Da, takoreći epizoda za Dan zaljubljenih, dosta očekujemo, a po običaju ništa ne dobijamo.
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije pet 13 vel 2015, 23:54
ezel&eysan je napisao/la:
Prvih 20-ak minuta dosadno, videćemo dalje.
Amrice, gde si, nisam valjda sama?
Tu sam tj bila sam tu ali nekako sam se umrtvila... Evo malo...zanemarite Mertovo jodlanje! Obzirom koliko nam daju i ovo je puno mada mislim da će 61. nastaviti u autu, pri povratku, a ne tamo gdje su stali... Neyse, Yaman rastura samo tako...pogledom. Ipak je to Cagatay. Ma ne mogu vjerovat da mi je taj dečko bio antipatičan kad bih vidjela njegove fotke na netu...nekad prije... Meni on odličan glumac i baš šteta trošiti talenet na ovo ali kad nema druge...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
Naslov: Re: Fotografije sub 14 vel 2015, 13:18
Topli pozdrav djevojkama na ovaj dan zaljubljenih...
ovako ili ovako kako god, sve se lakše podnese uz kavicu i dobru seriju...jel još uvijek dobra??Priznajem ništa nisam odgledala,ali baš ništa od one 48 Ništa,pa ni fragi...Baš me sram.. Propustila sam svojih pet minuta(onog kontinuiteta) i ovog divnog kahvendisanja sa Amrom,i sad se ne mogu vratiti... Ne da mi se krenut s gledanjem....jednostavno mi nedostaje vremena da se posvetim i seriji i tipkanju i crnom žitku uz to gledanje...Oprosti mi Amric. Jako mi je drago što je Amra dobila društvo,kad sam ja iznevjerila...
Zapelo mi za oko da se Barisova tema puni i s njegovim sličicama...bravo djevojke...To me uvijek nasmije,podsjeti me kako smo ga znale "zanemarivati" zbog Emira/Yamana....iako radije zbog Emira nego zbog Yamana....
_________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
Zadnja promjena: suradnica; sub 14 vel 2015, 13:29; ukupno mijenjano 1 put.
suradnica Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije sub 14 vel 2015, 13:21
p.s. šta je ovo još uvijek moj avatar.... Koja šalica ....mislim velika je,šta ne?...nije da mi je lijepa... samo puuuunooo kave stane u nju!!
_________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
suradnica Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije sub 14 vel 2015, 13:28
Kako sad da počnem gledati MC,a kad god dođem do ezel&eysan posta zavrti se ta sličica,,pa ugledam avatar...i eto na,misao sama vuče da je to čisti seksipil, odmah iz te sjenovite sličice bljesne ta iskra...koja probudi onu uspavanu vijugu mozga zvanu Ezel... Prije ću početi Ezela gledati nego MC
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije sub 14 vel 2015, 13:34
Bok canim. Baš si me razveselila i bit će mi žao što odustaješ iako to razumijem. I ja gledam lijevim okom, a postam tu radi društva... Ako se više ne pojaviš, možda se sretnemo na nekom drugom Cagatayevom uratku jer jedno je sigurno...gledat ću ga makar ovako...lijevim okom. Ipak, svrati ponekad na kahve...ili na Ezel temu ako kreneš opet gedati...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
Naslov: Re: Fotografije sub 14 vel 2015, 16:13
suradnice, srećan i tebi Dan zaljubljenih, kao i Amrici i svim ostalim divnim devojkama odavde.
Mnogo mi se svidja tvoj potpis.
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije sub 14 vel 2015, 16:21
Amra je napisao/la:
Prvih 20-ak minuta dosadno, videćemo dalje.
Amrice, gde si, nisam valjda sama?
Tu sam tj bila sam tu ali nekako sam se umrtvila... Evo malo...zanemarite Mertovo jodlanje! Obzirom koliko nam daju i ovo je puno mada mislim da će 61. nastaviti u autu, pri povratku, a ne tamo gdje su stali... Neyse, Yaman rastura samo tako...pogledom. Ipak je to Cagatay. Ma ne mogu vjerovat da mi je taj dečko bio antipatičan kad bih vidjela njegove fotke na netu...nekad prije... Meni on odličan glumac i baš šteta trošiti talenet na ovo ali kad nema druge...
bp7rcOd4JNs
Nažalost, i ja mislim da u sledećoj ništa od ovoga videti nećemo.
