovdje mi je naprosto neodoljiv...(a čini mi se da nisam bila jedina kojoj je bio neodoljiv u prvom gledanju ovog videa). Mrvicu (čitaj...skroz) bih mu te brčine potkresala....ali je čok....čok...da....neodoljiv.... Slažete se? .. lako za brčine .. iako su ovdje brhkovi .. .. ali .. te ruke .. ruke ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 04 ruj 2012, 23:58 | |
| je amra, baš si pogodila, neodoljiv.
ajde što zgodan.. i hot ko pakao..
ali je i nekako baš drag, i simpatičan, i karizmatičan..
i imam filing ko da ga znam već dugo, i ne bih se uopće iznenadila da mi pozvoni na vrata..
poludila sam.
sad me sram. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 00:05 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Lupila me nostalgija... Ovdje mi je naprosto neodoljiv...(a čini mi se da nisam bila jedina kojoj je bio neodoljiv u prvom gledanju ovog videa). Mrvicu (čitaj...skroz) bih mu te brčine potkresala....ali je čok....čok...da....neodoljiv.... Slažete se? .. lako za brčine .. iako su ovdje brhkovi ..
.. ali .. te ruke .. ruke ...
Eto....našla je žilice i tu. Ja ih nisam uočila [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 00:08 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- je amra, baš si pogodila, neodoljiv.
ajde što zgodan.. i hot ko pakao..
ali je i nekako baš drag, i simpatičan, i karizmatičan..
i imam filing ko da ga znam već dugo, i ne bih se uopće iznenadila da mi pozvoni na vrata..
poludila sam.
sad me sram. Zato i rekoh neodoljiv....mislim....kako mu odoljeti kad ima sve to. Kod njega, priroda, Bog ili Alah, kako kome, baš nisu štedjeli.... Eh, da je prema našim željama koliko bi on jadničak vrata morao obići..... Edit: zašto sram? A šta mi druge tu radimo nego isto što i ti? 2. Edit: osim Snobića. On nam donosi vijesti. OK i neke članice također kao i Snobić ili nam osiguravaju da smo u toku i da bolje razumijemo događanja u seriji ali mi ostale...isto što i ti.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 00:18 | |
| Jel smijem ovu ponoviti? Znam da je bila ali nisam sigurna da je na ovom mjestu. Ovo je smijeh! Šteta što uz sliku ne ide ton. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 00:29 | |
| - Amra je napisao/la:
- Jel smijem ovu ponoviti? Znam da je bila ali nisam sigurna da je na ovom mjestu.
Ovo je smijeh! Šteta što uz sliku ne ide ton.
[You must be registered and logged in to see this link.]
.. kako , je li smiješ? .. .. ponavljanje je , dakle .. majka dobrog ... yes .. posvećujem sramežljivoj d.i.n.i... ima ova i predigru ...zovemo je Kefica .. i našle smo joj odgovarajući ton ... [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 00:32 | |
| .. ah..oh..uh .. ruke .... vidi rukeeeee.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 00:36 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Jel smijem ovu ponoviti? Znam da je bila ali nisam sigurna da je na ovom mjestu.
Ovo je smijeh! Šteta što uz sliku ne ide ton.
[You must be registered and logged in to see this link.]
.. kako , je li smiješ? ..
.. ponavljanje je , dakle .. majka dobrog ... yes
.. posvećujem sramežljivoj d.i.n.i.
.. ima ova i predigru ...zovemo je Kefica .. i našle smo joj odgovarajući ton ...
[You must be registered and logged in to see this link.] Ne znam što d.i.n.a. radi ali ja na ovu pjesmicu [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 00:38 | |
| - adan je napisao/la:
.. ah..oh..uh .. ruke .... vidi rukeeeee....http://yoursmiles.org/msmile/girls/m0426.gif[/img]
A i tu ima dlačica. To još nismo obrađivale.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 01:00 | |
| ...pusti dlačice...vidi žilice!!!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 2 KI | |
|