| Novosti CD | |
|
+16suradnica Maki Pesimisticna bes ni melodija Efan Tessa dolcevita026 Lutijena S.N.O.B1 Snupika adan Re Alone honeybunny Amra The Queen 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
enny Ezelovac
Broj postova : 160 Join date : 18.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD ned 17 vel 2013, 19:36 | |
| A ne znam, meni je on sasvim ok lik, ali ona zena novinar, pa umije li postaviti pitanje? Cijeli intervju mi je nekakav bezlican, nista novo culi nismo, osim da Mehmet Akif voli Mel Gibsona :ree10: kojeg ja bas ne simpatisem, mogla sam i dalje zivjeti bez tog saznanja Mora se reci da je Cansu za vecinu muskaraca, pa recimo tabu tema, i sigurno muskarac mora biti perfektan da bi mogao njoj parirati. _________________ Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez
| |
|
| |
enny Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti CD ned 17 vel 2013, 19:38 | |
| - Snupika je napisao/la:
uljudne a sigurno ne psuju Nikakve psovke On je meni pravi rak, sta da kazem, sanjalica :ree2: _________________ Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez
| |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
| Naslov: Re: Novosti CD ned 17 vel 2013, 19:43 | |
| - The Queen je napisao/la:
- dolcevita026 je napisao/la:
- Ne znam,svi odgovori su mu nekako previse savrseni,ono tacno sta svaka usplahirena teta zeli da cuje...pogotovo ovo za naivne cure,sad ceo forum slavi jer to znaci da Cansu otpada nije naivna(iako ume da izgleda tako),a vec su je ranije proglasili opasnom takticarkom...a verovatno nije ni uljudna,to se nama samo cini
A sve te tamo što sline za agom su jako, jako uljudne i više nego naivne. Kad bi ih vidio ne bi znao koju bi izabrao. Izbor je zaista velik Mozda nije prava tema,ali bacite pogled na komentare obicnih ljudi na ovaj njegov intervju,bas sam se nasmejala Ali imaju neki pravo,zasto je samo za zene ruzno da psuju,a za muske nije...i ne moze da izdvoji nijednu glumicu vrednu paznje,wtf? [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti CD ned 17 vel 2013, 20:05 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD ned 17 vel 2013, 20:07 | |
| ma čovjek je teška seljačina,rekao sam ja | |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti CD ned 17 vel 2013, 20:08 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.] Jel to vec potvrdjeno?Na kraju nesto pise da su vec potpisali | |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD ned 17 vel 2013, 20:21 | |
| Ako je to tako, što će Cansu imati neku malu ulogu? Ili će se scenarij prilagoditi i njoj? Koliko znam sam Pamuk će odobriti scenarij i pomagati? U svakom slučaju opet igra s najtraženijim glumcem. Nadam se da neće imati bradurinu, ko da je pošast u Turskoj, dlaka na sve strane...puj, puj | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD ned 17 vel 2013, 20:24 | |
| Ma ništa još nije službeno. Sve su ovo rekla-kazala informacije. | |
|
| |
enny Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti CD ned 17 vel 2013, 22:09 | |
| snobicu nemoj da mi diras agu :ree2: Koji je taj glumac s kojim treba Cansu da glumi? I stvarno s tim bradama su nadmasili smi sebe vise. _________________ Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD pon 18 vel 2013, 14:12 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Nista od projekta. Ay yapim se oglasio i rekao da su oboje glumci sa kojima su radili i uzivali u tom radu, te da bi opet radili sa njima, ali ne postoji projekat/scenario za njih dvoje. Dalje novinar kaze da mu ovo objasnjenje pari na to da jos uvijek nista od projekta, ali da ne mora znaciti da nece biti. On smatra da bi ih bilo lijepo vidjeti zajedno. (prevod by X-avi) Ay Yapim strašno mulja u posljednje vrijeme (fail!) | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD pon 18 vel 2013, 14:36 | |
| Ma, sve gore da gore ne može biti. Poluinoformacije su dezinformacije i samo dovode do kojekakvih špekulacija. Ay Yapi je i za Kenana govorio da nisu potpisali ugovor, a cifra je već bila poznata. U stvari, ne vjerujem više nikome sve dok se Cansu ne oglasi. Pametnica, jednostavno se makla od svega toga, a kad se pojavi opet će biti nešto veliko. Još me nije razočarala. Čak ni s Firuze. Lijepo tempirano gostovanje, medijska pozornost i fina lova. Jako sam zadovoljna kako to ona radi. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 00:59 | |
