Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 sub 21 stu 2015, 18:29
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Više je dosadan s tim plesom. Što malo valcer il kakav tango ne zavrti? (šala, tabi, ne bih to od njega baš očekivala...i ne tamo...)
Evo, vidi se da mu nije "prirodno okruženje", ali je sav k´o cukrica. sav je kao perce...
Ma nek nije prirodno, ono skakanje je više katastrofa...samo još čekam da one gaće-dimije obuče za neku sljedeću svadbu (nadam se ne svoju). Inače, baš su mi slatki oboje na ovoj svadbi. Jesu to oni negdje u Kurucesme? Po pogledu na most bih rekla da jesu.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 14 sub 21 stu 2015, 20:26
Amra je napisao/la:
Ma nek nije prirodno, ono skakanje je više katastrofa...samo još čekam da one gaće-dimije obuče za neku sljedeću svadbu (nadam se ne svoju). Inače, baš su mi slatki oboje na ovoj svadbi. Jesu to oni negdje u Kurucesme? Po pogledu na most bih rekla da jesu.
Slažem se, KI je malo monoton, mislim da je do košulje.
Ali, opet je
Ona mi je i dalje skroz bzvz... , a tek stajling. Ni to što je ’’rombaste čipkane krpice’’ uparila u tonu njegovog odela ne popravlja utisak, čak suprotno.
A nešto ne razumem, zašto je Kobalka na fotki sa venčanja koju je postavila na svom instragramu izrezala njega i pokazuje samo sebe.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 sub 21 stu 2015, 21:33
Kobalkina serija Analar ve Anneler iz epizode u epizodu sve manji rejting ima. Da ne prođe kao i film.
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 14 sub 21 stu 2015, 23:10
melodija je napisao/la:
Slažem se, KI je malo monoton, mislim da je do košulje.
Ali, opet je
Ona mi je i dalje skroz bzvz... , a tek stajling. Ni to što je ’’rombaste čipkane krpice’’ uparila u tonu njegovog odela ne popravlja utisak, čak suprotno.
A nešto ne razumem, zašto je Kobalka na fotki sa venčanja koju je postavila na svom instragramu izrezala njega i pokazuje samo sebe.
Pidžama...žena je totalna katastrofa... a ne smije objavljivati slike jer je zaprijetio...da ne bi prošla kao neke bivše...
Materijalot na odeloto premnogu eftin i demode, a kombinacijata na boite crno so teget mii e uzasna, znaci isto kako da obleces bela corapa i crna kondura tolku mi e nespoiva
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 sub 21 stu 2015, 23:52
E sad, kud ste krenule toliko u detalje. Kako se znao obuć ovo je super! Ne smijem se sjetiti Italije i svjetlozelanog sakoa! Meni ovako kao par čok slatki (pri čemu sam prema njoj indiferentna, a bogami i prema njemu)...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 14 ned 22 stu 2015, 00:00
On mi je jedino normalno i opušteno djelovao uz onu svoju prvu, dugogodišnju "zaručnicu". Sa svima ostalima djeluje kao da netko drži pištolj uperen u njega i kao da bi radije bio bilo gdje drugdje nego tu. usiljeno, neprirodno i ukočeno. A to što je neugodan prema novinarima, to je već stara boljka... Tako se ne ponaša samouvjeren i samosvjestan muškarac. Sve u svemu, on nije ono što bih ja htjela da jeste. Izgled vara...Ponekad bolje ne znati ništa iz privatnog života glumca koji te ulogom osvojio pa bi ga onda i dalje mogla idealizirati. Ovako, moram štititi lik Ezela od Kenana.
On mi je jedino normalno i opušteno djelovao uz onu svoju prvu, dugogodišnju "zaručnicu". Sa svima ostalima djeluje kao da netko drži pištolj uperen u njega i kao da bi radije bio bilo gdje drugdje nego tu. usiljeno, neprirodno i ukočeno. A to što je neugodan prema novinarima, to je već stara boljka... Tako se ne ponaša samouvjeren i samosvjestan muškarac. Sve u svemu, on nije ono što bih ja htjela da jeste. Izgled vara...Ponekad bolje ne znati ništa iz privatnog života glumca koji te ulogom osvojio pa bi ga onda i dalje mogla idealizirati. Ovako, moram štititi lik Ezela od Kenana.
Materijalot na odeloto premnogu eftin i demode, a kombinacijata na boite crno so teget mii e uzasna, znaci isto kako da obleces bela corapa i crna kondura tolku mi e nespoiva
Strange - I think he is very elegant without her but all those present indicated that they look perfect together
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 ned 22 stu 2015, 10:53
Kako Jablan to vuklja za sobom, jadna , ne može ga stizati! Pogledaju li se oni nekad? Na onima , kad izlazi iz kombija, on kao da joj je tjelohranitelj, a ne đentlmen koji joj pomaže. Kao da je štiti od nečega? Ili štiti sebe od njenih izjava?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 14 ned 22 stu 2015, 11:25
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 ned 22 stu 2015, 18:29
Očevid: ( Tessičićićice!!!! )
Dakle, njih dvoje su zajedno došli na to vjenčanje,
pri tome opet on nju vuklja u stilu "dva koraka iza mene - silo nečista",
[You must be registered and logged in to see this image.] Jablan priča sa novinarima jer " nisu na Cihangiru" , ali pri tome ni ne pogledava nju, ona se smijulji, pokušava se ubaciti, ali slijedi elegantno i odlučno vukljanje dalje, mudro izbjegavanje priča o braku, jer " zašto mislite da je vrijeme za naše vjenčanje? Zbog statistike?" A na pitanje o datumu, lakonski: oooo, baš smo se napričali.
Čiča miča, gotova je priča- a mi prestravljene. Što njegovim ponašanjem,ovim čvrstim držanjem za ruke, što njezinim outfitom!! Objavila ga na Instagramu, da se pohvali, ali je ono najvažnije, Jablana, izrezala!!! Silo nečista!!!
Zadnja promjena: adan; uto 24 stu 2015, 20:58; ukupno mijenjano 1 put.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 pon 23 stu 2015, 15:13
The Queen je napisao/la:
Ma, ma, ma...mogla bih reći...baš sam ovo htjela napisati al nisam mogla naći riječi (osim što ga s ovom zadnjom ne pratim pa nemam konzistentan dojam...više onako što vidim sa fotke), ali ovo sve ostalo...skidam ti kapu!
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 uto 24 stu 2015, 20:56
Novo!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 14 uto 24 stu 2015, 21:06
adan je napisao/la:
Novo!! 2b8Z8OYDTTc
Uffff,yaaaa napravi gif od onog između 0.47-0.55!!!
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 uto 24 stu 2015, 22:04
ASTERVANDER je napisao/la:
adan je napisao/la:
Novo!! 2b8Z8OYDTTc
Uffff,yaaaa napravi gif od onog između 0.47-0.55!!!
Zadnja promjena: adan; uto 24 stu 2015, 22:08; ukupno mijenjano 1 put.
ASTERVANDER Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 14 uto 24 stu 2015, 22:07
amram da nisi ništa rekla u cilju podizanja me iz trajnog fleta!!!
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 sri 25 stu 2015, 08:18
A baš sam htjela ali sam onda spazila tvoj post u kom me upozoravaš....daklem...sessiz....
ASTERVANDER Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 14 sri 25 stu 2015, 10:20
Amra je napisao/la:
A baš sam htjela ali sam onda spazila tvoj post u kom me upozoravaš....daklem...sessiz....
Znam koji je to bio napor zato