| Karadayi - Novosti | |
|
+14Leona enny melodija The Queen suradnica d.i.n.a. Lutijena Re Alone Tessa adan bes ni Amra S.N.O.B1 honeybunny 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 10 ruj 2012, 21:21 | |
| ma kakve godine, sve je bolji!
a vrećice i pašu uz trenutak- bijes, mržnja, sigurno i nesanica,
mračno, mračno..opasno!
jadna šehi
a i meni je onako, bježi bježi nesaaanicee.. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 10 ruj 2012, 22:03 | |
| - adan je napisao/la:
.. i takav .. sa vrećicama...
... nadam se.. ulovila sam trenutak , kad se Mr.[You must be registered and logged in to see this image.]dayi zaljubio ... Adančice...ova Karica s kečkicama ti je jako slatka.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 11 ruj 2012, 14:37 | |
| Šehi mi je lijepa,graciozna,profinjena,vitka,ma sve na svom mjestu,ali kad sam je u seriji gledala,imala sam osjećaj da joj nešto nedostaje,ma fali joj ono malo duše... Zato on ima duše.... :ree2: i za nju i za sebe i pola Stambola _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 11 ruj 2012, 14:40 | |
| Ej što mislite,da li će Mr. ostati bez brkova,ono kako serija odmiče,pa mjenja se look,i ola on osvane sav izbrijan,namirisan,zategnut,utegnut,sjajan......mirišššiii pjena za brijanje _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 11 ruj 2012, 22:06 | |
| - suradnica je napisao/la:
- Ej što mislite,da li će Mr. ostati bez brkova,ono kako serija odmiče,pa mjenja se look,i ola on osvane sav izbrijan,namirisan,zategnut,utegnut,sjajan......mirišššiii pjena za brijanje
Prije će dobiti bradu..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti čet 13 ruj 2012, 16:09 | |
| ...službene fotke? :ree2: ...žilica!!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 14 ruj 2012, 10:23 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 14 ruj 2012, 21:20 | |
| A kako je samo ona ledena,izgleda kao da ćeglumit čeličnu lady...duša,ah ta duša koja se u pogledu čita...nigdje je nema! Više od njegovih brkova u očaj me baca njena frizura,al zasigurno tako te čelične moraju i izgledati,a ne kao sa povjetarcem u kosi.... | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 16 ruj 2012, 10:57 | |
| ...nova fotkica sa snimanja... [You must be registered and logged in to see this image.]...kako mu to stoje hlače???? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 16 ruj 2012, 16:44 | |
| Ma sve mu na ovoj slici stoji smiješno,i košulja i frizura,a bgm i brkoviiiii,žao mi je što će u ovoj seriji imati takvu retro garderobu,nekako mi se čini da će izgledati još starije....i meni je sav smješan u tome..... _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 16 ruj 2012, 16:55 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...nova fotkica sa snimanja...
[You must be registered and logged in to see this link.]
...kako mu to stoje hlače???? ... u kom dijelu misliš??... ... slikano je nespretno...odozdo... iako ... kilice se slažu ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 16 ruj 2012, 17:00 | |
| Beyazit Meydani pun naroda. Pijac ... Nema snimanja danas...
Nema Amrice, bar ja ne vidim niti jednu plavušu, a lako bi je bilo primijetiti... :kmf10: _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 16 ruj 2012, 18:40 | |
| a šta on to nosi oko vrata na crnoj špagici?
vidi se i na kip fotkama, mislim špagica se vidi, ne visuljak. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 16 ruj 2012, 20:41 | |
| ... suradnice...meni se to ne čini kao odjeća sa seta... ...više mi djeluje kao njegova svakodnevna odjeća... ...jer moda 70-ih je bila bitno drugačija.... ...a jedva čekam hlačice iz tog vremena... ... adančice...hlače mu stoje šlampavo...ali ne padaju kako treba... ...možda ih treba malo spustiti...naprijed... ....kao da su malo....prezategnute? d.i.n.a....mislim da je to na špagici nekakav srećonoša... ...vidjelo se na fotkama iz Grčke...čini mi se... ...a ta me je špagica zbunila i u Ezelu...mislila sam da je tamo prsten!!!! ...nije bilo Amričice??? ...znala sam ja da ćo ona zbrisati na drugi dio Istanbula... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 13:54 | |
| Još je rano, ali za sedam dana, tačnije 24. septembra (rujna) od 20:00 gledamo prvu epku na: [You must be registered and logged in to see this link.] (Znam da već znamo termin, al' nek se nađe link...) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 16:08 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Još je rano, ali za sedam dana, tačnije 24. septembra (rujna) od 20:00 gledamo prvu epku na:
[You must be registered and logged in to see this link.]