Ali, Caga rastura, naravno. Idu njemu ovakve scene od ruke, čak sam u ovoj epizodi videla neki delić Emira.
suradnica Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije sub 14 vel 2015, 19:52
Pogledat ću ja to kad tad zasigurno,i vjerovatno tada tipkati ovdje... .. Žao mi našeg druženja i vjerujem da ćemo kad tad gledati opet iste interijere i eksterijere...
Za sada se pozdravljam sa gledanjem MC,možda dok ne završe i sve ne prevedu pa u jednom maratomskom gledanju sve pregledam.
Ali se ne pozdravljam sa svraćanjem i tipkanjem na Baris temi...
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije sub 14 vel 2015, 19:58
Svrati kad god stigneš, makar da nam praviš drušvo dok gledamo.
Adanče nas redovno posećuje i čašćava kaficom, hvala joj na tome.
Amrice, šta kažeš na fragi, šta bi moglo biti?
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije sub 14 vel 2015, 22:05
suradnica je napisao/la:
Pogledat ću ja to kad tad zasigurno,i vjerovatno tada tipkati ovdje... .. Žao mi našeg druženja i vjerujem da ćemo kad tad gledati opet iste interijere i eksterijere...
Za sada se pozdravljam sa gledanjem MC,možda dok ne završe i sve ne prevedu pa u jednom maratomskom gledanju sve pregledam.
Ali se ne pozdravljam sa svraćanjem i tipkanjem na Baris temi...
Kad budeš imala vremena pogledaj 50. kraj i početak 51. ep i pogledaj 54. 54. mi je bila najbolja ep, makar da vidiš Cagatayevu glumu... Ostalo i nije vrijedno spomena.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije sub 14 vel 2015, 22:08
Svrati kad god stigneš, makar da nam praviš drušvo dok gledamo.
Adanče nas redovno posećuje i čašćava kaficom, hvala joj na tome.
Amrice, šta kažeš na fragi, šta bi moglo biti?
Mogla bi biti konačno neka radnja, a ne ringe, ringe jaja... Il će Mira, il Yaman ili netko drugi pucati u Kenana da spase Sude. Tako mi se čini. Orkun ispleo mrežu, Sude mora rastaviti ovo dvoje kako CD ne bi izronio na površinu, Mislim da je na pomolu opet raskol između Mire i Yamana...
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Fotografije sub 14 vel 2015, 22:50
Bez kavice, prijat će vam i ovako
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije sub 14 vel 2015, 22:55
adan je napisao/la:
Bez kavice, prijat će vam i ovako D36a9I-bPAU[/youtube]
Hadi be...zaboravila sam da treba fragić staviti, a vidjela sam ga... Vrijednica naša...!
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije ned 15 vel 2015, 09:53
adan je napisao/la:
D36a9I-bPAU
Bitno je da si ti tu, da li će poklončić biti kafica ili fragi neyse.
Meni iskreno ovo zaista malo i prija. Bar ima neke akcije, nije dosadno. Ali bih Kenana udavila.
Amrice, jel' gledamo zajedno u petak ili kako?
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije ned 15 vel 2015, 10:48
adan je napisao/la:
D36a9I-bPAU
Bitno je da si ti tu, da li će poklončić biti kafica ili fragi neyse.
Meni iskreno ovo zaista malo i prija. Bar ima neke akcije, nije dosadno. Ali bih Kenana udavila.
Amrice, jel' gledamo zajedno u petak ili kako?
