| Karadayi - Novosti | |
|
+14Leona enny melodija The Queen suradnica d.i.n.a. Lutijena Re Alone Tessa adan bes ni Amra S.N.O.B1 honeybunny 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 22:54 | |
| - enny je napisao/la:
Na ovo mogu samo da kazem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sad cu da vam kazem zasto: Bila u Istanbulu krajem mjeseca, i dodje zena iz grupe na dorucak i prica kako je vidjela Kenana.. Mislim ja aha, mos' mislit.. A zeni vec oko 50 godina ako ne i vise, s muzem na putovanju. I ona nam isprica sve kako je bilo: Hodali ona i muz, i vidjeli guzva neka i dosli da vide o cemu je rijec, kad tamo puff snimanje.. Kaze ogradjen prostor i tako, ne daju da se primaknes dalje od tih valjda traka sto su postavili, i ne daju da se slika..I onda nam kaze scenu, djecak daje Kenanu novine nekakve... Ima li potrebe dalje da pricam, uvjerili smo se da je zaista tako bilo...
A JA SAM TO PROPUSTILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :crying: I jos da vam kazem da nam je decko koji je bio vodic isto veliki obozavatelj Kenana..:D i eto mozete svi zamiliti kao sam se osjecala, i sad me nesto oko srca stegne kad se sjetim da sam mogla da GA vidim izbliza.. Oh draga, imaš stotinu medvjedića za zagrljaj od mene! [You must be registered and logged in to see this image.] Eto kao da sam ja tamo bila. Isto bi mi se desilo. Ne tuguj, proputila si, biće i druga prilika... :didi: Bar si bila u blizini kad su prve scene snimane. Mi nismo ni toliko. Zato ne tuguj _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; pon 17 ruj 2012, 23:08; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 22:56 | |
| - enny je napisao/la:
Na ovo mogu samo da kazem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sad cu da vam kazem zasto: Bila u Istanbulu krajem mjeseca, i dodje zena iz grupe na dorucak i prica kako je vidjela Kenana.. Mislim ja aha, mos' mislit.. A zeni vec oko 50 godina ako ne i vise, s muzem na putovanju. I ona nam isprica sve kako je bilo: Hodali ona i muz, i vidjeli guzva neka i dosli da vide o cemu je rijec, kad tamo puff snimanje.. Kaze ogradjen prostor i tako, ne daju da se primaknes dalje od tih valjda traka sto su postavili, i ne daju da se slika..I onda nam kaze scenu, djecak daje Kenanu novine nekakve... Ima li potrebe dalje da pricam, uvjerili smo se da je zaista tako bilo...
A JA SAM TO PROPUSTILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I jos da vam kazem da nam je decko koji je bio vodic isto veliki obozavatelj Kenana.. i eto mozete svi zamiliti kao sam se osjecala, i sad me nesto oko srca stegne kad se sjetim da sam mogla da GA vidim izbliza.. ... .. ennyčice ... nedopustivo , nedopustivo .. .. ja se idem bacit sa nebodera ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 17 ruj 2012, 22:57; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 22:56 | |
| ... ennyčice...a mi smo gledali to snimanje...i to iz naših foteljica!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
enny Ezelovac
Broj postova : 160 Join date : 18.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 23:01 | |
| Evo tek sam sad otisla na temu Karadayi i vidim slike, pa dodje mi da se sad kilnem :kmf1: Lijepo kaze Re, ne cudim se sebi sto ga nisam vidjela, cudilo bi me da jesam, baksuz A stvar je u tome sto nisam bas imala vremena da svracam na forum tokom ljeta i nisam niti imala pojma za ovu novu seriju do neki dan...sad mogu samo da uzdisem _________________ Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 23:24 | |
| Ennyčice, gotovo uvijek tako biva. A dotična gospoja je sigurno došla s pričom tipa: "Znate koga sam vidjela? Onog glumca... znate... onaj... crni onaj kako se zvaše... glumio je u onoj seriji kako se zvaše... ma onog... čini mi se onaj iz onog Ezela ... ali nisam sigurna ... znate... " _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 17 ruj 2012, 23:33 | |
| Ennyičice , [You must be registered and logged in to see this image.]. Baš mi je žao što si ga propustila. Da si barem prije puta navratila ovdje da ti damo instukcije gdje i kako . Ukoliko sam dobro shvatila, niti ona mu baš nije bila blizu? Ah ne, ja kada odem mora biti ovako ili nikako. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 00:03 | |
| - Tessa je napisao/la:
Ennyičice , [You must be registered and logged in to see this image.]. Baš mi je žao što si ga propustila. Da si barem prije puta navratila ovdje da ti damo instukcije gdje i kako .
Ukoliko sam dobro shvatila, niti ona mu baš nije bila blizu?
Ah ne, ja kada odem mora biti ovako ili nikako. ... neće ići .. .. ima nas još.. ima nas još... ... ja ćemo ovako ... ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 18 ruj 2012, 00:19; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 00:12 | |
| - Tessa je napisao/la:
Ennyičice , [You must be registered and logged in to see this image.]. Baš mi je žao što si ga propustila. Da si barem prije puta navratila ovdje da ti damo instukcije gdje i kako .