(Znam da već znamo termin, al' nek se nađe link...) ...koliko novih sličica ćemo nabrati ... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 19:51 | |
| | |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 20:33 | |
| Nove fotkice su super, a tek je početak. Posebno mi je Šeherzada moćna. | |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 21:38 | |
| honey šta stvarno?? Misliš da je ovako obuče hodao po gradu???ma ne!! (sad bi ja onaj adanin(Cengizov) "Hadi bee"!!!),nevjerujem da je ovakav mogao hodat uokolo,kao onaj zetovski kontrolor koji pregledava tramvajske karte.... :hony1: tj.bilo koji vozač autobusa,jer ovdje kod mene svi tako izgledaju,plave šlampave hlače i isprana košulja......na odjeću sam mislila a ne na Kenana...... _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 21:50 | |
| ...negdje...ne znam točno gdje... ...već sam vidjela takve tamne hlače koje su mu tako stajale... ...i u njima je šetao Istanbulom....
...naći ću tu fotku.... ...onda ću je postati...
...možda sam u krivu...ali hlače onog vremena su bile drukčije krojene.. ...to se vidi i po onim prvim fotkama.. ...nisu tako uskih nogavica... ...nisam živjela u to vrijeme...ali ...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 22:03 | |
| Men se čini da je ova fotka iz Uzun Hikaye. Nije li to onaj glumac što glumi s njm? U tom filmu Kenan nije baš trebap imati prvoklasnu garderobu, jel tako. Nije imućan. |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 22:16 | |
| ...to bi moglo biti... ...da nije ovoga... [You must be registered and logged in to see this image.]...lik je sam postao fotku na jednu FB stranicu...Karadayi... ...i kaže da je snimao u drugoj ep serije... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 22:21 | |
| Evo našla sam gdje je objavljeno. Objavio je lik koji je pored Kenana i piše : KENAN İMİRZALIOĞLU ve Pekcan Türkeş Karadayi Dizi Cekimleri! Efendim,malumaliniz 40 yıllık avukatım. 1966 dan beri de tiyatroyla hem halim. Bu dizinin 2.Bölümüne Adliye görevlisi Adem Şahin karakteriyle iltihak ettim.Teknik ekip ve Yönetmenlerimiz başta Cem bey olmak üzere tıpkı bir kuyumcu titizliğiyle çekimleri realize ediyorlar.Bendeniz de keyifle rolümün gereğini ifa etmeye çalışıyorum.Hepimize hayırlı olsun ! Od: Pekcan Türkeş edit: Honeyčica me preduhitrila _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 22:33 | |
| Ja vas ništa ne razumijem. Pa jel' glumac ili nije?
aha, Karadayi je, nije Uzun Hikaye
Zadnja promjena: Didily; pon 17 ruj 2012, 22:47; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
enny Ezelovac
Broj postova : 160 Join date : 18.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 22:40 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Beyazit Meydani pun naroda. Pijac ... Nema snimanja danas...
Nema Amrice, bar ja ne vidim niti jednu plavušu, a lako bi je bilo primijetiti... :kmf10: Na ovo mogu samo da kazem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sad cu da vam kazem zasto: Bila u Istanbulu krajem mjeseca, i dodje zena iz grupe na dorucak i prica kako je vidjela Kenana.. Mislim ja aha, mos' mislit.. A zeni vec oko 50 godina ako ne i vise, s muzem na putovanju. I ona nam isprica sve kako je bilo: Hodali ona i muz, i vidjeli guzva neka i dosli da vide o cemu je rijec, kad tamo puff snimanje.. Kaze ogradjen prostor i tako, ne daju da se primaknes dalje od tih valjda traka sto su postavili, i ne daju da se slika..I onda nam kaze scenu, djecak daje Kenanu novine nekakve... Ima li potrebe dalje da pricam, uvjerili smo se da je zaista tako bilo... A JA SAM TO PROPUSTILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :crying: I jos da vam kazem da nam je decko koji je bio vodic isto veliki obozavatelj Kenana..:D i eto mozete svi zamiliti kao sam se osjecala, i sad me nesto oko srca stegne kad se sjetim da sam mogla da GA vidim izbliza.. _________________ Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti | |
| |
|
| |
| Karadayi - Novosti | |
|