| Novosti CD | |
|
+16suradnica Maki Pesimisticna bes ni melodija Efan Tessa dolcevita026 Lutijena S.N.O.B1 Snupika adan Re Alone honeybunny Amra The Queen 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti CD ned 20 sij 2013, 20:49 | |
| | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti CD pon 21 sij 2013, 00:19 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD uto 22 sij 2013, 13:01 | |
| | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD uto 22 sij 2013, 16:13 | |
| Carica!! Negdje sam pročitala , kako voli kuhati ... evo, voli i pogledati film kod kuće... [You must be registered and logged in to see this image.]Što se čeka? Zar joj treba uputstvo za upotrebu? Lijepo, iznajmi DVD, skuha finu večericu...pozove prijatelja, starog...koji inače voli papice... pripremi onako , nešto fino za njegovo nepce,..onda zajedno gledaju film, dugo u noć u zimsku bijelu noć... ... ili seriju, možemo im preporučiti " Ezela " ... a prijatelj donese bocu dobrog crnog, koju kupi u vinoteci kraj kuće..a serija dugo traje ( 71 epizoda), kasno završi...a vani sniježi... zapalili su i kamin...ne pušta ga da po tom vremenu ide doma... gledaju njene fotke iz Amerike..... crno vino i kamin i dalje.. a onda prijatelj kaže: čuj , prijateljice, stvarno je ova serija pretužno završila ( bespotrebno) ... idemo ti i ja , promijeniti kraj u sretan .... a u istanbulsko praskozorje i dalje sniježi... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti CD uto 22 sij 2013, 16:23 | |
| - adan je napisao/la:
- Carica!!
Negdje sam pročitala , kako voli kuhati ... evo, voli i pogledati film kod kuće... [You must be registered and logged in to see this image.]
Što se čeka? Zar joj treba uputstvo za upotrebu?
Lijepo, iznajmi DVD, skuha finu večericu...pozove prijatelja, starog...koji inače voli papice... pripremi onako , nešto fino za njegovo nepce,..onda zajedno gledaju film, dugo u noć u zimsku bijelu noć... ... ili seriju, možemo im preporučiti " Ezela " ... a prijatelj donese bocu dobrog crnog, koju kupi u vinoteci kraj kuće..a serija dugo traje ( 71 epizoda), kasno završi...a vani sniježi... zapalili su i kamin...ne pušta ga da po tom vremenu ide doma... gledaju njene fotke iz Amerike..... crno vino i kamin i dalje.. a onda prijatelj kaže: čuj , prijateljice, stvarno je ova serija pretužno završila ( bespotrebno) ... idemo ti i ja , promijeniti kraj u sretan .... a u istanbulsko praskozorje i dalje sniježi...
S A V R Š E N O U P U T S T V O Još da se pretoči u stvarnost na naše opšte veselje _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti CD uto 22 sij 2013, 20:21 | |
| - adan je napisao/la:
- Carica!!
Negdje sam pročitala , kako voli kuhati ... evo, voli i pogledati film kod kuće... [You must be registered and logged in to see this image.]
Što se čeka? Zar joj treba uputstvo za upotrebu?
Lijepo, iznajmi DVD, skuha finu večericu...pozove prijatelja, starog...koji inače voli papice... pripremi onako , nešto fino za njegovo nepce,..onda zajedno gledaju film, dugo u noć u zimsku bijelu noć... ... ili seriju, možemo im preporučiti " Ezela " ... a prijatelj donese bocu dobrog crnog, koju kupi u vinoteci kraj kuće..a serija dugo traje ( 71 epizoda), kasno završi...a vani sniježi... zapalili su i kamin...ne pušta ga da po tom vremenu ide doma... gledaju njene fotke iz Amerike..... crno vino i kamin i dalje.. a onda prijatelj kaže: čuj , prijateljice, stvarno je ova serija pretužno završila ( bespotrebno) ... idemo ti i ja , promijeniti kraj u sretan .... a u istanbulsko praskozorje i dalje sniježi...