Ukoliko sam dobro shvatila, niti ona mu baš nije bila blizu?
Ah ne, ja kada odem mora biti ovako ili nikako. ....nedopustivo!!!!!!! ...ne može to tako!!!!! ...deportacija...hitna...bezuvjetna...već pri samoj pomisli!!!!! ...a šta si isplanirala za nas ???????? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 16:43 | |
| ...o čemu oni to???? [You must be registered and logged in to see this link.]...je li moguće da je ovaj lik Yavuz Bingöl odustao od uloge???? ...i to zbog iznosa koji su mu ponudili????? ...a njega bi trebao zamijeniti Yurdaer Okur??? ...evo nešto o njemu...budući je meni totalno nepoznat... [You must be registered and logged in to see this link.]....i dalje mi sve oko ove serije izleda potpuno neprofesionalno... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 16:50 | |
| Da...uz to im je jako loša reklama (bar ono što dopire do nas) tjedan prije početka emitiranja...nigdje velikog intervjua s glavnim glumcem...pa onda s još jednim...malo je slika, premalo,...strašno...
|
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 17:54 | |
| moguće da neće počet 24. nego 1.10. Henüz kesin bir bilgimiz yok ama Dizimiz 24 Eylülde degilde 1 Ekimde Yayinlanabilir...ama dedimiz gibi henüz kesin bir bilgi yok! [You must be registered and logged in to see this link.]mislim stvarno mi idu na živce | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 17:57 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 18:07 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 18:34 | |
| MALE VOICE: Someone has died, he apparently was on the side of the road, but do not have too much hopes in the person I am going to send, get the gravesite ready 2nd MALE VOICE: Mahir Kara will be executed…… | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 20:25 | |
| ...mislim zaista!!!!! ...kakva je to najava prve ep...zaslužili smo 20 sekundi!!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 20:25 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- moguće da neće počet 24. nego 1.10.
Henüz kesin bir bilgimiz yok ama Dizimiz 24 Eylülde degilde 1 Ekimde Yayinlanabilir...ama dedimiz gibi henüz kesin bir bilgi yok!
[You must be registered and logged in to see this link.]
mislim stvarno mi idu na živce Meni je ovo neprofesionalno, čini mi se da sve rade s brda s dola što ne baca baš pozitvno svjetlo na projekt. Kada sam čitala da scenaristice rade na još dva projekta i da im je ovo reći koji će paralelno odrađivati, pao mi je mrak na oči. Ja jedine nade ulažem u zdrav razum Kenana i Uluca. U to ime .
Zadnja promjena: Tessa; uto 18 ruj 2012, 20:29; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 20:27 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- moguće da neće počet 24. nego 1.10.
Henüz kesin bir bilgimiz yok ama Dizimiz 24 Eylülde degilde 1 Ekimde Yayinlanabilir...ama dedimiz gibi henüz kesin bir bilgi yok!
[You must be registered and logged in to see this link.]
mislim stvarno mi idu na živce ...tek sad vidim i ovaj post!!!!!! ...sramota!!"!!!!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 21:15 | |
| - bes ni je napisao/la:
kakav postu kažete .... ... možda emitiranje serije neće početi 24.9. ... .. možda je novi termin 1.10. ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 22:31 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
kakav postu kažete .... ... možda emitiranje serije neće početi 24.9. ... .. možda je novi termin 1.10. ...
ali već proglasio i najave | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 22:35 | |
| - bes ni je napisao/la:
ali već proglasio i najave
... nije provjeren podatak .. ... malo su neprofesionalni ... kao da sve rade na brzinu ... improvizacije... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 22:43 | |
| Veliki brko na fotografiji ima pozu kao da se ...........o.
Ako mu je ovo dnevna garderoba, hitno mu je potrebna pomoć po tom pitanju, kad mu već ne pomaže ''dizajnerica'' O..e! | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 22:50 | |
| - melodija je napisao/la:
- Veliki brko na fotografiji ima pozu kao da se ...........o.
Ako mu je ovo dnevna garderoba, hitno mu je potrebna pomoć po tom pitanju, kad mu već ne pomaže ''dizajnerica'' O..e! Slike su iz serije... ... zbunila si se malo? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 18 ruj 2012, 22:55 | |
| - melodija je napisao/la:
- Veliki brko na fotografiji ima pozu kao da se ...........o.
Ako mu je ovo dnevna garderoba, hitno mu je potrebna pomoć po tom pitanju, kad mu već ne pomaže ''dizajnerica'' O..e! ... ... ... onakojaneznanisebeobući ne treba njemu ni za to .. ni za kakve aktivnosti ... [You must be registered and logged in to see this image.].... bolje neka šeta ovakav , kao da se .....o _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 19 ruj 2012, 15:42 | |
| ...ako već ne znamo kada će početi sa prikazivanjem... ...barem znamo da snimaju... ...nova fotka... ...i po starom običaju... ...opet bez glumaca... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti | |
| |
|
| |
| Karadayi - Novosti | |
|