| Fotografije 2 KI | |
|
+9bes ni d.i.n.a. The Queen Tessa Amra Re Alone adan honeybunny S.N.O.B1 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 01:10 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 01:14 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 01:23 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 01:33 | |
| ... .. a ja , mala i nezaštićena ... ... :help: .. da ne zanemarimo ni Birkana .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 01:35 | |
| uff, dobar ovaj birkan..
grize za oči! | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 01:39 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 01:40 | |
| da kefica..
cure vražje ste! | |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 01:42 | |
| melihin pogled hipnotizira, nemogu prestat gledat | |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 01:44 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 22:20 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 22:44 | |
| - Tessa je napisao/la:
Baš mi je drag ovako u horizontali.
[You must be registered and logged in to see this link.] Ne bi li ga trebalo prekrit s nekim, pardon, s nečim? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 22:47 | |
| Meliha vas fascinira...pa evo vam Melihe...što će vam nepotrebno ometanje u pozadini... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 22:52 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 23:11 | |
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 23:26 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 23:42 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Baš mi je drag ovako u horizontali.
[You must be registered and logged in to see this link.] Ne bi li ga trebalo prekrit s nekim, pardon, s nečim? Može sa mnom? Znala sam da će se brzo javiti kakva dobrovoljka koja bi [You must be registered and logged in to see this image.] ! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 05 ruj 2012, 23:54 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI čet 06 ruj 2012, 00:21 | |
| ... amrice... ...dok mi vrijedno radimo...ti se tu lijepo zabavljaš!!!!!!!!! ...kad putuješ? ...vidim krenuli smo opako večeras... ...nastavljam niz.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI čet 06 ruj 2012, 00:32 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...amrice...
...dok mi vrijedno radimo...ti se tu lijepo zabavljaš!!!!!!!!!
...kad putuješ?
...vidim krenuli smo opako večeras... ...nastavljam niz....
Brojim sitno.....još 8 dana... [You must be registered and logged in to see this image.]Edit: da vas dvije vrijedno radite i ja Ezela uopće ne gledam ali čitam vas dvije i to je skoro kao da gledam. U znak zahvalnosti ja održavam temu, a i tvoja kompanjonka u tome ima prste. Nije da mi teško pada! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI čet 06 ruj 2012, 00:43 | |
| - Amra je napisao/la:
- Nisam mogla naći neku s Melihom. Šteta...
... nema veze , Amrice .. proći će i ove ... ... sakooh!! ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 07 ruj 2012, 00:55; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI čet 06 ruj 2012, 01:03 | |
| Odoh ja sad..... [You must be registered and logged in to see this image.]...nešto lijepo sanjati. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 00:07 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 00:09 | |
Zadnja promjena: Amra; pet 07 ruj 2012, 00:25; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 00:19 | |
| Amričak .. tu smo ... [You must be registered and logged in to see this image.]...lizoliza za tebe...... [You must be registered and logged in to see this image.].. ova fotka ti je poprilično nova ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 00:26 | |
| - adan je napisao/la:
Amričak .. tu smo ...[You must be registered and logged in to see this image.]
...lizoliza za tebe......[You must be registered and logged in to see this image.]
.. ova fotka ti je poprilično nova ... Još sam gore dodala nešto starih, a po stupnju njegove zapuštenosti se vidi da je ova novija.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 2 KI | |
|