Pa da. Gledat ćemo...
suradnica Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije ned 15 vel 2015, 19:58
Da ne mislite da samo pijem kavu ja i mirišem na kavuuuu i donosim i vama taj miris...ubija
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
Naslov: Re: Fotografije ned 15 vel 2015, 20:34
suradnica je napisao/la:
Da ne mislite da samo pijem kavu ja i mirišem na kavuuuu i donosim i vama taj miris...ubija
Suradnice, morala sam da postavim sličicu, jer me je zaista očarala. Kada kažeš da miris "ubija", verujem ti, u svakom slučaju Blac Opium YSL je marka i to kakva. Volim te opore i gorkaste mirise, a još kafa
Pa ti si sva u kavi! Hmmm, uskoro mi je rođendan, već sam bacila oko na Black opium ali...nisam rokerica u duši, a onaj nekadašnji, stari Opium te baca na leđa svojim mirisom tako da me malo strah i ovoga. Evo me sutra u Mulleru, idem odmah isprobati...Jesi probala ovaj ili...? Moji muškarci doma su ludi za parfemima, najstariji sin stalno naručuje uzorke nekih kuća iz Londona pa i neke unisex parfeme...totalno sam izgubila kriterije za nešto novo tako da ostajem vjerna svojima:
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije ned 15 vel 2015, 21:10
Amra je napisao/la:
suradnica je napisao/la:
Pa ti si sva u kavi! Hmmm, uskoro mi je rođendan, već sam bacila oko na Black opium ali...nisam rokerica u duši, a onaj nekadašnji, stari Opium te baca na leđa svojim mirisom tako da me malo strah i ovoga. Evo me sutra u Mulleru, idem odmah isprobati...Jesi probala ovaj ili...? Moji muškarci doma su ludi za parfemima, najstariji sin stalno naručuje uzorke nekih kuća iz Londona pa i neke unisex parfeme...totalno sam izgubila kriterije za nešto novo tako da ostajem vjerna svojima:
Joj, moram ovu ludost od Femirovaca staviti.Ajmeee, s čim se ljudi zabavljaju ali da je duhovito...jest. Hazal je počela snimati novu seriju Maral,a ovaj joj je partner Aras, tko je gledao MY zna ga, a Cagatay s pljucom...
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
Naslov: Re: Fotografije ned 15 vel 2015, 21:38
Jedna simpatična pričica o Opiumu što reče Amra starom. Moj drugar putovao u Dubai i ja mu naručim da mi donese Opium. On to učini i kako smo se sreli pred ulazak u zgradu u kojoj smo radili sretnemo se. Bila sam u društvu sa koleginicom, ali on se žurio i uz put mi reče - doneo sam ti Opium. Koleginica valjda nije obratila pažnju nego me začuđeno pogledala i reče - jao da li se ti to drogiraš? Kada sam joj rekla šta je u pitanju, smejale smo se do suza .
Takođe sam verna nekim svojim parfemima, jedino ne volim sa slatkom notom, to mi je otužno. Naravno, o ukusima ne treba raspravljati.
_________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije ned 15 vel 2015, 22:20
miba je napisao/la:
Jedna simpatična pričica o Opiumu što reče Amra starom. Moj drugar putovao u Dubai i ja mu naručim da mi donese Opium. On to učini i kako smo se sreli pred ulazak u zgradu u kojoj smo radili sretnemo se. Bila sam u društvu sa koleginicom, ali on se žurio i uz put mi reče - doneo sam ti Opium. Koleginica valjda nije obratila pažnju nego me začuđeno pogledala i reče - jao da li se ti to drogiraš? Kada sam joj rekla šta je u pitanju, smejale smo se do suza .
Takođe sam verna nekim svojim parfemima, jedino ne volim sa slatkom notom, to mi je otužno. Naravno, o ukusima ne treba raspravljati.
I njega sam zaboravila... [You must be registered and logged in to see this image.]
Ako ćemo mi o parfemima moramo seliti na chatkanje....off smo, da nas ne bi po prstićima iako su jako tolerantni naši dragi admini ...Jadan Baris, sad miriši po ženskim parfemima...
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije pon 16 vel 2015, 00:03
Amra je napisao/la:
18.03.
Joj, moram ovu ludost od Femirovaca staviti.Ajmeee, s čim se ljudi zabavljaju ali da je duhovito...jest. Hazal je počela snimati novu seriju Maral,a ovaj joj je partner Aras, tko je gledao MY zna ga, a Cagatay s pljucom...