Has vcera go vidov sam vo kola .... by the way pozdrav od istanbul
Gdje Kike, gdje? Ispred kuće? Dugo ga nismo vidjeli da on vozi, bar ne po noći....
pomina so Jeepot dodeka sedevme kaj Berg na kafe, bese sam. Toa bese vo sredata, vo cetvrtokot izlegoa ovie sliki. Inaku SK ne snima sreda i cetvrtok.
Baš mi je drago, opet si uspjela vidjeti ga. U zadnje vrijeme rijetko vozi sam. Možda se boji prekršaja.. ipak je pod uvjetnom!! Tko zna kakvi su im zakoni!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 ned 15 stu 2015, 16:02
Adančice, Zašto da se KI boji prekršaja, pa možda zato manje vozi.
KI će biti po uslovnom ako tako ostane po pravosnažnoj presudi, i to za konumaciju :kikiriki: . To nema (ne bi trebalo, mada ne isključujem TR zakone, ne poznajem ih) veze sa npr. prekršajem u saobraćaju.
Lepše mi je i da SKrivena vozi kada su sami (samo da ga ''ne provoza''), nego da vidim vozača sa njima. Vidi se na onom videu sa decom, koliko je čoveku neprijatno.
Je li KI Skrivenu preseliokod sebe za stalno???
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 14 ned 15 stu 2015, 20:35
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 14 ned 15 stu 2015, 22:23
melodija je napisao/la:
Adančice, Zašto da se KI boji prekršaja, pa možda zato manje vozi.
KI će biti po uslovnom ako tako ostane po pravosnažnoj presudi, i to za konumaciju :kikiriki: . To nema (ne bi trebalo, mada ne isključujem TR zakone, ne poznajem ih) veze sa npr. prekršajem u saobraćaju.
Lepše mi je i da SKrivena vozi kada su sami (samo da ga ''ne provoza''), nego da vidim vozača sa njima. Vidi se na onom videu sa decom, koliko je čoveku neprijatno.
Je li KI Skrivenu preseliokod sebe za stalno???
Eto, sama si odgovorila, ne isključujemo ništa, ne poznamo njihove zakone, jedino znam da je jako strog kad je u pitanju droga.
Osim toga, bebe ima problema sa lećama, možda zato izbjegava noćnu vožnju?
Konačno nešto drugo, nešto se radilo, osim onog obilaženja trgovačkih centara!
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 14 uto 17 stu 2015, 14:56
Istanbul je napisao/la:
Kak je dobar! Kako on ovdje moćno izgleda, nije mi dobro u stomaku.
Kak moćan komentar,i mene stislo......tu negdje
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 uto 17 stu 2015, 16:38
ASTERVANDER je napisao/la:
Istanbul je napisao/la:
Ma di vas stišće? Jadne moje! Morat ću vam neki lijek, nešto za imunitet dati ili vi radije da vas stišće i dalje?!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 14 uto 17 stu 2015, 17:36
Amra je napisao/la:
Istanbul je napisao/la:
Ma di vas stišće? Jadne moje! Morat ću vam neki lijek, nešto za imunitet dati ili vi radije da vas stišće i dalje?!
Ma ništa imunitet,volimo ovo stiskanje,daj ti nešto da nas još bolje štreca :na teškima drogama smo :kikiriki:
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 uto 17 stu 2015, 18:15
Amra je napisao/la:
Istanbul je napisao/la:
Ma ništa imunitet,volimo ovo stiskanje,daj ti nešto da nas još bolje štreca :na teškima drogama smo :kikiriki:
Znaš, da bih prepoznala što vas štreca, mora prvo mene štrecnut, a na njega se više uopće ne štrecam, nema te poze ni outluka, malo mi krivo al što je - tu je!
Ipak, mogu probat...s nečim jako starim... [You must be registered and logged in to see this image.]
Vidiš, ova je mene štrecala...volim malo mekše crte lica, a tu su bile takve...zato ga volim debljeg... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 uto 17 stu 2015, 18:23
Cesme. Nisam ju vidjela ili nije ni bila? [You must be registered and logged in to see this link.]
Inače posle završetka Karadayi, nismo ga videli ni sa kim iz ranijeg društva ili nam nisu bile dostupne iformacije/fotke o druženju.
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
Naslov: Re: Novosti 14 sri 18 stu 2015, 11:24
Amra je napisao/la:
Istanbul je napisao/la:
Sad bi ti rekla di me stišće ali neću da budem vulgarna, ipak ovo gledaju mala djeca.
_________________ Vjerujem u sretne završetke.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 sri 18 stu 2015, 15:08
Istanbul je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Istanbul je napisao/la:
Sad bi ti rekla di me stišće ali neću da budem vulgarna, ipak ovo gledaju mala djeca.
Koja mala djeca? Djeco, ajde spavati, ovo je za +18. Moramo to staviti gore na sličku E+E da se odmah zna!
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 14 sri 18 stu 2015, 18:10
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 pet 20 stu 2015, 23:30
Opet na nekakvom piru, vjerojatno večeras, opet pleše, nije sam.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 sub 21 stu 2015, 00:19
Više je dosadan s tim plesom. Što malo valcer il kakav tango ne zavrti? (šala, tabi, ne bih to od njega baš očekivala...i ne tamo...)
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 sub 21 stu 2015, 14:27
Amra je napisao/la:
Više je dosadan s tim plesom. Što malo valcer il kakav tango ne zavrti? (šala, tabi, ne bih to od njega baš očekivala...i ne tamo...)
Evo, vidi se da mu nije "prirodno okruženje", ali je sav k´o cukrica. sav je kao perce...