| Ivana je ipak pitala Akifa za Cansu . od 31 min [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 19:18 | |
| Ako ima ko registrovan na turkish forum,nek ubaci ovo kod Cansu na temu,pretty please [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 19:26 | |
| Je l' ovo tvojih ruku djelo ? Napravi još koji design :ree2: Didi je ja mislim registrovana pa ako bude htjela nek' okači kod njih . Je l' to krenula akcija "Hoćemo Kivu i Cansu u turskoj verziji serije Nikita" | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 20:04 | |
| Obavljeno: [You must be registered and logged in to see this link.]samo nek se autor potpisuje... | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 20:45 | |
| Didi, jesi pročitala onaj post što je Hatice napisala na turskom forumu, nešto da bi Cansu mogla snimati u 4 mjesecu film u Maroku ? Jesam dobro shvatio ? | |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 21:48 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Je l' ovo tvojih ruku djelo ? Napravi još koji design :ree2: Didi je ja mislim registrovana pa ako bude htjela nek' okači kod njih . Je l' to krenula akcija "Hoćemo Kivu i Cansu u turskoj verziji serije Nikita"
Moje,nego cije,akcija Nikita je u toku Samo ne volim da se potpisujem,jedino ako sam bas zadovoljna nekim radom...bicu anonimus iz senke A inace moj je i onaj gif kad Kivo odmerava Eysan,ustvari samo sam izbacila Engina i ubacila Kivu Didily hvala ti | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 22:11 | |
| Jesi SNOBiću, neki jako skupi projekt (najskuplji do sad) ...idem naći da vidim...
Piše ovo na forumu, članak nisam našla:
Az önce ayakligazetede bir haber okudum. Türk Sinem Tarihinin en pahali filmi cekilicekmis. Cekimler Nisan'da Fas'ta gerceklesecekmis. Cansu bir Sinema Filmi oldugunu ve cekimlerinin Türkiye'de olmadigini söylemisti. Gerci sadece bir tahmin ama iste fakirin ekmegi umudu misali | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 22:24 | |
- Jesi SNOBiću, neki jako skupi projekt (najskuplji do sad) ...idem naći da vidim...
Piše ovo na forumu, članak nisam našla:
Az önce ayakligazetede bir haber okudum. Türk Sinem Tarihinin en pahali filmi cekilicekmis. Cekimler Nisan'da Fas'ta gerceklesecekmis. Cansu bir Sinema Filmi oldugunu ve cekimlerinin Türkiye'de olmadigini söylemisti. Gerci sadece bir tahmin ama iste fakirin ekmegi umudu misali Razumio sam kao da se ne spominije njeno ime nigdje ali Hatice misli da bi mogla biti dio projekta jer je najavila snimanje filma ? | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 22:29 | |
| Da, Hatice se samo nada. A članak je ovaj, pripreme za snimanje su u tijeku, ali se imena glavnih glumaca drže u strogoj tajnosti: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 22:36 | |
- Da, Hatice se samo nada.
A članak je ovaj, pripreme za snimanje su u tijeku, ali se imena glavnih glumaca drže u strogoj tajnosti:
[You must be registered and logged in to see this link.] wow . Ovo bi bilo idealno . Insallah | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 22:38 | |
| Uh..da bar..taj ćeigrati u cijelom svijetu, bit će preveden odmah na engleski, ići ćepo festivalima...Cansu je idealna za takve uloge, mislim da joj i jeste mjesto u svjetskoj kinematografiji | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 22:58 | |
- Uh..da bar..taj ćeigrati u cijelom svijetu, bit će preveden odmah na engleski, ići ćepo festivalima...Cansu je idealna za takve uloge, mislim da joj i jeste mjesto u svjetskoj kinematografiji
sjećam se da je cansu rekla da je u pitanju jako dobar film s jakom ekipom ali da ne smije ništa otkrivat | |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 23:02 | |
| Joj daj Boze da se to ostvari...kad bi krenula promocija tog filma,svuda bi je vidjali | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti CD uto 19 vel 2013, 23:04 | |
| Nisam u toku. Možda i KI uleti? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti CD | |
| |
|
| |
| Novosti CD | |
|