Imaju li oni kakve managere koji primaju mailove nadobudnih obožavatelja? Na ovaj tvoj scenario malo tko bi ostao ravnodušan. Ja sam ih zamislila, nju s širclom i kuhačom u ruci kako ga (dok kuha) pogledava ispod oka. On sjedi ispred kamina. Kad ona ne gleda u njega, on pogledava u nju. Vani, nad Bosporom (koji se vidi s njegova prozora ili možda njenog...Adan gdje su...kod nje ili njega?)snježi, pahulje lepršaju...aaaa, sad sam vidla...kod nje su, ona ga ne pušta da ide doma (tako ga nije smjela ni prije pustiti!). Crno vino uzelo maha.....on poseže za njom (sjetite se one sličice gdje miluje micu macu...eto....tako nekako).....dalje.....cenzura.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD uto 22 sij 2013, 20:41 | |
| Ma koju sad i čiju micu - macu.... ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti CD uto 22 sij 2013, 20:52 | |
| - adan je napisao/la:
Ma koju sad i čiju micu - macu.... ... Ma nije bitna mica-maca...zanemari......bitna je ruka.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD uto 22 sij 2013, 22:06 | |
| - Amra je napisao/la:
Ma nije bitna mica-maca...zanemari......bitna je ruka.... Oh.... ... imaš pravo!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD uto 22 sij 2013, 23:33 | |
| Nakon cenzure... ... a u istanbulsko praskozorje i dalje sniježi... vatrica pucketa u kaminu, polako se gasi... čaše su na pola ispijene... a kroz zamagljena stakla vide se obrisi minareta udaljene đamije ... čuje se lagana glazba, blues...sanjiv i memljiv.... pomiješan sa zvukom Ezana...prijatelj je opet ogladnio...i dok Carica priprema pladanj sa sirevima, suhim voćem , orasima i medom...on ubacuje drvo u vatru... i priča se ponavlja... a u gradu na Bosporu i dalje sniježi... Jesu li ovo Novosti!!!??? [You must be registered and logged in to see this image.]Da bar jesu.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD uto 22 sij 2013, 23:55 | |
| adan priča bajke prije spavanja | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD sri 23 sij 2013, 00:12 | |
| - The Queen je napisao/la:
- adan priča bajke prije spavanja
Od kojih su se tebi zamaglile naočale.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD sri 23 sij 2013, 00:40 | |
| :oo7: nemoj to svima govoritiiiiiii | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD sri 23 sij 2013, 00:42 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti CD sri 23 sij 2013, 22:23 | |
| ....lijepa i romantična priča za caricu i starog prijatelja ........ samo još da postane stvarnost | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD pet 25 sij 2013, 10:19 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD pet 25 sij 2013, 12:54 | |
| Hvala na slikama , ali meni je muka od ovih tekstova iskrenoo | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD pet 25 sij 2013, 15:30 | |
| O Cansu se ovaj mjesec piše konstantno. Neka, samo nek' pišu, bitno je da je slika što veća [You must be registered and logged in to see this link.]Što je još zanimljivije o njoj objavljuju i časopisi, žutila iz Srbije, Bosne,Makedonije gdje se Sila i ne prikazuje. Ok, u Bosni većina stanovništa ima Novu ali svejedno. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti CD ned 27 sij 2013, 19:19 | |
| Cansu in Switzerland, a new photo from there [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD ned 27 sij 2013, 20:10 | |
| | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD ned 27 sij 2013, 22:46 | |
| Baš ima dobro oko. Super su joj fotka. Savršena je u svakom pogledu | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti CD pon 28 sij 2013, 17:52 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti CD pon 28 sij 2013, 23:25 | |
| ...glasajte za našu kraljicu...najbolja turska glumica... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD pon 28 sij 2013, 23:27 | |
| Glasati se može svakih sat vremena. Emina Sandal na listi o majko Po čemu je ona glumica , i to turska ? Po onom pokušaju da nešto odglumi u onoj seriji koju je btw napustila nakon 15 ep | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD uto 29 sij 2013, 00:08 | |
| Ma to ti je blog i tonavodi na sms glasovanje kako bi zaradili pare. Ni slučajno slati sms.Samo stisnuti vote ispod slike. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti CD | |
| |
|
| |
| Novosti CD | |
|